person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 81605 times

Farmaceutska mafija ubila i trećeg holističkog doktora u samo mjesec dana. 70 u dvije godine! /video/

Lonergamova smrt posljednja je u krvavom tjednu holističkih liječnika, iscjelitelja i autora. Kod većine mrtvih u protekle dvije godine, mrtvozornici su proglasili smrt kao samoubojstvo ili zatajenje srca.

Već smo pisali da je prije nepunih mjesec dana ubijena holistička liječnica dr. Justine Damond dok se stajala u piđami ispred kuće. Poznata doktorica, koja je promovirala zdrav stil života i vodila aktivne kampanje sugerirajući ljudima da preuzmu kontrolu nad svojim životima i odbace lijekove Big Pharmi, pridružila se dugom popis holističkih liječnika i iscjelitelja koji su pod sumnjivim okolnostima i nerješenim slučajevima 'umrli', tijekom protekle dvije godine.
http://istinomprotivlazi.com/component/k2/1791-policija-ubila-holisticku-lijecnicu-dr-justine-damond-dok-se-stajala-u-pidami-ispred-kuce-video

 4288E58600000578 4718354 Holding signs carrying a message of Justice for Justine hundreds a 44 1500649287928

Prije 10-ak dana, još jedna poznata holistička autorica, naturopath i istraživač, 44.godišnja Ann Boroch (na Naslovnoj slici) pronađena je mrtva u Los Angelesu. Ann Boroch, autorica knjige kako liječiti multiple sklerozu i Candidu Cure upozoravala je na opasnosti od obveznih cijepljenja koje na silu uvode vlade. Njena iznenadna i neočekivana smrt ostavila je obitelj i pristaše u takvom stanju šoka da je njezin rođak morao tražiti potvrdu od Facebooka da je vijest točna.

S njezine službene Facebook stranice preveli smo neke komentare:

"S teškim srcem javljamo da je Ann Boroch iznenada umrla u utorak, 1. kolovoza 2017. Mnogi od vas poznaju Anninu priču ... 

"Tijekom svojih ranih 20 godina, borila se protiv multiple skleroze. Kada tradicionalna medicina nije pružala olakšanje, stvorila je vlastiti program pomoći otkrivši da su kvasac i gljivični toksini glavni krivac u autoimunim bolestima. S marljivim održavanjem stroge candida prehrane, Ann se uspjela izliječiti od MS-a. Zahvaljujući iscjeljujućem trijumfu, shvatila je da je postala njezina misija educirati javnost.

"Ann se vratila u školu i postala naturopath, certificirani klinički hipnoterapeut i certificirani nutritivni savjetnik. Nakon toga, Ann je otvorila vlastitu praksu u Los Angelesu, a skoro 20 godina bila je vodeća svjetlost iscjeljenja tisućama ljudi širom svijeta."

Desetljeća revolucionarnih istraživanja ''pročišćena'' su s interneta, samo nekoliko dana nakon što je pronađena mrtva. Mnoge njezine profesionalne web stranice, napunjene snažnim i moćnim informacijama, već su preuzete izvan mreže, a uklanaju se sve objave i njeno ime s interneta.

Nije se Ann Boroch ni ohladila, a već su cionisti sredili i dr. Johna Michaela Lonergama.

Prije tri dana pronađen je mrtav. Kažu od srčanog udara…prepoznatljiv način rada CIA-e.
Dr. John Michael Lonergam, poznat kao "Dr. Mike " bio je omiljen kod svojim pacijenata i sljedbenika. Dr. Lonergam je svoj život posvetio razvoju prirodnih lijekova i potaknuo svoje pacijente i sljedbenike da izbjegavaju otrovne proizvode Big Pharma. Razvio je protuupalnu injekciju koja je smanjila kroničnu bol. Međutim, Big Pharma i mainstream mediji trudili su se na sve načine da ga diskreditiraju. Na kraju su ga likvidirali.http://yournewswire.com/another-holistic-doctor-dead

20170809 071628

Lonergamova smrt posljednja je u krvavom tjednu holističkih liječnika, iscjelitelja i autora. Kod većine mrtvih holističkih liječnika i iscjelitelja u protekle dvije godine, mrtvozornici su smrt proglasili samoubojstvom ili zatajenjem srca. U većini slučajeva vlasti su u tom razdoblju ubojstva holista pospremale pod tepih.

Ukupno, 70 holistickih doktora i istraživača pronađeno je mrtvo u posljednje dvije godine.

''Big Pharma je skinula rukavice jer je njihova budućnost u pitanju. Oni 'brišu' svoje protivnike. I to nije više upitno. Zato moramo ostati ujedinjeni i boriti se svim mogućim sredstvima protiv njih'', poručuju holistički liječnici.

Jutarnji, Slobodna Dalmacija, Večernji, Index, HRT, NOVA TV.... ne smiju prenositi ove i slične vijesti jer su i oni dio svjetske zločinačke organizacije koja uništava čovjeka!

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

(9 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: