person_outline
search
hrendeitpt

Newsflash

Newsflash

Vremenska prognoza za Hrvatsku za 23.03.2018

Umjereno do pretežno oblačno, uglavnom u prvom dijelu dana na istoku zemlje i u Lici mjestimice snijeg, a u Dalmaciji većinom kiša.

Najviše sunčanog vremena očekuje se na sjevernom Jadranu. Sredinom dana i poslijepodne slab snijeg moguć je u Gorskom kotaru, a malo kiše može pasti u središnjoj Hrvatskoj.

Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverni. Na Jadranu će jaka i olujna bura s orkanskim udarima postupno slabjeti, a na jugu će ujutro prolazno zapuhati jako jugo.

Najniža jutarnja temperatura zraka od -6 do -1, na Jadranu od 0 do 5. Najviša dnevna većinom od 2 do 7, na Jadranu između 6 i 10 °C.

Zadnja izmjena 22.03.2018 u 18 sati

Theresa May dala potporu Poljskoj: Vaš ustav vaša je stvar!?

Britanska premijerka Theresa May dala je Poljskoj rijetku dozu potpore u četvrtak rekavši da je njihov ustav njihova stvar, što je suprotan ton onome Europske unije. Nevjerojatno da je to May izjavila kada Britanija stoji iza Europske unije

Britaniji se ni u kom slučaju ne može vjerovati jer su oni uz Ameriku, Izrael i Vatikan najveće svjetsko zlo!  

Plenković: U pregovorima i dogovorima o konceptu nagodbe u Agrokoru vjerovnici imaju ključnu ulogu i riječ

ZAGREB, 21. prosinca 2017. (Hina) - Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković komentirajući u četvrtak prijedlog strukture nagodbe u Agrokoru, nakon što su dobavljači odbili podržati takav prijedlog, izjavio je kako se s dobavljačima konzultira vrlo temeljito te ako neki nisu zadovoljni konceptom ići će se putem pregovora i dogovora, u kojima vjerovnici imaju ključnu ulogu i glavnu riječ.

Plenković je pisnuo a narod se stisnuo!?

Upiši se ZA NARODNI REFERENDUM
Pošalji "ZA" na email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
ili u inbox stranice
i svojim radom i glasom spasi
sebe, obitelj, dom, djedovinu i domovinu !
Želiš postati član ODBORA GRAĐANA koji pokreće NARODNI REFERENDUM
pošalji na isti email IME, GRAD i MOBITEL.
.

Njemačka ”Ljevica” i ”Slobodni demokrati” podržavaju priznanje ruskog Krima

Njemačka ljevičarska stranka ”Die Linke” i ”Slobodna demokratska stranka” koju vodi Christian Lindner traže da se ujedinjenje Krima s Ruskom Federacijom prizna kao ”dugoročno privremeno stanje”, prenosi Die Zeit. Čelnica njemačke ”Ljevice” Sahra Wagenknecht traži da se u odnosima s Moskvom trebao vratiti tradiciji ”politike detanta”, odnosno popuštanja napetosti.

Monstrum (36) iz Malezije uhićen zbog 646 optužbi za silovanje i seksualno zlostavljanje svoje maloljetne kćeri!

Sudskim službenicima trebalo je puna dva dana da pročitaju sve optužbe protiv muškarca, koji je počeo zlostavljati svoju 15-godišnju kćer nakon što se prije dvije godine razveo od njene majke.

Optužen je za 599 slučajeva sodomije te incest, silovanje i seksualno zlostavljanje koje je počinio u periodu od šest mjeseci, dok je žrtva živjela s njim.

Pokrenuto više parničnih i ovršnih postupaka protiv Agrokora

Agrokorove maloprodajne kompanije ostvarile su u prvom polugodištu prihod od 7,3 milijarde kuna i negativnu EBITDA od 234 milijuna kuna, dok su najvažnije tvrtke iz sektora prehrane i poljoprivrede imale operativnu dobit, podaci su iz mjesečnog izvješća izvanredne uprave, koja je objavila i da je pokrenuto više parničnih i ovršnih postupaka protiv Agrokora i povezanih društava te tri arbitraže u Londonu.

Srbija i BiH zadovoljne rješenjem "trgovinskog rata" s Hrvatskom

SARAJEVO/BEOGRAD, 10. kolovoza 2017. (Hina) - Srbija i BiH zadovoljne su odlukom Zagreba da odustane od povećanja pristojbi na uvozno voće i povrće iz susjednih zemalja, objavile su u četvrtak vlasti tih dviju država ocijenivši da se radi o pobjedi "dijaloga i kompromisa" i koraku prema smirivanju "napetosti u regiji".

Donirajte

Amount: