person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 42438 times

Slavonija je (pro)data prije referenduma o neovisnosti održanog 19. svibnja 1991.godine!

Prije par dana usvojen zakon - EU uredba - o tzv. 'koegzistenciji GMO-a i ekološke poljoprivrede'', sve je rekao i potvrdio da je Slavonija prodata

Izdajnik do izdajnika, lažov do lažova, lopov do lopova, neradnik do neradnika, nevjernik do nevjernika, cionista do cioniste, nečovjek do nečovjeka, potpuno su primjereni pejorativi koji se odnose na sve članove korporativne židocionističke organizacije HDZ-a, SDP-a, HNS-a i ostalih trabanata koji ih podržavaju ili se šlepaju uz njih. posebice na zastupnike u saboru koji donose gremijeve zakone. 

 

1

Oni su, prije nego je Hrvatska voljom 94,7% hrvatskog naroda postala neovisna i od svijeta priznata država, Slavoniju (pro)dati Monsantu čiji je najveći dioničar illuminat princ Charles. Registracija Monsanta u Zagrebu, Osijeku i Novom Sadu, kao i posjet Charlesa Slavoniji i Vojvodini sve govori. Instalirani cionista Tihomir Orešković (slika) jasno na karti Hrvatske pokazuje gdje su dogovorene granice za Monsanto city. 

Hrvatsku državu, koja pripada cijelom narodu nema nitko pravo poklanjati ili za proviziju (pro)davati. Zato su njihovi tajni računi na raznoraznim bankama puni i nijedan račun nije ispod milijun eura! To je novac od poreznih obveznika koji im treba  oduzeti, a iste procesuirati.

Obranu Vukovara UDBA je vodila pod kodnim nazivom 'AKCIJA TRG'. Tako, Sigurnosno-informativna služba (SIS) 1992. godine izvještava o novim saznanjima vezanim za, kako su to zgodno nazvali, takozvanu 'Optužnicu Vukovar’, tekst u kojem Siniša Glavašević tjedan dana prije pada Vukovara optužuje Sabor, Vladu i predsjednika Franju Tuđmana za sudjelovanje u zločinu nad 15.000 hrvatskih građana Vukovara.

Predsjednik komisije za utvrđivanje pada Vukovara bio je naravno Josip Manolić (planira kao i Rockefeller prepišati stotu) koji je optužio za pad Vukovara: Milu Dedakovića, Vesnu Bosanac, Sinišu Glavaševića, dr. Njavru, mladog Jastreba Borkovića, hrabre HOS-ovce i sve branitelje koji su tri mjeseca, takoreći bez oružja i hrane, branili Vukovar, a obranili Hrvatsku.

Slike herojske borbe za Vukovar, slike egzodusa stanovnika i genocid nad vukovarskim braniteljima obišle su svijet. A Vukovar je po njihovom planu trebao biti 'završen' za 7 dana i nitko ne bi znao što mu se dogodilo. Gremijeve marionete bi preko svog glavnog komunističkog HRT glasila, prikrile sve tragove kao što su ih prikrivali kroz cijelu povijest hrvatskog naroda.

Otkrivanje ovog tajnog SIS-ovog plana kodnog imena 'AKCIJA TRG' sve objašnjava i razjašnjava. Potpuno je jasno zašto se uništava žitnica Europe Slavonija, zašto vrijedni Slavonci moraju ići trbuhom za kruhom, zašto se Hrvatska zadužuju i zašto se lihvare hrvatski građani. Ni to im nije dovoljno pa zastupnici na vlasti i pri vlasti i dalje dozvoljavaju da se Slavonija praši chemtrailsom kao bi se uništile voćke i potrovale pčele.

Monsanto preko Pioneera i dalje sadi svoje sjeme, a njihov ekskluzivni partner Ivica Todorić je iz cijelog svijeta godinama, točnije od 2011-te kada je Milanović ukinuo uredbu o obveznom označavanju GMO-a na proizvodima, uvozio njihovo GMO smeće s kojim nas je potrovao dovevši nas do prvog mjesta u Eropi po broju umrlih od malignih bolesti (rak debelog crijeva, rak dojke, rak maternice, rak pluća...)

Zato je odšetao u London (umjesto da ga se privelo i doživotno zatvorilo) gdje je pod izravnom zaštitom princa Charlesa. Moraju ga ''čuvati'' da ne bi  progovorio kao što je 'progovorio', Borković i javno objavivši ovaj Manolićev plan 'AKCIJA TRG'.

Vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu. Postoji narodni VETO koji može poništiti sve loše zakone. Ako smo zastupnicima dali vlast, da u ime nas donose zakone, ne znači da smo im vlast dali bjanko. Šeks je javno rekao da Sabor o ničemu ne odlučuje, a Pernar potvrdio da ne zna zašto porezni obveznici plaćaju zastupnike kad o ničemu ne odlučuju.

Hrvatska nije gremijeva država već je država svih njenih građana. Zato imamo potpuno pravo zahvaliti se zastupnicima na njihovom ''predanom'' radu i tražiti da napuste naš sabor. A nakon toga formirati tijelo koje će održati poštene izbore u kojima će se moći i ručno prebrojavati glasovi jer se godinama varaju hrvatski birači.

Isto tako treba zabraniti rad svim strankama i političarima koji su sudjelovali u genocidu nad hrvatskim narodom. Hrvatska ima itekako sposobnih i školovanih kadrova koji će izgraditi sve ono što su komunističko-cionističke svinje, za ovih 20 i kusur godina, uništile i rasprodale!

Prije par dana usvojen zakon - EU uredba- o tzv. 'koegzistenciji GMO-a i ekološke poljoprivrede, sve je rekao i potvrdio da je Slavonija prodata!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Pročitajte Manolićev izvještaj 'AKCIJA TRG' / Galerija

/

(19 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: