person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 6304 times

Kolinda, jedini svjetski teroristi su sponzori terorizma i tvoji sponzori tzv. talmudisti ili cionisti prema kojima treba poduzeti nešto konkretno!

Ako ti se ratuje uzmi pušku, povedi i Jakova ako je glup da te slijedi, i pucaj po teroristima do mile volje. Samo što dalje od hrvatskog naroda i ostavi hrvatsku mladost na miru! Jednom ste nas zajebali, nećete više!

Predsjednica Kolinda, koju mi IPL-ovci nazivamo NATO kaubojka, nakon najnovijeg londonskog false flaga u kojem (ni)su nastradali nevini ljudi, odlučno je poručila: ‘Dosta je izražavanja sućuti za terorizam, poduzmimo nešto konkretno!’ Što je još rekla:

“Izražavamo duboku sućut za sve žrtve uvijek i svugdje, ne samo u europskim državama već i u drugim državama, gdje god se napadi dogodili. Moramo doći u fazu kada prestanemo izražavati sućut jedni drugima i da poduzimamo nešto konkretno u borbi protiv terorizma i terorističkih napada iz svih mogućih fundametalističkih i drugih frakcija koje se javljaju bilo da su ideološke ili religiozne prirode".

Isto ili slično poručila je britanska članica masonske oligarhije premijerka Theresa May: 'Sad je dosta'. Toliko su opasne ove dvije masonke da su svi Hrvati protrnuli. Da ne bi uvijek mi pisali i iznosili istinu najbolje je citirati komentare čitatelja koji sve više pokazuju političku zrelost koja je itekakao potrebna u ovim turbulentnim vremenima. Što oni kažu?

Tomislav Fabijancic: 'Dakle ljudi, ljudske dušice NE VJERUJTE onima koji huškaju na rat, jer to su SOTONSKE sluge, gledajte djela što govore i što obećavaju i kako to ispunjavaju. Dakle, po djelima njihovim ćete ih prepoznati. Sada će lobirati za oružje i NATO i da što više vojnika ide van što je tipična Sotonska strategija. Po meni treba zatvoriti granice, NATO i EU odjebati neka se kolju sami i živjeti u miru. Jer, lako je sitom govoriti i voditi gladne.

Samo njeno ime i prezime govori, kolji, grabi i kiti se tuđim perjem, barem ja tako prevodim ime i prezime. A što se tiće istine, koliko se sjećam ljudima je rekla kad je došla na vlast : 'Ok zajebala sam narod i boli me jajnik, glupe kokoši će se smiriti za koji tjedan'. Ali ljudi nisu svi glupi nego pamte. Za mene bi se reklo da sam zlopamtilo. Slažem se, ja uvijek pokušavam pamtiti kada netko radi ZLO, jer takve ljudske duše proklinjem i bacam u pakao'.

20170411 112528

John McCain, jedan od najvećih svjetskih zločinaca koji je stvarao ISIS dao je, za nedavna dolaska u Hrvatsku, masonki Kolindi zadatke što raditi i govoriti 

Tomislav Radulović: 'Ona je strani igrač, pijun, boli nju za hrvatske građane. Kolindica je pročitana knjiga, barem onima mudrijima'.

Danijel Halužan: 'Da, da treba poduzeti nešto....zaljepimo svi po plišanog medu na društvenim mrežama ili zastavu duginih boja...to će ibezumiti i otjerati ove teroriste....možemo i fontane osvijetliti u bojama engleske zastave,opet'.

Dana Erasmowitz: 'A možda da SAD i NATO ostave Bliski istok na miru u smislu da se prestanu miješati na perfidan, neokolonijalistički način u unutarnje stvari suverenih država koje su gotovo uništili?'

Jovan Kardoš: 'Poduzmimo NEŠTO!. Eto nam novog slogana za NIŠTA! Sad će ona kreirati NEŠTO i predvoditi. Neće je SLIJEDITI! Europa je SPAŠENA!'

Kolinda, jedini svjetski teroristi su sponzori tih istih terorista i tvoji sponzori, Židovi cionisti ili Talmudisti. I na njih treba udariti iz sve snage. Kada se njih rješimo zavladati će dugotrajni mir u svijetu. Zato ne lupetaj više, ako ti se ratuje uzmi pušku, povedi i Jakova, ako je glup da te slijedi, i pucaj po teroristima do mile volje.

Samo što dalje od hrvatskog naroda i ostavi hrvatsku mladost na miru! Jednom ste nas zajebali, nećete više!

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cjelosti!
Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: