Print this page
Ubijen bankar Ronald Bernard koji je javno razotkrio način financiranja i žrtvovanja djece u okultnim iluminatskim seansama! /video/

Ubijen bankar Ronald Bernard koji je javno razotkrio način financiranja i žrtvovanja djece u okultnim iluminatskim seansama! /video/

Ronald Bernard javno je govorio o okultnim praksama i žrtvovanju djece među elitama bankarske industrije, opisujući svoja iskustva u TV intervjuu početkom ove godine. Govoreći eksplicitno o načinu na koji Iluminati koriste žrtvu djece kako bi testirali i ucijenili svoje članove, kazao je da mu je rečeno da ubije (žrtvuje) dijete na jednoj ''zabavi''

Ronald Bernard, elitni nizozemski bankar koji je razotkrivao način rada i financiranja iluminata u nizu TV intervjua, pronađen je mrtav na Floridi. 61-godišnji Bernard živio je u Sebringu u Floridi posljednjih godinu dana nakon vjenčanja s američkom državljankom. Ured šerifa okruga izjavio je da je Ronald Bernard nazvao 911 u 3:46 p.m. rekavši da se izgubio nakon odlaska u prirodu na zapadnom kraju Sunčanog jezera u Sebringu i da mu je život u opasnosti.

Više od desetak policajaca, zajedno sa K-9 jedinicama, zračnim jedinicama iz okruga, HSCO-a i Komisije za zaštitu ribe i divljih životinja Floride, krenulo je u potragu. Teren je bio vrlo težak, a spasitelji su ponekad morali ulaziti u vodu do struka da bi mogli pratili signal i lokaciju sa mobitela koji je stalno pokazivao različite lokacije!?

U priopćenju policije stoji da se Bernard nastavio kretati unatoč tome što mu je rečeno da ostane na mjestu. Posljednji kontakt dispečeri su imali s njim u 6:13. U 20:24, helikopter Polk County primijetio je Bernarda licem okrenutim prema dolje u plitkoj vodi oko 300 metara od posljednje poznate lokacije mobitela i 1,8 milja od ulaza u stazu na Sun 'n Lake Boulevardu. Uzrok smrti odrediti će autopsija, a iskustvo govori da će ovo biti još jedno ''zatajenje srca''. 

Ronald Bernard : 'Iluminati žrtvuju djecu na iluminatskoj okultnoj seansi'

Ronald Bernard javno je govorio o okultnim praksama i žrtvovanju djece među elitama bankarske industrije, opisujući svoja iskustva u TV intervjuu početkom ove godine. Govoreći eksplicitno o načinu na koji Iluminati koriste žrtvu djece kako bi testirali i ucijenili svoje članove, kazao je da mu je rečeno da ubije (žrtvuje) dijete na jednoj ''zabavi''.

"Upozoren sam kad sam ušao u ovo - nemoj to raditi, osim ako ne možeš ostaviti svoju savijest 100% u ''zamrzivač''. To uopće nije bila šala. Trebao sam trenirati da postanem psihopata, ali nisam to mogao'', rekao je Benard. Opisujući razdoblje u kojem se njegov "zamrzivač počeo kvariti", Ronald je pričao i o padu nacionalnih gospodarstava, bankrotiranju velikih tvrtki, samoubojstvima i uništavanju mnogih njegovih kolega bankara.

maxresdefault

Neupitno, Iluminati su se rješli još jednog protivnika kao što se rješavaju svih onih koji im se nađu na putu. Oni se neće zaustaviti sve dok se njih ne zaustavi. Tek tada će prestati ratovi, klanja, ubijanja , silovanja i sve ostalo što uz ide uz to. Njih je malo, sa suportom možda svukupno 1-2 % populacije, ali ipak nas, 98 %, jako uspješno i učinkovito uništavaju!

Nisu oni problem nego smo problem mi. I što prije to shvatimo prije ćemo krenuti u protunapad i rješiti se zauvijek ove svjetske zločinačke organizacije koja je postala svima nama, noćna mora.

24. kolovoza 2017. Baxter Dmitrij konspiracija 54

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte nas na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

 

Last modified on Friday, 22 September 2017 18:16
(7 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved