person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2435 times

Srušio se avion indonezijske zrakoplovne tvrtke 'Lion Air' sa 188 putnika!

Čini se da se zrakoplov srušio u more neposredno uz obalu Indonezije, na nadmorskoj visini od 3.650 metara (oko 1.112 m) kada je signal izgubljen

"Potvrđeno je da se srušio", rekao je Yusuf Latif, glasnogovornik agencije za spašavanje, kako je naveo Reuters. Avion je bio na putu iz indonezijske prijestolnice Jakarta u grad Pangkal Pinang na Sumatri, letu malo dužem od sat vremena. 

Latif je izjavio da je zrakoplov izgubio kontakt s kontrolom zračnog prometa oko 13 minuta nakon polijetanja nakon čega se srušio u more. 188 ljudi, uključujući i posadu, nalazilo se u zrakoplovu kada se srušio, rekao je dužnosnik ministarstva prometa.

Usluga praćenja letova Flightradar24 kaže da preliminarni podaci o letu pokazuju pad visine zrakoplova. Čini se da se zrakoplov srušio u more neposredno uz obalu Indonezije, na nadmorskoj visini od 3.650 metara (oko 1.112 m) kada je signal izgubljen.

5bd678b3dda4c853058b4657

Pokrenuta je potraga za eventualno preživjelim putnicima.

Bilo je svjedoka nesreće. Spasitelji kažu da su mornari na tegljaču, koji je bio na izlasku iz luke, vidjeli pad zrakoplova.U 7: 15h, remorker je izvijestio kako se približio mjestu na kojem je posada vidjela ruševine aviona.

Glasnogovornik tvrtke Lion Air još nije dao nikakvu službenu izjavu.

Let JT610 vozi Boeing-737 Max 8, koji može primiti do 210 putnika.

Izvor: https://www.rt.com/

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

 

 

(1 Vote)

Leave a comment

Donirajte

Amount: