person_outline
search
hrendeitpt
Matea je pronađena. Mediji šute i nitko ne zna što se zapravo dogodilo?
Foto: Net.hr
  • Posted
  • Read 2841 times

Matea je pronađena. Mediji šute i nitko ne zna što se zapravo dogodilo?

Indikativno je kod otmica da još nijedan otmičar nije uhvaćen, a svako malo pojave se nekakvi bijeli kombiji koje, u pokušaju otimanja djece usred bijela dana, spriječavaju roditelji, a ne policajci. I o tome smo već  pisali.

Šibenska policija već sedmi dan traži 17-godišnju Mateu Anaković koja se u petak udaljila iz obiteljskog stana u Šibeniku, a nije se ni pojavila u školi na nastavi.

'Raspolažemo određenim informacijama koje provjeravamo putem razgovora s ljudima i izuzimanjem snimki video nadzora s mjesta za koje smatramo da bi mogla dati neki rezultat.  Aktivno radimo na potrazi već sedmi dan', kazali su iz šibenske policije za Šibenski portal.

Poznato je to da je Matea rekla da nema prvi sat, no nije se u školi pojavila u petak. Roditelji su to saznali obzirom da je Matein djed domar u školi. Jedan od poznanika obitelji izjavio je kako je vidio Mateu da ulazi u bijeli automobil ispred zgrade na Baldekinu u kojoj obitelj živi.

Vrlo lako je moguće da je Matea žrtva manipulacije preko interneta. A moguće je i da je žrtva roditeljske ''prevelike ljubavi'' zbog čega mlade djevojke kada se zaljube ne rijetko reagiraju bježanjem od kuće. No, ne javiti se roditeljima 7 dana nije normalno pa je možda i žrtva 'organizirane otmice' koja se događa u svim bivšim republikama upravo zahvaljujući političarima koji su prešutno dali zeleno svjetlo istima. 

Indikativno je da još ni jedan otmičar nije uhvaćen, a svako malo pojave se nekakvi bijeli kombiji koje, u pokušaju otimanja djece usred bijela dana, spriječavaju roditelji, a ne policajci. I o tome smo pisali.  

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: