• Posted
  • Read 25184 times

Trend umiranja hrvatskih građana od trovanja uvezene GMO hrane raste iz mjeseca u mjesec!

Opljačkali su nas, raseljavaju nas, truju nas, ubijaju nas, a mi i dalje šutimo. Vrijeme je da sebi priznamo da je naše ponašanje na razini retardacije 

Dok Rusija, Mađarska, Danska... prometovanje GMO otrovima smatraju terorističkim aktom 'naša vlada' servira na dlan Monsanto - Bayeru cijelu Slavoniju. Iseljavanje vrijednih Slavonaca sasvim je dovoljan pokazatelj kojim smjerom vozi i ova vlada. Hrvatska će biti europski centar proizvodnje GMO otrova i hot spot. Narod, crkva i 90 posto 'hrvatskih' zastupnika šuti! Jer, bogati jedu organsku hranu dok se 90% Hrvata ubija svakim zalogajom i ne želi vjerovati da ga se namjerno truje.

Svatko odlučuje o svojoj sudbini ali nije u pitanju samo sudbina svakog ponaosob. U pitanju je sudbina naše djece i njihove budućnosti. Jer, šutnja, na sve ovo što se događa u Hrvatskoj, je i znak odobravanja. Stoga za sva događanja nisu krive samo komunističko -.cionističke svinje koje upravljaju državom nego i svi mi koji na ovo gledamo kao na loše vrijeme koje će samo od sebe proći. Neće proći samo od sebe!

U siječnju ove godine u Hrvatskoj je, prema preliminarnim podacima Državnog zavoda za statistiku, umrla 6441 osoba – više nego u ijednom mjesecu od 1990. do danas. Čak 42 posto više nego lanjskoga siječnja i 35 posto više od prosječnog broja umrlih u siječnju tijekom proteklih deset godina, a nije se dogodila nikakva smrtonosna epidemija, niti je započeo rat!

„Hrvatski stručnjaci“ dr Čipi, dr. Stevanović....

Ovakvu iznimno visoku smrtnost „hrvatski stručnjaci“ pripisuju jakoj hladnoći ove zime te prilično jakoj gripi – pojavama koje imaju ključni utjecaj na smrtnost starije populacije lažući da sezonski utjecaji, prije svega gripa i hladnoća, koja posebno utječe na osobe s bolestima respiratornog i cirkulacijskog sustava, imaju velik učinak na mortalitet, osobito osoba starijih od 70 godina. U 2015. je zabilježen najveći broj umrlih još od ratne 1991. Štoviše, riječ je o drugom najvećem broju umrlih u posljednjih 70 godina! U siječnju 2017. u samo jednom mjesecu broj umrlih nadmašio je broj rođenih za 3209 osoba, što je dvostruko više od prosječnog negativnog prirodnog prirasta u desetogodišnjem periodu od 2006. do 2016. godine. Drugim riječima, samo tijekom siječnja prirodnim putem (bez uključivanja broja odseljenih) Hrvatska se smanjila za ukupno stanovništvo jedne općine.

Razloge ovako visoke smrtnosti u siječnju posebno će, zamislite, „razmotrit“ i Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Nisam upoznat s ovim podacima, no svakako ćemo ovaj tjedan tu temu staviti na stol te analizirati što je točno utjecalo na ovako visoku brojku. Prvi podaci za siječanj pokazuju pak da bi se trend pada očekivanog trajanja života mogao nastaviti u 2017., jer je došlo do jakog porasta broja umrlih u siječnju, najvjerojatnije zbog hladnog vala i epidemije gripe“ kaže - laže dr. Čipin.

„Moguće je da ulazimo u razdoblje gdje bi sezonske epidemije i ekstremnije vremenske prilike, poput hladnih i toplinskih valova, mogli imati jači učinak“, kaže - laže i drugi plaćenik dr. Ranko Stevanović, voditelj Službe za javno zdravstvo HZJZ-a.

Opljačkali su nas, raseljavaju nas, truju nas, ubijaju nas, lažu nas, a mi i dalje šutimo. Vrijeme je da sebi priznamo da je naše ponašanje na razini retardacije. Zar nije?

Ovakvim trendom Hrvatska će za relativno kratko vrijeme ostati bez trećine stanovništva. Kome to odgovara? Naravno onima koji su nas opljačkali, onima koji moraju vratiti našu imovinu koju su nam u pretvorbi ukrali. Mislite da je žele vratiti? Naravno da neće, a najbolji i najsvježiji primjer je spašavanje najvećeg hrvatskog lopova i ekskluzivnog Monsantovog uvoznika GMO smeća, Ivice Todorića. Vlada i Dalićka pripremili su poseban zakon kako da zaštite svog sponzora koji ih godinama financira. Vlada će se za njega zadužiti, a nas građane gurnuti u još dublje dužničko ropstvo. Ne vjerujete?

Uvjeriti ćete se vrlo brzo. Samo i dalje šutite!

Izvor: novi-svjetski-poredak.com

Čitajte nas i komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

 

(7 votes)

Donirajte

Amount: