Newsflash

Newsflash

Vremenska prognoza za Hrvatsku za 25.03.2017

Na Jadranu pretežno sunčano. U unutrašnjosti djelomice sunčano, ponegdje uz prolazno povećanu naoblaku. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu ujutro umjerena, podno Velebita i jaka bura, a danju većinom slab zapadnjak i jugozapadnjak.

Najniža jutarnja temperatura zraka od 2 do 7, na moru između 8 i 13. Najviša dnevna na kopnu od 14 do 19, a na moru između 19 i 23 °C.

False flag i u Antwerpenu

Belgijska policija uhitila je muškarca koji se u automobilu pokušao zabiti u gomilu ljudi u Antwerpenu, javljaju policijski izvori, piše BBC. Do incidenta je došlo kad je vozilo ušlo u ulicu De Meir pri visokoj brzini, zbog čega su pješaci morali skakati u stranu da bi se spasili, rekao je glasnogovornik policije.

Dodatne vojne snage raspoređene su po gradu. Belgijski tužitelji su potvrdili kako je napadač francuski državljanin koji je živio u Francuskoj, a u automobilu su pronašli nekoliko noževa i drugog oružja.

Još jedan false flag koji je morao plaćenik izvršiti 'odraditi' za novac koji je primio od glavnog poslodavca Sorosa. Ovakvih akcija će biti sve više jer su iluminati postali izuzetno nervozni zbog Trumpa koji im je očito poremetio bioritam rada.

Zaprijetio Dežuloviću smrću

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv 27-godišnjaka za prijetnju novinaru Borisu Dežuloviću. 27-godišnjaka terete da je na Facebooku kluba u kojem je Dežulović trebao nastupiti napisao ozbiljne prijetnje smrću. Voditeljica kluba s tim je upoznala Dežulovića nakon čega se u sve uplelo Državno odvjetništvo.

Dežuloviću je napisao da ga je spreman ubiti i robijati zbog toga jer podržava komunistički režim."Ućeš u Quasimoda, ali živ nećeš izaći", poručio je okrivljeni Dežuloviću. Državno odvjetništvo je predložilo uvjetnu kaznu od šest mjeseci zatvora s rokom kušnje od godine dana, piše Index.

Dežulović je dobar novinar, ali loš čovjek.Na ovome sigurno neće ostati i bilo bi mu pametnije da poradi na sebi i izgladi situaciju nego traži zaštitu. Ali on to neće napraviti jer ga je*e loš horoskopski znak i to je njegova sudbina! 

Općoj bolnici u Puli odobreno 38,4 milijuna kuna za dnevnu bolnicu i jednodnevnu kirurgiju

PULA, 16. ožujka 2017. (Hina) - Ravnateljica pulske Opće bolnice Irena Hrstić u četvrtak je u Puli izrazila zadovoljstvo što su toj, najvećoj istarskoj zdravstvenoj ustanovi odobrena bespovratna sredstva u iznosu od 38,4 milijuna kuna namijenjena za nabavu najsuvremenije medicinske opreme za pulsku dnevnu bolnicu i jednodnevnu kirurgiju. 

Postoji samo jedna ustaška ideologija , a to je židovski cionizam!

Židovska vjerska zajednica Bet Israel odlučila je da ni ove godine neće nazočiti službenoj komemoraciji u Jasenovcu, u znak prosvjeda što Vlada ne poduzima konkretne korake dok se u društvu tolerira ustaška ideologija.

Nemaju ni posebnog razloga više dolaziti u Jasenovac jer se lažni mit o holokaustu Jasenovca sve više razotkriva. Jedina 'ustaška' ideologija na koju se cionisti stalno pozivaju je židovsko-cionistička ideologija i to treba spoznati svaki hrvatski građanin!

Kreće reforma cestarskog sektora…samo da ne dignu kredit

Vlada je na sjednici u četvrtak donijela odluku o prihvaćanju Poslovnog i financijskog restrukturiranja cestovnog sektora, a kao uvod u reformu cestovnog sustava predviđeno je povećanje cijena cestarina na autocestama kojima upravljaju Hrvatske autoceste (HAC) za 5 posto.

Samo da ne dignu još jedan kredit nakon čega ćemo bi pomalo mogli ostati i bez cesta!

Ministar Orepić: Odgovorne su redarske službe, to je lako utvrditi.

Svi osuđuju ponašanje neodgovornog navijača koji je uzeo pravdu u svoje ruke. Zatvoren je na 15 dana , ali postavlja se pitanje što su radile redarske službe koje su plaćene za red na utakmicama.

O sucu ne treba trošiti riječi jer oni u prosjeku rade po uputama gazda HNS-a. Ministar je u pravu kada kaže da su Odgovorne redarske službe i da je to lako utvrditi. A u pravu je kada kaže da su ovo događaji koji ukazuju na društvenu frustraciju.