person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 1764 times

Novi obračun u Splitu. Munja propucan u obje noge!

Ljubavni jadi, ali i droga i teška materijalna situacija svake treće obitelji koja je bez posla i stalnih materijalnih primanja zahvaljujući političarima koji vode ovu državu, glavni su razlozi ovakvih nemilih događanja.

''Propucani mladić je Miho zvani Munja koji je do sada prikupio više od 20 kaznenih prijava, i to za krađe, razbojstva, nasilje, teško ozljeđivanje. Njemu su zasad nepoznati napadači propucali nogu. Nalazi se u bolnici, ali nije u životnoj opasnosti

Mladić koji je jutros oko 9 sati propucan u Splitu stari je znanac policije. Kako neslužbeno doznajemo radi se o Michi Franceschiju - Munji (26) koji je u kolovozu 2014. pobjegao iz Druge policijske postaje na Bačvicama.

Na njega su ispred obiteljske kuće pucali zasad nepoznati napadači iz jurećeg BMW-a. Propucali su obje noge. Franceschi se nalazi u bolnici i izvan životne opasnosti je'', piše 24 sata.

Ljubavni jadi ali i droga i teška materijalna situacija svake treće obitelji koja je bez posla i stalnih materijalnih primanja, a zahvaljujući političarima koji vode ovu državu, glavni su razlozi ovakvih događanja.

Ona su naša tužna svakodnevnica kojoj se, nažalost, ne vidi kraja. Slijedi li nastavak, osveta ili će se neprijateljstva zadržati na ovome, vidjeti ćemo.

Nijedno dijete se ne rađa zločesto ili kao kriminalac!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

(1 Vote)

Leave a comment

Donirajte

Amount: