person_outline
search
hrendeitpt

Newsflash

Newsflash

Ovo je Bojan Glavašević, Monsantov štakor koji je sa Ivicom Mišićem (2 presudna glasa) legalizirao trovanje hrvatskog naroda GMO-om!

Bojane Glavaševiću, za smrt svog oca okrivljuješ hrvatski narod zato si mu, sa korumpiranim Ivicom Mišićem, presudio, a Monsantu i GMO-u otvorio hrvatska vrata. Glavaševiću, to nitko više ne može izbrisati, ne mogu izbrisati ni fb štakori koji drugom fotografijom zamjenjuju sliku tvog sramotnog glasovanja. Tvoja politička karijera je gotova, a tvoj ''junački'' čin prepričavati će se generacijama ...

Odobravanja sijanja GMO-a u Hrvatskoj, a rečeno nam je da je Hrvatska GMO Free, čisti je fašizam nad građanima Hrvatske! /video sa prijevodom/

Proljev, poremećaj vida i disanja, svrbež kože, 6-8 puta veće oštećenje DNA, neplodnost, pobačaji, poremećaj u novorođenčadi, umanjenja veličina glave, genetske promjene centralnog nervnog sustava, uvećana smrtnost stanica koje sudjeluju u formiranju skeleta, oštećenja očiju, nerazvijeni bubrezi … su posljedice restrukturiranja privrede na GMO!

Izrael nije država već korporacija u većinskom vlasništvu svjetskog zločinca Rotschilda koju vodi korumpirani premijer Netanyahu!

Pod svakim koalicijskim režimom u svojoj povijesti, Izrael je vladao bespravno, brutalizirajući Palestince, kradući njihovu zemlju i sredstva, masovno ih zatočivši samo zato što nisu Židovi, vodeći rat protiv svojih susjeda udružujući se s visokim zločincima Sjedinjenih Država.

Katolička crkva danas slavi Tjelovo

Katolička crkva slavi blagdan Tjelovo, svetkovinu presvetog tijela i krvi Kristove.Vjernici u procesijama javno svjedoće svoju vjeru, a crkva na taj način prenosi oltarski sakrament.U mnogim krajevima Hrvatske vjernici izlaze na tjelovske procesije u narodnim nošnjama ili bijelim haljinama bacajući latice cvijeća.

Kolinda: Ne želim ulaziti u ocjene HDZ-a i HNS-a

Kolinda Grabar Kitarović, koju mi zovemo NATO kaubojka,izjavila je za Novi list da želi da se vlada usredotoči na egzinstencijalna pitanja i posveti krucijalnim temama hrvatske opstojnosti. Opstojnosti?

Među krucijalnim temama istaknula je demografiju, ostanak mladih, reformu obrazovanja (sigurno je mislila na Jokićev kurikulum), razvoj gospodarastva, privlačnje stranih investicija, privlačenje europskih fondova, fiskalnu i funkcionalnu decentralizaciju. Dodala je da se ne smije zaboraviti ni nacionalna sigurnost.... Vjerojatno je mislila na vojni rok.

Donirajte

Amount: