person_outline
search
hrendeitpt
RIHANNA: Iluminati su princa Williama odredili za Antikrista i kralja jedne svjetske vlade!
Rihanna: illuminates have chosen prince charles for antichrist and the king of one worldwide organization!
  • Posted
  • Read 8033 times

RIHANNA: Iluminati su princa Williama odredili za Antikrista i kralja jedne svjetske vlade!

To je zapravo politički položaj, više nego vjerski. Williamova uloga kralja jedne svjetske vlade biti će poznata čovječanstvu nakon što nam se dogodi globalna katastrofa. 

Rihanna ovog tjedna snima scene za film 'Ocean's Eight' u New Yorku a slobodno vrijeme koristi za istraživanja. Proizvodni djelatnici na setu dobili su fotografije i video kao dokaz Rihannine tvrdnje. "Strašno je kad shvatiš da su ove stvari stvarne i da se događaju tu pred nama i oko nas", rekla je Rihanna, pozivajući se na demonske simbole. Kada je prvi put na prijemu susrela princa Williama "na ekranu je, dok je prolazio, prikazana demonska 'gozba' na janjetu" /video na kraju/.

Rihanna kaže da je Williamova uloga kralja "otvorena tajna" među iluminatskim elitama. Ovaj videozapis je prenesen na internet demonskih simbola vezanih uz princa Williama. Godine 2004. Rothschild-ov kontrolirani Associated Press objavio je fotografiju na kojoj princ William pozira s janjetom poput Isusa Krista, koju Biblija naziva Jaganjcem Božjim. Za nesvjesnog promatrača fotografija je savršeno nevina.

Ali osobama koje su upoznati sa slobodnim zidarstvom i Knjigom Otkrivenja, princ William je identificiran na fotografiji kao Antikrist. Antikrist je opisan u umjetnosti i književnosti kao zgodan i šarmantan majstor laži i obmana. Slobodni zidari ga nazivaju Baphomet ili Goat Mendesa. Obično se ilustrira sa stisnutim stražnjim kopitima. Zašto je princ William podigao nagnutu stražnjicu na fotografiji? Prema Rihanni to je bila tajna komunikacija britanske kraljevske obitelji u ime Novog Svjetskog Poretka kojom je najavljeno Williamovo uskrsnuće u ulogu iluminatskog kralja. 

Princ William bio je očigledan izbor za ulogu. Kao najstariji sin princeze Diane - koja je bila žrtvovana u iluminatskom ritualu krvi - William je odrastao za ulogu od rođenja i ostaje pod kontrolom Kuće Rothschilda. "To je zapravo politički položaj, više nego vjerski", objašnjavajući kako će Williamova uloga kralja jedne svjetske vlade biti poznata čovječanstvu nakon što nam se dogodi globalna katastrofa.

Rihannini susreti s princom Williamom nisu jedino iskustvo s britanskom kraljevskom obitelji. Nedavno je provela vrijeme s princom Harryom u Barbadosu, gdje je bila testirana na HIV kod mlađeg princa pred televizijskim kamerama. Ali prema Rihanni, Harry nije dio iluminatskih planova. "Harry je stvarno iz različitih krvnih linija", objašnjava ona. "Harry se nije povezao ni sa kraljicom." https://www.youtube.com/watch?v=jFKCgoyOBvg  (Prince Harry and Rihanna take HIV test in Barbados)

Mnoge slavne ličnosti pod kontrolom uma propagiraju Novi svjetski poredak, dok druge slavne ličnosti ukazuju na iluminatske planove. Dokazi protiv njih, drevni i moderni, ogromni su i nastavljaju rasti. Jednostavna činjenica je da Novi svjetski poredak gura čovječanstvo prema sljedećoj fazi svog master plana. Jedna svjetska vlada, koju vodi iluminatski kralj, Antikrist, gotovo je tu pred nama.

"Nemamo vremena za gubljenje. Svjetska vladajuća elita ima potpunu kontrolu nad glavnim medijima, kao i na našu hranu, vodu i zrak...i aktivno nas truju. Vrijeme je da se borimo s ovlastima i alatima koje imamo. Obrazovanje je naše najveće oružje.

Narodne mase  "ljudska stoka" kako ih Iluminati nazivaju, moraju se probuditi prije nego što bude prekasno i svi budemo porobljeni", zaključila je Rihana.

Izvor: http://yournewswire.com/rihanna-prince-william-is-the-antichrist/

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)  komentirajte na Facebook stranicama:

https://www.facebook.com/IPLPodstrana/ i https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/

(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: