person_outline
search
hren
  • Posted
  • Read 2506 times

Josipoviću, jesi li ti Hrvat ili židovski konvertit?

U Hrvatskoj ismijavaš krunicu, a kada ideš u Izrael na glavu stavljaš crnu jarmulku koju nose Židovi hasidi. Dakle, u Izraelu si pobožan, a u Hrvatskoj pljuješ po Bogu!?

Fini i uglađeni, bivši, na prijevaru izabrani predsjednik Ivo Josipović, na svom Facebooku na blagdan Gospe, iz čista mira počeo je vrijeđati osjećaje vjernika. Da ne vjeruje u Boga to znamo jer se predstavlja agnostikom. I to je njegovo pravo. Ali vrijeđati druge, koji vjeruju u nešto drugo, koji vjeruju u Boga, nema nikakvo pravo.

Ovo nisu prve Josipoviće eskapade. On to radi u svakoj prigodi, kao i njegov prethodnik, konvertit Stjepan Mesić. Prisjetimo se da je Josipović Ostojiću naložio da zatvori studente koji su ga kritizirali. Kada se vratio iz Knesseta izjavio je da hrvatski narod u svojim njedrima nosi ustašku zmiju, zaboravljajući pritom da je onaj koji pljuje po svom narodu i domovini, najobičnija kukavica i izdajica. A najopasniji su upravo ovakvi koji ne vole slušati glas naroda, a dobiju pravo zapovijedati nad njim.

Najsmiješnije od svega je što su ustašku zmiju, ustaški pokret, kao pandam Starčevićevoj stranci prava, stvorili upravo Josipovićevi prethodnici, konvertiti, Pavelić i Kvaternik, kako bi se kasnije ustašoidnim etiketirao hrvatski narod kojeg su ti isti konvertiti dali pogubiti na Bleiburgu, Jasenovcu, ....

20170826 102806

Kada se Abraham Lincoln kandidirao za predsjednika Amerike rekao je: „Ne moram pobijediti, ali moram biti častan”. A čast je hrabrost, ljubav i svetost, osobine koje Josipović nema jer mu je nije imao tko prenijeti u obitelji. (Ne)djela njegova oca svima su poznata, pa ih nećemo ponavljati. A jabuka nikada ne pada daleko od stabla.

Zapravo Josipovićeva najsnažnija emocija ili osobina je mržnja koja se u pravilu manifestira krajnjom odbojnošću prema svima koji misle drugačije. A mržnja je devijacija uma koju je najbolje objasnio Harry Emerson kazavši:, ''Mrziti ljude ili neistomišljenike je isto što i spaliti svoj dom da bi se riješili štakora”.

Josipović nikada nije bio velik i uspješan čovjek. Ni muškarac. A koliko ga hrvatski narod voli i poštiva (po anketama je imao više od 70% popularnosti) pokazali su izbori. Svaka šuša je ušla u sabor ali on i njegova bolja polovica Jadranka Kosor nisu. Kosor spominjemo jer su njih dvoje protuustavno potpisali veleizdajnički Lisabonski ugovor zbog čega je protiv njih podinuta kaznena prijava. Nažalost, Hrvatskom ne upravljaju Hrvati pa su oni i dalje na slobodi.

Dakle, Josipović je prevarant jer je prijevarom postao predsjednik (nadopisali su mu glasove odbjeglih Srba i Jugoslavena 90-ih godina), veleizdajnik kojeg je osudio HNES i kukavica koji nikada, za svog predsjedničkog mandata, nije branio hrvatski narod kada je bio napadan!

Postavlja se logično pitanje tko je Josipović i je li on uopće Hrvat? Kopajući po internetu pronašli smo zanimljiv podatak da su se Josipovići prezivali Muha, što je židovsko prezime. A Židov je uvijek Židov.

20170613 224502

Zato Josipović stalno ismijava krunicu i vrijeđa vjernike, a kada ide u 'svoj' Izrael na glavu stavlja crnu jarmulku koju nose Židovi hasidi (hasid na hebrejskom znači pobožan). Dakle, u Rothschildovom Izraelu, cionističkom Izrealu, Josipović je pobožan (klanja se svom bogu-Sotoni), a u Hrvatskoj dozvoljava sebi da vrijeđa vjernike koji se klanjaju svom bogu - Bogu!? Josipović je i svom bogu Sotoni posvetio CD nazvavši ga 'Ars Diabolo' (đavolja umjetnost).

Josipović nije Hrvat nego židovski konvertit koji je po zadatku odradio svoju poganu dionicu. Kao što su je odradili i drugi konvertiti, Mesić, Sanader, Kosor, Milanović, a sada odrađuju Kitarović, Plenković i Bozanić (o mrtvima sve najbolje). Kao što su je odrađivali i njihovi prethodnici, Pavelić, Kvaternik… kako bi vječno mogli optuživati hrvatski narod za fašizam i ustaštvo. Isti konvertiti su odradili i svastiku na Poljudu zamjenivši tu noć, kada je svastika postavljena, osiguravajuću kuću koja neprekidno (16-godina) osigurava stadion na Poljudu.

10411842 891065600960400 3528580689925482229 n Copy

Oni su petokolonaši, konvertiti i stalna opasnost za hrvatski narod. Oni su doveli NATO koji nas praši chemtrailsom zbog čega imamo stalno požare. Oni su doveli Monsanto koji nas truje GMO hranom zbog čega smo na prvom mjestu u Europi po broju umrlih od malignih bolesti. Oni su uništili Imunološki zavod i Plivu da nas mogu ubijati cjepivima. Oni su izvorišta voda dali u koncesije strancima koji će ih, kada odu, zatrovati. Oni su u protuustavnoj pretvorbi, zajedničko vlasništvo svih hrvatskih građana (per capita), najprije pretvorili u državno, a nakon toga ga (pro)dali 200. odabranim obiteljima.

Nažalost, velika većina hrvatskog naroda još uvijek ne shvaća koji monstrumi upravljaju Hrvatskom i hrvatskim narodom.

Opća deklaracija o ljudskim pravima u Članku 19. kaže: Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Komentirajte nas na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

 

(5 votes)

Donirajte

Amount: