person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 683 times

Otac namjerno ubio sebe i 8-godišnjeg sina kod Vodica?

Mišel iz Slavonskog broda još od mladosti imao je problema s drogom, zbog koje se neko vrijeme liječio i u komuni, a budući da se nije izliječio od ovisnosti, to je bio razlog bračnih razmirica.

U sudaru koji se dogodio prošlog petka na vodičkoj obilaznici poginuli su 33-godišnji vozač i njegov 8-godišnji sin, učenik OŠ Vodice. Istraga bi trebala odgovoriti zbog čega je vozač, koji se kretao iz Šibenika prema Zadru, prešao na suprotni trak i usmrtio sebe i svog sina.

Mišel se prije šest godina sa suprugom i njihovim tada dvogodišnjim sinom doselio u Vodice iz Slavonskog Broda, a navodno su često mijenjali adrese te su im jedni od stanodavaca otkazali najam zbog čudnog i ponekad agresivnog Mišelovog ponašanja.

Često se svađao sa suprugom, bilo je i nasilja u obitelji, a nekoliko puta su i bili pred razvodom, nakon čega bi se ponovno pomirili i vratili jedno drugome. Mišel je još od mladosti imao problema s drogom, zbog koje se neko vrijeme liječio i u komuni, a budući da se nije izliječio od ovisnosti, to je bio razlog bračnih razmirica.

Supruga Bernarda navodno se povjerila i prijateljicama da joj je zbog suprugovog ponašanja život postao pakao te da se udala za njega samo zato što je neplanirano zatrudnjela u 17. godini.

Presuditi na ovakav način i svom djetetu ne može psihički zdrav čovjek!

Izvor: Dnevno.hr

(0 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: