person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 800 times

U Sinju, u dvije prometne nesreće poginulo četvero mladih ljudi!

U dvije prometne nesreće koje su se dogodile preksinoć u razmaku od četiri sata poginula su trojica motociklista iz Sinja, koja su se vraćala s moto partyja u Trilju te 20-godišnjakinja iz Splita koja je nastradala u frontalnom sudaru s Fordom na predjelu Kukuzovac u Turjacima.

Vozačica je podlegla ozljedama na mjestu nesreće, dok je 20-godišnja suvozačica u kritičnom stanju prebačena u splitsku bolnicu. Sinj ovakvu tragičnu noć ne pamti. Motociklisti su nastradali oko 4.40 sati na cesti između Trilja i Sinja u Košutama. Kod skretanja za Vojnić, 38-godišnji vozač BMW-a pretjecao je 50-godišnjeg vozača Kawasakija i u blagom zavoju je prešao na lijevi prometni trak. Iz suprotnog smjera naišao je kombi Renault Master. Došlo je do sudara, a BMW je potom udario u Kawasaki i sletio s ceste.

Zabio se u drvo i zapalio. Nesreću nisu preživjeli vozač i 27-godišnji suvozač na BMW-u te vozač Kawasakija. Večer su proveli u Trilju na moto partyju koji je organizirao MK Noćni jahač. Gradonačelnica Sinja čeka vijest o njihovoj sahrani. Taj dan bit će dan žalosti u Sinju. Istragu prometnih nesreća preuzelo je Državno odvjetništvo, piše Indeks.hr.

 

(0 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: