person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 10164 times

Europski sud cionističke EU tvorevine hoće zabraniti krštenje djece!

Nevjerojatne vijesti dolaze iz cionističke podružnice Bruxellesa. Naime Europski sud pokreće detaljnu raspravu do kraja ove godine kako bi 'zakonski' ukinuo tradicionalno krštenje djece.

Sama rasprava o ovoj blasfemijskoj ideji bolesnih pedofilskih mozgova koji upravljaju Europskom unijom izazvati će daljnje frustracije opljačkanih i uništenih građana svih europskih zemalja. Potpuno je jasno kuda ovo vodi. Ovi bolesnici ne prežu ni od čega.

Cilj im je uvrijediti kršćanstvo koje im je najveća smetnja u ostvarenju svojih namjera. A to je jedna vjera, vjera u njihova Boga, sotonu Lucifera.

Opravdanje ovim 'malim luciferovim' bogovima za donošenje još jednog bolesnog 'zakona', odnosno odluke o zabrani krštenja djece, je taj što su zaključili da djeca nemaju mogućnost da se odluče žele li ili ne žele krštenje, čime se krše njihova prava.

A u Norveškoj rođena djeca 'imaju' mogućnost i ne krše im se njihova prava kada se 'odluče' za rodnu ideologiju. Ako se ne 'odluče' onda se napadaju roditelji ili im se oduzimaju djeca.

Ovi luđaci iz Europske unije ili Europske komisije, koje nitko nije birao, totalni su bolesnici, zreli za ludnicu i luđačku košulju.

Nemojmo ih podcjenjivati nego organizirajmo referendum i izađimo što prije iz ove EU ludnice!

Idemo dalje…

(21 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: