Print this page
Branitelj iz pučke kuhinje legao na tračnice i dočekao svoj vlak smrti…
  • Posted
  • Read 3037 times

Branitelj iz pučke kuhinje legao na tračnice i dočekao svoj vlak smrti…

'Nemam se čega sramiti jer sam cijeli život pošten prema svima. Ništa nisam ukrao, nikoga prevario, a nisam ni sudjelovao u privatizacijama kao neki naši generali'. Istinski branitelji se ubijaju, a Kolinda šuti?

Kao dragovoljac sam 10. srpnja. 1991. godine pristupio policiji i odmah otišao u Pakrac. Nakon toga sam postao član A satnije bjelovarske 105 brigade i prošao sva bojišta Istočne i Zapadne Slavonije kao i Posavine. ''Sramiti se može vlast koja nas je u ovolikom broju dovela u pučke kuhinje i svakodnevno nas iseljava iz zemlje'', objavila je novinarka Snježana Vučković ispovijest dva puta ranjenog Joze Topalovića koji je zbog mirovine od samo 1.500 kuna „ulovljen” na ručku u bjelovarskoj pučkoj kuhinji jer nije imao za kruh.

Jozo je bio pod ovrhama i u bezizlaznosti iz situacije blokiranog građanina odlučio se na samoubojstvo...Nakon samo mjesec dana od ovog razgovora, Jozo Topalović je legao na tračnice i dočekao svoj vlak smrti…Ovaj branitelj život je okončao svojevoljno, te je tako pojačao ionako crnu statistiku suicida u redovima bivših vojnika koji nisu mogli, znali ili željeli pronaći izlaz iz poratne svakodnevnice koja nikome nije laka a kamoli čovjeku koji se borio za bolju Hrvatsku a dočekalo ga je stanje gladi i jadi, a posebno ratnim vojnim invalidima i PTSP-ovcima koji su umrli bez ostvarivanja svojih prava.

Jozo Topalović bio je upravo jedan od takvih. Njegova smrt provukla se ispod medijskih radara za razliku od smrti odvjetnika, ovršnog ubojice Marijana Hanžekovića "HUMANISTE" čijoj je obitelji sućut izrazila predsjednica KGK osobno, a što je polučilo gomilu komentara ispod vijesti o smrti Topalovića.

Novinarka Dnevnog Snježana Vučković napisala je kako je Jozo prikupio 25 godina staža na željeznici te da je nakon Oluje morao otići u mirovinu jer „nije mogao pronaći liječničku komisiju u HŽ-u”, a u razgovoru s njim doznali su da je posve sam i bez obitelji.

Tako je samoubojstvo višestruko ranjavanog hrvatskog branitelja koji je jeo u pučkoj kuhinji, spalo na vijest koja je bila značajna samo portalu regije u kojoj je živio. Svima ostalima nije bio zanimljiv jer je, kako je sam rekao pred smrt, „pošten, nije ništa ukrao niti ikoga prevario”.

download

Možda mu je ovo bio zadnji obrok!

Brojka samoubojstava prešla je 2000 i stalno raste. I nikoga iz vlasti za to nije briga! Pametnome to sve govori. Na vlasti nisu hrvatski političari već židosluge i sotonisti koji vjeruju u Novi svjetski poredak, poredak u kojem je planirano 500 milijuna ODRŽIVIH ljudi, kako su i anpisali na 6 metar visokoim kamenim loćama, a sve ostalo pobiti: hranom, zrakom i cjepivima.

Jozo Topaloviću, neka ti je laka hrvatska zemlja za koju si život dao!

Izvor: Konflikt

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

(6 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved