Newsflash

Newsflash

Vremenska prognoza za Hrvatsku za 13.11.2017

Pretežno oblačno uz kišu i snijeg, vjetrovito i osjetno svježije. Oborina mjestimice obilna, a na Jadranu su mogući pljuskovi s grmljavinom. U gorju se očekuje stvaranje snježnog pokrivača, a uz vjetar snježnih zapuha. Malo snijega može pasti u nizinama središnje Hrvatske, a nošen vjetrom mjestimice i na sjevernom Jadranu, podno Velebita i posebno Učke.

Puhat će umjeren i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, u Dalmaciji jugo i južni, a na sjevernom Jadranu bura s olujnim i orkanskim udarima. Temperatura zraka od 2 do 7, na Jadranu između 11 i 16 °C.

Zadnja izmjena 12.11.2017 u 19 sati

 

Plenković je pisnuo a narod se stisnuo!?

Upiši se ZA NARODNI REFERENDUM
Pošalji "ZA" na email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
ili u inbox stranice
i svojim radom i glasom spasi
sebe, obitelj, dom, djedovinu i domovinu !
Želiš postati član ODBORA GRAĐANA koji pokreće NARODNI REFERENDUM
pošalji na isti email IME, GRAD i MOBITEL.
.

Njemačka ”Ljevica” i ”Slobodni demokrati” podržavaju priznanje ruskog Krima

Njemačka ljevičarska stranka ”Die Linke” i ”Slobodna demokratska stranka” koju vodi Christian Lindner traže da se ujedinjenje Krima s Ruskom Federacijom prizna kao ”dugoročno privremeno stanje”, prenosi Die Zeit. Čelnica njemačke ”Ljevice” Sahra Wagenknecht traži da se u odnosima s Moskvom trebao vratiti tradiciji ”politike detanta”, odnosno popuštanja napetosti.

Monstrum (36) iz Malezije uhićen zbog 646 optužbi za silovanje i seksualno zlostavljanje svoje maloljetne kćeri!

Sudskim službenicima trebalo je puna dva dana da pročitaju sve optužbe protiv muškarca, koji je počeo zlostavljati svoju 15-godišnju kćer nakon što se prije dvije godine razveo od njene majke.

Optužen je za 599 slučajeva sodomije te incest, silovanje i seksualno zlostavljanje koje je počinio u periodu od šest mjeseci, dok je žrtva živjela s njim.

Pokrenuto više parničnih i ovršnih postupaka protiv Agrokora

Agrokorove maloprodajne kompanije ostvarile su u prvom polugodištu prihod od 7,3 milijarde kuna i negativnu EBITDA od 234 milijuna kuna, dok su najvažnije tvrtke iz sektora prehrane i poljoprivrede imale operativnu dobit, podaci su iz mjesečnog izvješća izvanredne uprave, koja je objavila i da je pokrenuto više parničnih i ovršnih postupaka protiv Agrokora i povezanih društava te tri arbitraže u Londonu.

Srbija i BiH zadovoljne rješenjem "trgovinskog rata" s Hrvatskom

SARAJEVO/BEOGRAD, 10. kolovoza 2017. (Hina) - Srbija i BiH zadovoljne su odlukom Zagreba da odustane od povećanja pristojbi na uvozno voće i povrće iz susjednih zemalja, objavile su u četvrtak vlasti tih dviju država ocijenivši da se radi o pobjedi "dijaloga i kompromisa" i koraku prema smirivanju "napetosti u regiji".

Katolička crkva danas slavi Tjelovo

Katolička crkva slavi blagdan Tjelovo, svetkovinu presvetog tijela i krvi Kristove.Vjernici u procesijama javno svjedoće svoju vjeru, a crkva na taj način prenosi oltarski sakrament.U mnogim krajevima Hrvatske vjernici izlaze na tjelovske procesije u narodnim nošnjama ili bijelim haljinama bacajući latice cvijeća.

Donirajte

Amount: