person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2404 times

Samo je jedan motiv koji je mogao natjerati imotskog branitelja da sebi pokuša skratiti muke

Srećom spasili su ga suborci za razliku od mnogih branitelja koji nisu imali njegovu sreću ili nesreću jer će i dalje morati gledati i slušati lažljive političare koji su upropastili državu koju je on stvarao, gledati i slušati lažne branitelje koji se kite tuđim perjem, gledati i slušati svoje suborce koji su dali sve, nisu uzeli ništa,

'Završena je talačka kriza u Grubinama u općini Podbablje, nakon što se A.V. /43./ umirovljeni hrvatski branitelj iz istoimenog mjesta predao pripadnicima specijalne policije. Kako je izvijestila policija u petak oko 10.30 sati zaprimljena je dojava kako se jedna osoba zatvorila u svoju kuću prijeteći aktiviranjem nepoznate eksplozivne naprave. Na lice mjesta odmah su se uputili pripadnici specijalne policije iz Splita. Imotski policajci zatvorili su državnu prometnicu Grubine-Zagvozd, tako da se promet odvijao zaobilaznim pravcima,što je stvaralo i male poteškoće vozačima.

Na licu mjesta zatekli smo i pripadnike Javne vatrogasne postrojbe, a policija nije dala nikome da se približi kući u kojoj se nalazio A.V. tako da su mnogi Grubinjani koji stanuju u obližnjim kućama sve do završetka krize stajali na prometnici. Čuli smo od susjeda da se radi o hrvatskom branitelju koji je prošao mnoga ratišta, čuli smo i o nizu problema s kojima se nosio pa njegovi mještani i ovu situaciju dovode u vezu s tim.

Imao je i zdravstvenih problema, kako kažu. Na njegovo traženje dopušteno je i njegovim suborcima da s njim razgovaraju.Tek oko 14,30 minuta A.V. se predao policiji, te je odveden u jedinicu Hitne medicine u Imotski,a nakon toga kako doznajemo biti će odveden i u KBC Split', piše Marko Didić i zaključuje da je prerano govoriti koji su motivi natjerali branitelja na ovaj čin.

sl 09

Samo je jedan motiv koji je natjerao ovog branitelja da sebi oduzme život. Srećom spasili su ga suborci za razliku od mnogih branitelja koji nisu imali njegovu sreću ili nesreću jer će i dalje morati gledati i slušati lažljive političare koji su upropastili državu koju je on stvarao, gledati i slušati lažne branitelje koji se kite tuđim perjem, gledati i slušati svoje suborce koji su dali sve, nisu uzeli ništa, a moraju bespomoćni slušati lažljive političare, lažljive branitelje i bespomoćno gledati kako se uništava ono za što su oni, bez ikakvih kalkulacija, bili spremni dati svoj život.

Imoćni su bili među najhrabrijim braniteljima u Domovinskom ratu i to će svatko pošten priznati.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

 

 

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: