person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 1356 times

NAPADA NA JAVNE BILJEŽNIKE BITI ĆE SVE VIŠE!

Splitska policija dovršila je kriminalističku obradu nad muškarcem (39) koji je u četvrtak oko 14 sati, u Splitu ušao u ured javnog bilježnika te verbalno napao dvije djelatnice!
Nezadovoljan zbog ovrhe provedene nad njegovom majkom, sin je, izgubivši živce nakon objašnjenja vezano za postupak ovrhe, zatočio dvije osobe u uredu Javnog bilježnika u Mažuranićevoj ulici u Splitu. Porazbijao je inventar, a potom je protupravno oduzeo slobodu 38-godišnjakinji i 31-godišnjakinji, onemogućivši im napuštanje ureda.


Držao ih je zatočene prijeteći im ozljeđivanjem ukoliko mu ne vrate novac koji su mu ovršili. Nakon pregovaranja odlučio se predati policiji. Provedenim istraživanjem se sumnjiči da je počinio kaznena djela protupravnog oduzimanja slobode i prijetnje zaposlenicama, te kazneno djelo iznude.

Uz kaznenu prijavu jučer je predan pritvorskom nadzorniku. Nakon utvrđivanja nastale štete u uredu podnijet će se posebno izviješće Općinskom državnom odvjetništvu u vezi kaznenog djela oštećenja tuđe stvari.
Nažalost ovakvih slučajeva će biti sve više.

Kada bi pitali građane što misle o ovome većina bi odgovorila da ima pravo jer su svi građani ogorčeni ovršnim zakonom!
Zašto ga vlade HDZ-.a i SDP-a nisu promijenile?

'Istinom protiv laži'

(0 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: