person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 919 times

Automobilom na biciklistu!

Na biciklista (61) koji se bori za život naletio je u Sisku 25.godišnji vozač kod kojeg nije utvrđena prisutnost alkohola. Protiv njega, zbog izazivanja nesreće u prometu, biti će podnesena kaznena prijava.

U srijedu, 1. veljače oko 18.35 sati na raskrižju Ulice Marijana Celjaka i Žumberačke ulice, teške tjelesne ozljede opasne za život zadobio je 61-godišnji biciklist.

 

Naime, 25-godišnji vozač osobnog automobila zagrebačkih registracija je dolaskom na spomenuto raskrižje, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine vozilom udario u lijevu stranu neoznačenog bicikla kojim je ispred njega u istom smjeru, bez reflektirajućeg prsluka i pod utjecajem alkohola od 0,81 promil, upravljao i bez obavijesti ostalim vozačima skretao ulijevo u Žumberačku ulicu, 62-godišnji biciklist.

Vozač automobila je nastavio kretanje te je vozilom udario u stražnji dio drugog bicikla kojim je neobilježen i bez reflektirajućeg prsluka te također skrećući ulijevo, upravljao 61-godišnji biciklist. Biciklist je pao na kolnik, dok je vozač automobilom nastavio kretanje kroz raskrižje te udario u dva prometna znaka. Ozlijeđenom 61-godišnjaku liječnička pomoć je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede opasne za život, pišu 24 sata.

 

(0 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: