Crna kronika

Crna kronika

Nakon kratkog zatišja ponovno gore automobili u Splitu

U Splitu na parkiralištu Zajčeve ulice zapaljena su dva automobila. Honda je potpuno izgorila,a opelu zadnji dio. Policija je dobila dojavu oko 2 i 30 ujutro, avatrohgscima je trebalo nekioliko sati da potpuno ugase požar na automobilima. policija je u čudu jer ne može rješiti sve učestaliju paljevinu automobila.

Pale li oni kojima će se zbog poreznog duga oduzeti vozila pa hoće od osiguranja izvući novac? Moguće! 

  

Dogovorena pljačka zaštitarskog kombija?

Zagrebačka policija traga za razbojnicima koji su jutros opljačkali zaštitarski kombi koji je bio pun novca. Policija je izvijestila da su nepoznati počinitelji počinili razbojstvo nad zaštitarskim kombijem na Sveticama oko 7,45 sati.

Neslužbeno se doznaje da su razbojnici dvojici zaštitara zaprijetili vatrenim oružjem, nakon čega su pobjegli s plijenom u nepoznatom smjeru. U pljački nitko nije ozlijeđen.

Puno novca, brza, precizno izvedena pljačka, nitko ozlijeđen? Previše indicija da bi bila samo pljačka!?

Troje poginulih u teškoj prometnoj nesreći kod Vukovara

Sinoć oko 23 sata dogodila se teška prometna nesreća kod mjesta Bršadin u Vukovarsko-srijemskoj županiji u kojoj su tri osobe smrtno stradale.
Sudarili su se automobil i teretno vozilo, a sve tri poginule osobe bile su u automobilu.

Očevid će se tek početi zbog velike kiše i nemogućih uvjeta za provođenje očevida, pa se uskoro očekuju nove informacije o ovoj prometnoj nesreći. Prekinut je promet na državnoj cesti Vukovar-Vinkovci (DC55) u mjestu Bršadin. Obilasci su preko Pačetina ili Bogdanovaca

Automobilom na biciklistu!

Na biciklista (61) koji se bori za život naletio je u Sisku 25.godišnji vozač kod kojeg nije utvrđena prisutnost alkohola. Protiv njega, zbog izazivanja nesreće u prometu, biti će podnesena kaznena prijava.

U Splitu nakon Porschea i Mercedesa, zapaljen i Audi A4

Nakon što su u utorak navečer u Solinu izgorjeli skupocjeni Porsche i Mercedes, a policija utvrdila da su požari bili podmetnuti, u Splitu je u četvrtak iza ponoći u požaru u potpunosti izgorio automobil Audi A4, doznaje se ujutro u splitskoj policiji i vatrogascima.