person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 1980 times

Napad na američko veleposlanstvo u Podgorici!

Veleposlanstvo SAD-a u Podgorici, glavnom gradu Crne Gore, pozvalo je ljude da izbjegavaju područje nakon napada granatom na američko velposlanstvo

Napad se dogodio danas, u četvrtak, 30 minuta iza ponoći kada je "nepoznata osoba" s ulice bacila "eksplozivnu napravu " u kombi američkog veleposlanstva, priopćila je vlada Crne Gore na Twitteru. Vlasti vjeruju da je projektil koji je bačen bio ručna bomba. Odmah nakon toga napadač je "počinio samoubojstvo s eksplozivnim uređajem" , dodaje se u izjavi. 

Policija je započela istragu i sada razmatra moguće motive napada. Vlasti su brzo blokirale ulicu Bulevar Revolucije gdje se nalazi nacionalna agencija za sigurnost i američko veleposlanstvo. za sad drugih izjava nema. 

Američko veleposlanstvo je u međuvremenu objavilo upozorenje kojom se poziva ljude da izbjegavaju to područje. Sve diplomatske misije i zakazani sastanci za danas su otkazani.

Američka veleposlanstva često su meta diljem svijeta za napade lokalnog stanovništva koji se ne slažu s američkom vanjskom politikom. U Crnoj gori postoji veliko nezadovoljstvo zbog američke prisutnosti. 

Izvor:https://www.rt.com/

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi


e'

 

 

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: