Newsflash

Newsflash

Vremenska prognoza za Hrvatsku za 16.01.2018

Promjenljivo oblačno uz kišu uglavnom na Jadranu i predjelima uz Jadran, ponegdje i obilniju. Još tijekom jutra u gorskoj Hrvatskoj snijeg, a mjestimice je moguća i oborina koja će se smrzavati u dodiru s tlom.

Vjetar umjeren, poslijepodne i jak, u gorskim predjelima na udare i olujan jugozapadni. Jutarnja temperatura od -5 do 0, na Jadranu 4 do 9, a najviša dnevna od 6 do 11, na Jadranu do 14 °C.

Zadnja izmjena 15.01.2018 u 17 sati

Plenković kaže da Hrvatska još nije formulirala svoj stav o Poljskoj

Hrvatska će nakon konzultacija (s kim?) formulirati svoj stav o Poljskoj kojoj je Europska komisija zaprijetila aktiviranjem članka 7 koji u konačnici može dovesti do suspenzije prava glasa, rekao je u četvrtak premijer Andrej Plenković, dodajući da se ni druge članice EU-a još nisu u tome jasno odredile.

Plenković laže, a onaj tko laže taj i krade. Jasno su se odredile Njemačka i Francuska koje će podržati ovog iza Plenkovića, a Mađarska je rekla NE i podržati će Poljsku. Mi ćemo kao i uvijek biti ulizice i dodvorice i učiniti ono što nam onaj iza Plekovića kaže. 

Z. Marić: Iduće godine rast će usporiti, ali gospodarstvo ne stagnira

Ministar financija, kojeg nitko ne smije smijeniti, Zdravko Marić u četvrtak je izjavio da će hrvatsko gospodarstvo i iduće godine rasti po stopi od 3 ili nešto malo ispod 3 posto, što je nešto sporije nego u 2017., ali to ne znači da gospodarstvo stagnira.

Rasti će samo u snovima onih hrvatskih građana koji još nisu shvatili tko vodi ovu našu lijepu i jadnu Hrvatsku

Theresa May dala potporu Poljskoj: Vaš ustav vaša je stvar!?

Britanska premijerka Theresa May dala je Poljskoj rijetku dozu potpore u četvrtak rekavši da je njihov ustav njihova stvar, što je suprotan ton onome Europske unije. Nevjerojatno da je to May izjavila kada Britanija stoji iza Europske unije

Britaniji se ni u kom slučaju ne može vjerovati jer su oni uz Ameriku, Izrael i Vatikan najveće svjetsko zlo!  

Plenković: U pregovorima i dogovorima o konceptu nagodbe u Agrokoru vjerovnici imaju ključnu ulogu i riječ

ZAGREB, 21. prosinca 2017. (Hina) - Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković komentirajući u četvrtak prijedlog strukture nagodbe u Agrokoru, nakon što su dobavljači odbili podržati takav prijedlog, izjavio je kako se s dobavljačima konzultira vrlo temeljito te ako neki nisu zadovoljni konceptom ići će se putem pregovora i dogovora, u kojima vjerovnici imaju ključnu ulogu i glavnu riječ.

Plenković je pisnuo a narod se stisnuo!?

Upiši se ZA NARODNI REFERENDUM
Pošalji "ZA" na email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
ili u inbox stranice
i svojim radom i glasom spasi
sebe, obitelj, dom, djedovinu i domovinu !
Želiš postati član ODBORA GRAĐANA koji pokreće NARODNI REFERENDUM
pošalji na isti email IME, GRAD i MOBITEL.
.

Njemačka ”Ljevica” i ”Slobodni demokrati” podržavaju priznanje ruskog Krima

Njemačka ljevičarska stranka ”Die Linke” i ”Slobodna demokratska stranka” koju vodi Christian Lindner traže da se ujedinjenje Krima s Ruskom Federacijom prizna kao ”dugoročno privremeno stanje”, prenosi Die Zeit. Čelnica njemačke ”Ljevice” Sahra Wagenknecht traži da se u odnosima s Moskvom trebao vratiti tradiciji ”politike detanta”, odnosno popuštanja napetosti.

Monstrum (36) iz Malezije uhićen zbog 646 optužbi za silovanje i seksualno zlostavljanje svoje maloljetne kćeri!

Sudskim službenicima trebalo je puna dva dana da pročitaju sve optužbe protiv muškarca, koji je počeo zlostavljati svoju 15-godišnju kćer nakon što se prije dvije godine razveo od njene majke.

Optužen je za 599 slučajeva sodomije te incest, silovanje i seksualno zlostavljanje koje je počinio u periodu od šest mjeseci, dok je žrtva živjela s njim.

Donirajte

Amount: