person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 12587 times

Novi slučaj! Do kada ćemo šutjeti i tolerirati komunističko-cionističke svinje koje nas nemilosrdno pljačkaju, truju i ubijaju!?

Hrvatska je prošle godine iz Brazila uvezla pokvareno meso u vrijednosti od pola milijarde kuna. Da je pokvareno otkrila je brazilska, a ne hrvatska inspekcija!

Ivan Lovrinović, saborski zastupnik stranke Promijenimo Hrvatsku, zatražio je od Vlade očitovanje o tome upozorivši na uvoz golemih količina mesa upitne kvalitete iz Brazila, dok domaća proizvodnja propada. Rekao je:

„Uvozi se meso sumnjive kvalitete, a zapostavlja zdrava hrvatska proizvodnja. Prošle je godine je Hrvatska iz Brazila uvezla hrane, većinom mesa, u vrijednosti od čak pola milijarde kuna! Kad netko iz dalekog Brazila uvozi toliko hrane, to znači da ta hrana iz nekog razloga mora biti jeftina u nabavi. Ne želim prejudicirati, ali to je ozbiljno pitanje.Hrvatska svake godine za 2,5 milijardi eura uveze hrane, a taj se iznos iz godine u godinu povećava".

pokvareno meso1

Slučaj zdravstveno upitnog mesa pokrenut je velikom saveznom policijskom akcijom u Brazilu prošloga petka, u kojoj su pronađeni dokazi da su radnici u pojedinim tvornicama nekoliko godina za tržište pakirali pokvarene i nekvalitetne proizvode. Savezna policija prošloga je petka, nakon dvogodišnje istrage, u šest brazilskih država pretražila proizvodne pogone brojnih tvornica i uhitila više od trideset osoba.

Vlada je suspendirala više od 30 viših državnih službenika koji su trebali uočiti i sankcionirati nehigijenske i ilegalne prakse te su trenutačno pod istragom za korupciju. Brojni su pogoni za pakiranje mesa zatvoreni, a još 21 je pod istragom.Istražitelji navode da su pojedini direktori podmitili zdravstvene inspektore i političare radi dobivanja državnih dozvola za svoje proizvode. Optužili su više od trideset kompanija za brojne higijenske propuste. Među njima su i JBS, najveći svjetski izvoznik govedine, te BRF, vodeći svjetski proizvođač mesa od peradi.

w460

Uopće nije upitno da je ovo smeće uvezao Todorić i da je hrana glavni uzrok što je Hrvatska nekad najzdravija europska nacija sada na drugom mjestu u Europi po smrtnosti od tumora.

Postoje komunisti i komunističke svinje, postoje Židovi i Židovske svinje ili cionisti, a postoje Hrvati i hrvatske svinje koji služe jednima i drugima. Do kada ćemo šutjeti i dozvoljavati komunističko - cionističkim svinjama da nas pljačkaju, truju i ubijaju!?

Čitajte nas i komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

 

(10 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: