person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 1127 times

UHIĆEN PEDOFIL! ŠTO RADITI S NJIMA?

Zbog bludničenja nad dva dječaka na igralištu u Zagrebu uhićen je 26-godišnjak. Muškarac je optužen za dva napada u kojem su žrtve bili sedmogodišnjak i njegov dvije godine stariji brat, javlja Net.hr. Prvi napad se dogodio 10. kolovoza kada je optuženi pričao s jednim dječakom i počeo ga dirati po intimnim dijelovima tijela.

Drugi, identični napad dogodio se dva dana kasnije. Djeca su sve ispričala roditeljima, a njihov otac je slučaj prijavio policiji. Istražitelji su ubrzo 26-godišnjaku ušli u trag budući da je često dolazio na dječje igralište i s dječacima igrao tamo nogomet. Napadaču je, zbog određenih psihičkih problema, oduzeta poslovna sposobnost.

Određen mu je i istražni zatvor kako ne bi ponovio ovo teško nedjelo za koje je osumnjičen. Prijeti mu do deset godina zatvora budući da će odgovarati za spolnu zlouporabu djeteta mlađeg od 15-godina, prenosi Net.hr.Što raditi s njima? Otvoriti ustanovu i izolirati ih? Pedofile je teško izliječiti i biti će još teže jer su sve agresivniji zahvaljujući Jokiću i sličnima.

Dobro se podsjetiti Jokićevog pokušaja guranja pedofilije i rodne ideologije u Kurikulum:   …. napravila je facu kao da vidi duh svog oca kako jebe petogodišnju djevojčicu!

Ovo je samo jedan od mnogih citata koje nam je pripremio dr. Jokić sa svojom još 'ekspertnom' grupom. Medijski zavedeni građani su kao muhe na govno došli na prosvjed, a da mnogi pojma nisu imali zašto su došli i i što to piše u 'Jokićevom Kurikulumu'.

Danas znamo da je Jokić angažiran od psihopate Sorosa ( licemjer Jokić je izjavio da njegova ekipa radi bez ikakve naknade) da 'na mala vrata' uvede pedofiliju i rodnu ideologiju u naše škole. Ako će djeca razmišljati o tome kako će tata j…petogodišnju djevojčicu, onda jer ovo zločin koji treba osuditi, a ne poticati kao što je to napravila NATO predsjednica Kolinda, a Milanović izjavio da će ako dobije izbore vratiti Jokića da dovrši zpočeto.

Još jedna potvrda da NATO Kolinda i NATO Milanović sve rade usklađeno, a za javnost su ljuti neprijatelji!

(0 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: