Istinom protiv laži

Istinom protiv laži

Bivši agent MI5 priznao: 'Ubio sam princezu Dianu po nalogu kraljice!' stars

Znala je previše kraljevskih tajni. Moj šef mi je rekao da mora umrijeti - primio je zapovijedi izravno od princa Philipa - i morali smo to napraviti da izgleda kao nesreća. Nikada prije nisam ubio ženu, a još manje princezu, ali poslušao sam zapovijedi. Učinio sam to za kraljicu i zemlju.

PAPA FRANJO JE VELIKA VATIKANSKA PODVALA KRŠĆANIMA! stars

Potpuno je jasno zašto Talmud uči Židovsku djecu i poručuje svijetu da je Isus Krist kopile i plod menstruacije, potpuno je jasno zašto je i za koga je Frljić izveo predstavu u kojoj Isus siluje muslimanku, potpuno je jasno zašto je izostala osuda Kaptola i Bozanića, zašto je izostala osuda predsjednice Kolinde i premijera Plenkovića, a potpuno je jasno i tko je papa Franjo i u što se pretvorio Vatikan.

NAJVEĆA IZBORNA PRIJEVARA OD 2000-te! stars

U Hrvatskoj ima 127 gradova i 428 općina. Na ovim lokalnim izborima birači su prevareni u 115 gradova ili u više od 90% gradova i u 288 općina (67%)! HDZ, SDP i HNS otišli bi u povijest da nije bilo APIS-a! Živi zid, Most, Švaljek, a i mnogi drugi bezočno su pokradeni. Birači su pokazali HDZ-u, SDP-u i HNS-u što misle o njima, ali pokazao je i APIS kako se krade. Izbore treba poništiti, a sve sudionike ove prijevare pozatvarati! Sada je jasno zašto je smijenjen i ministar uprave Ivan Kovačić 

OGLAS