person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 30958 times

Trend umiranja hrvatskih građana od trovanja uvezene GMO hrane raste iz mjeseca u mjesec!

Opljačkali su nas, raseljavaju nas, truju nas, ubijaju nas, a mi i dalje šutimo. Vrijeme je da sebi priznamo da je naše ponašanje na razini retardacije 

Dok Rusija, Mađarska, Danska... prometovanje GMO otrovima smatraju terorističkim aktom 'naša vlada' servira na dlan Monsanto - Bayeru cijelu Slavoniju. Iseljavanje vrijednih Slavonaca sasvim je dovoljan pokazatelj kojim smjerom vozi i ova vlada. Hrvatska će biti europski centar proizvodnje GMO otrova i budući hot spot za izbjeglice i teroriste. Narod, crkva i 90 posto 'hrvatskih' zastupnika šuti! Jer, bogati jedu organsku hranu dok se 90% Hrvata ubija svakim zalogajom i ne želi vjerovati da ga se namjerno truje.

Svatko odlučuje o svojoj sudbini ali nije u pitanju samo sudbina svakog ponaosob. U pitanju je sudbina naše djece i njihove budućnosti. Jer, šutnja, na sve ovo što se događa u Hrvatskoj, je i znak odobravanja. Stoga za sva događanja nisu krive samo komunističko -.cionističke svinje koje godinama upravljaju državom nego i svi mi koji na ovo gledamo kao na loše vrijeme koje će samo od sebe proći. Neće proći samo od sebe!

U siječnju prošle godine u Hrvatskoj je, prema preliminarnim podacima Državnog zavoda za statistiku, umrla 6441 osoba – više nego u ijednom mjesecu od 1990. do danas. Čak 42 posto više nego godinu dana ranije i 35 posto više od prosječnog broja umrlih u siječnju tijekom proteklih deset godina, a nije se dogodila nikakva smrtonosna epidemija, niti je započeo rat!

''Hrvatski veliki stručnjaci'' dr Čipi, dr. Stevanović....

Ovakvu iznimno visoku smrtnost „hrvatski stručnjaci“ pripisuju jakoj hladnoći zime te prilično jakoj gripi, a sad će izmisliti i ospicama – pojavama koje imaju ključni utjecaj na smrtnost starije, a i sve mlađe populacije, lažući da sezonski utjecaji, prije svega gripa i hladnoća, imaju velik učinak na mortalitet, osobito osoba starijih od 70 godina. 

U 2015. je zabilježen najveći broj umrlih još od ratne 1991. Štoviše, riječ je o drugom najvećem broju umrlih u posljednjih 70 godina! U siječnju 2017. u samo jednom mjesecu broj umrlih nadmašio je broj rođenih za 3209 osoba, što je dvostruko više od prosječnog negativnog prirodnog prirasta u desetogodišnjem periodu od 2006. do 2016. godine. Drugim riječima, samo tijekom siječnja prirodnim putem (bez uključivanja broja odseljenih) Hrvatska se smanjila za ukupno stanovništvo jedne općine.

Razloge ovako visoke smrtnosti posebno će, zamislite, „razmotriti“ i HZZO!

Nisam upoznat s ovim podacima, no svakako ćemo tu temu staviti na stol te analizirati što je točno utjecalo na ovako visoku brojku. Prvi podaci za siječanj pokazuju pak da bi se trend pada očekivanog trajanja života mogao nastaviti jer je došlo do jakog porasta broja umrlih, najvjerojatnije zbog hladnog vala i epidemije gripe kaže - laže dr. Čipin.

„Moguće je da ulazimo u razdoblje gdje bi sezonske epidemije i ekstremnije vremenske prilike, poput hladnih i toplinskih valova, mogli imati jači učinak“, kaže - laže i drugi plaćenik dr. Ranko Stevanović, voditelj Službe za javno zdravstvo HZJZ-a. Ovako isto papa Franjo i globalisti govore o globalnom zatopljenju krijući da je glavni uzrok povećanja ugljičnog dioksida chemtrails koji inicira sve požare! 

Nevjerojatno koliko lokalnih i globalističkih laži i gluposti može stati u dvije rečenice!! 

Opljačkali su nas, raseljavaju nas, truju nas, ubijaju nas, lažu nas, a mi i dalje šutimo. Vrijeme je da sebi priznamo da je naše ponašanje na razini retardacije. Zar nije?

Ovakvim trendom Hrvatska će za relativno kratko vrijeme ostati bez trećine stanovništva. Kome to odgovara? Naravno onima koji su nas opljačkali, onima koji moraju vratiti našu imovinu koju su nam u pretvorbi ukrali.

Mislite da je žele vratiti? Naravno da neće! Koji je lopov ikada nešto vratio? 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

(12 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: