Print this page
Sorošev 'migrant' u Offenburgu (Njemačka) ušao u liječničku ordinaciju i nožem usmrtio liječnika, a ranio asistenta!
  • Posted
  • Read 7109 times

Sorošev 'migrant' u Offenburgu (Njemačka) ušao u liječničku ordinaciju i nožem usmrtio liječnika, a ranio asistenta!

Napadi na liječnike i medicinsko osoblje u Njemačkoj, sve su češći. Nedavno su u Bavarskoj (o tome smo pisali) Soroševe i Merkeličine jadne ''izbjeglice'' također ubile liječnila i teško ranili dvije medicinske sestre.

Jutros, u četvrtak ujutro, u 8.45 sati upao je Sorošev plaćenik u liječničku ordinaciju i krenuo nožem na liječnika i njegovog pomoćnika. Liječnik je nakon više uboda nožem ubrzo preminuo, a asistent je ozlijeđen, priopćio je glasnogovornik policije u Offenburgu.

Ubojica je nedugo nakon ubojstva uhvaćen. Radi se o 26-godišnjem Somalijcu koji će, naravno, nakon kratkog vremena biti oslobođen jer je samo odradio posao za koji je plaćen. A za policiju i režimske medije uvijek pozadina ubojstva ostaje nejasna. A jasna je kao dan.

trvScreenshot 28

Offenburg je županijsko sjedište Baden Ortenaukreisa i ima gotovo 60.000 stanovnika. Francuski Strasbourg, s druge strane Rajne, udaljen je samo nekoliko kilometara. A u Francuskoj, Soroševi i Macronovi migranti rade dar-mar. Iako je Offenburg ekonomski jak, logično je da je zbog blizine Starsbourga postao središte kriminala u Baden-Württembergu.

Napadi na liječnike i medicinsko osoblje u Njemačkoj, sve su češći. Nedavno su u Bavarskoj (o tome smo pisali) Soroševe i Merkeličine jadne ''izbjeglice'' također ubile liječnika i teško ranili dvije medicinske sestre. U migrantskom valu ubačeni Soroševi teroristi odlično odrađuju svoj dobro plaćeni posao, a posao im je da izazivaju nerede kako bi Merkeličina i Macronova vlada prvi uveli policijsku državu koja će zaštititi stanovništvo od opasnih terorista, koje oni financiraju i dovode u Njemačku i Francusku.

Nevjerojatno, koja mafija vlada Njemačkom i Francuskom!

A sve po židocionističkoj Agendi: Akcija - Reakcija - Rješenje. 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(16 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved