person_outline
search
hrendeitpt
PEDOFILIJA je neizliječiva bolest 21. stoljeća!
HEADLINE: Pedophilia is the most dangerous illness of the 21. century!

PEDOFILIJA je neizliječiva bolest 21. stoljeća!

Jesmo li uopće svjesni koji bolesnici ili plaćenici, na vlasti i uz vlast, vode hrvatsku državu?

'Trener me zlostavljao četiri godine dok sam kao dijete igrao u pionirima' izjavio je Paul Stewart, bivši nogometaš Tottenhama i engleske reprezentacije. Andy Woodward, Steve Walters, bivši igrači Crewea i bivši igrač Manchester Cityja David White također su progovorili o zlostavljanju djece u najmlađim uzrastima engleskog nogometa.

Nakon što su četiri nogometaša progovorila o tome kako su zlostavljani dok su bili djeca, aktivirana je telefonska linija za pomoć i unutar dva sata, nazvalo je više od 50 osoba. Stewart je tako novinarima Daily Mirrora ispričao kako ga je trener svakodnevno zlostavljao pune četiri godine, dok nije navršio 15.godina. Rekao je kako je morao 'pobjeći' u drugi klub da bi ga se riješio. Još je rekao da bi se mogle javiti 'stotine žrtava' engleskih trenera u svim kategorijama takmičenja.

Zbog srama Stewart je dugo krio svoju mračnu tajnu ali je odlučio progovoriti kako bi se zaustavili ovi ljudi koji koriste svoje pozicije postavljajući u prvih 11 one igrače koji su 'dobri'. Prve naznake skandala pojavile su se prošli tjedan, kad je Woodward javno izjavio da ga je zlostavljao bivši trener Crewea i skaut za mlade, Barry Bennell.

Bennell je osuđen na devet godina zatvora nakon što je priznao seksualno zlostavljanje šestorice dječaka. Iz Udruge profesionalnih nogometaša rekli su da očekuju kako će broj žrtava porasti. Čelnica za jednakost i sigurnost Nogometnog saveza, Sue Ravenlaw, izjavila je da su nogometaši koji su izašli u javnost pokazali 'hrabrost i dostojanstvo'.

Što je zapravo pedofilija?

Ova bolest danas je prisutna u svim porama društva i postala je prava pošast 21 stoljeća, pojam za koji se nije znalo ili se vješto krio dugi niz godina a i više desetljeća.

Naime, životinje imaju moždane mehanizme s kojima se blokira aktivacija seksualnih nagona (neuroblokator), u protivnom bi mogli seksualno napastvovati svoje mlade. Kod pedofila takvi neuroblokatori ne postoje, njima se pri pogledu na lice bebe ili djece okida moždana lančana reakcija koja na kraju izaziva lučenje feromona i seksualnu pohotu.

Znanstvenici su zaključili da razlog nastajanja pedofilije, između brojnih drugih psihofizičkih faktora, treba potražiti u anomalijama za vrijeme razvoja ljudskog mozga od rođenja do 12 godine života. 'Povrede mozga' za vrijeme rođenja ili nakon rođenja uglavnom okidaju stvaranje brojnih karakternih poremećaja, naročito ako su te povrede nastale u područjima koja reguliraju seksualne funkcije i funkcije prehrane.

Naime, u slučaju da se nenormalno povežu centri za seksualni nagon i prehranu (dojenje) tada mozak u kasnijem životu anomalijski reagira na bebe i djecu. Pedofilija nije samo društvena tekovina kako je to pokušao opravdati bivši papa Benedikt, već ozbiljan moždani poremećaj koji se treba liječiti (ako se uopće može liječiti) ili spriječiti. Potpuno je jasno da se ovdje ne radi o pojedinačnim slučajevima psihopatije, kako Vatikan želi prikazati, već se radi o već uspostavljenom stožeru patokratskih psihopata koji imaju za cilj uništiti sve kršćanske vrijednosti.

U Norveškoj pedofilija nije zločin, Švedska, Danska, Engleska… zemlje su raja za ove i druge nastrane bolesti, Vatikan je intelektualni pedofilsko-homoseksualni hot spot, Amerika je odavno postala zemlja zla i svih mogućih nastranosti.

Nažalost, zapadnjačke bolesti pomalo ali sigurno stižu i na naša vrata. 'Tvoje lice zvuči poznato' već četvrtu godinu promovira 'rodnu ideologiju', a nitko osim nas ne reagira. Jokić, sponzoriran od Sorosa, pedofiliju i rodnu ideologiju pokušao je 'uvaliti' u KurikulumNakon Šustarovog otkazivanja usluga Jokićevoj 'ekspertnoj' grupi burno je reagirala još jedna Soros-Rockeffelerova plaćenica, nažalost naša predsjednica, Kolinda Grabar Kitarović, organiziravši veliki skup potpore Jokiću.

Umjesto da se Jokiću zabrani bilo kakav javni rad danas je angažiran na HRT-u!  

Jesmo li uopće svjesni koji bolesnici ili plaćenici, na vlasti i uz vlast, vode hrvatsku državu?

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, usporavaju, mijenjaju slike, dijelove teksta ili blokiraju linkove! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera naše oružje protiv zajedničkog neprijatelja – židocionista koji otvoreno rade protiv svih naroda bivše države! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal


Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

Donirajte

Amount: