person_outline
search
hrendeitpt

Newsflash

Newsflash

Države članice moraju priznati 'istospolne brakove' – bez obzira na njihovo nacionalno zakonodavstvo ili definicije braka u ustavu,

Sluganska Hrvatska otišla je korak dalje u ignoriranju svojeg Ustava i volje građana izražene na referendumu o braku. U Zakonu o međunarodnom privatnom pravu, donesenom za vrijeme Vlade Andreja Plenkovića u 2017., a koji stupa na snagu 29. siječnja 2019., stoji da Republika Hrvatska priznaje “brak sklopljen u stranoj državi između osoba istog spola kao životno partnerstvo” (čl. 32. 2.), što znači da je izjednačila brak i životno partnerstvo iako je po Ustavu RH brak životna zajednica muškarca i žene.

Ovo je Bojan Glavašević, Monsantov štakor koji je sa Ivicom Mišićem (2 presudna glasa) legalizirao trovanje hrvatskog naroda GMO-om!

Bojane Glavaševiću, za smrt svog oca okrivljuješ hrvatski narod zato si mu, sa korumpiranim Ivicom Mišićem, presudio, a Monsantu i GMO-u otvorio hrvatska vrata. Glavaševiću, to nitko više ne može izbrisati, ne mogu izbrisati ni fb štakori koji drugom fotografijom zamjenjuju sliku tvog sramotnog glasovanja. Tvoja politička karijera je gotova, a tvoj ''junački'' čin prepričavati će se generacijama ...

Odobravanja sijanja GMO-a u Hrvatskoj, a rečeno nam je da je Hrvatska GMO Free, čisti je fašizam nad građanima Hrvatske! /video sa prijevodom/

Proljev, poremećaj vida i disanja, svrbež kože, 6-8 puta veće oštećenje DNA, neplodnost, pobačaji, poremećaj u novorođenčadi, umanjenja veličina glave, genetske promjene centralnog nervnog sustava, uvećana smrtnost stanica koje sudjeluju u formiranju skeleta, oštećenja očiju, nerazvijeni bubrezi … su posljedice restrukturiranja privrede na GMO!

Katolička crkva danas slavi Tjelovo

Katolička crkva slavi blagdan Tjelovo, svetkovinu presvetog tijela i krvi Kristove.Vjernici u procesijama javno svjedoće svoju vjeru, a crkva na taj način prenosi oltarski sakrament.U mnogim krajevima Hrvatske vjernici izlaze na tjelovske procesije u narodnim nošnjama ili bijelim haljinama bacajući latice cvijeća.

Kolinda: Ne želim ulaziti u ocjene HDZ-a i HNS-a

Kolinda Grabar Kitarović, koju mi zovemo NATO kaubojka,izjavila je za Novi list da želi da se vlada usredotoči na egzinstencijalna pitanja i posveti krucijalnim temama hrvatske opstojnosti. Opstojnosti?

Među krucijalnim temama istaknula je demografiju, ostanak mladih, reformu obrazovanja (sigurno je mislila na Jokićev kurikulum), razvoj gospodarastva, privlačnje stranih investicija, privlačenje europskih fondova, fiskalnu i funkcionalnu decentralizaciju. Dodala je da se ne smije zaboraviti ni nacionalna sigurnost.... Vjerojatno je mislila na vojni rok.

Biskup Košić Plenkoviću: Vaše koaliranje ja nazivam političkom prostitucojom

Sisački biskup Vlado Košić u otvorenom pismu premijeru Plenkoviću poručio je da je koaliranjem sa HNS-om pokazao potpunu neosjetljivost za osjećaje i vrijednosti koje gaji većina hrvatskog naroda. Smatra da tim kratkoročno produžava vladi život a dugotrajno gubi vjerodostojnost koju je stalno isticao u predizbornoj kampanji.

Košić je to nazvao političkom prostitucijom.

Donirajte

Amount: