Istinom protiv laži

Istinom protiv laži

Alisa i Gabriel: Ubili smo bebu, pojeli je i pili njenu krv! /video/ stars

Otac Nicole Kidman, Richard Nixon, tri australska premijera, Whitlam, Hawke i Keating….. samo su dio australske Sotonsko-pedofilske mreže koju je razotkrila Australka Fiona Barrett, bivša žrtva zlouporabe sotonskih rituala i dijela međunarodnog VIP pedofilskog kruga koji ide sve do samog vrha vlasti, isto kao u Engleskoj i SAD.

Pao je zloglasni Crni papa, uskoro se očekuje i abdikacija papa Franje! stars

Uz nadbiskupa Canterburyja Justina Welbya, Jorge Bergoglio (bijeli papa) i Adolfo Pachon (crni papa) glavni su optuženici u povijesnoj kaznenoj tužbi koju provodi Međunarodno sud za zločine crkve i države u Bruxellesu, a koji je započeo 7. travnja 2014.

Slavonija i Vojvodina se planski prazne za nacistički Monsanto i Bayer koji planiraju uzgajati GMO marihuanu! stars

Potpuno je jasno da ove dvije zločinačke korporacije koje nas decenijama truju, Bayer i Monsanto hoće monopol na sjemenke marihuane na isti način na koji su stvorili monopol na kukuruz i soju. Kroz ogromnu korporativnu moć i provedbu međunarodnog zakona o patentima, te korporacije bi se mogle staviti u položaj totalne kontrole nad kanabisom kao lijekom, kao i za rekreacijsku upotrebu pomoću istog modela kao i kod prehrambenih kultura koje kontroliraju.

PAPA FRANJO JE VELIKA VATIKANSKA PODVALA KRŠĆANIMA! stars

Potpuno je jasno zašto Talmud uči Židovsku djecu i poručuje svijetu da je Isus Krist kopile i plod menstruacije, potpuno je jasno zašto je i za koga je Frljić izveo predstavu u kojoj Isus siluje muslimanku, potpuno je jasno zašto je izostala osuda Kaptola i Bozanića, zašto je izostala osuda predsjednice Kolinde i premijera Plenkovića, a potpuno je jasno i tko je papa Franjo i u što se pretvorio Vatikan.

NAJVEĆA IZBORNA PRIJEVARA OD 2000-te! stars

U Hrvatskoj ima 127 gradova i 428 općina. Na ovim lokalnim izborima birači su prevareni u 115 gradova ili u više od 90% gradova i u 288 općina (67%)! HDZ, SDP i HNS otišli bi u povijest da nije bilo APIS-a! Živi zid, Most, Švaljek, a i mnogi drugi bezočno su pokradeni. Birači su pokazali HDZ-u, SDP-u i HNS-u što misle o njima, ali pokazao je i APIS kako se krade. Izbore treba poništiti, a sve sudionike ove prijevare pozatvarati! Sada je jasno zašto je smijenjen i ministar uprave Ivan Kovačić