person_outline
search
hrendeitpt
Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 722

Clinton silovao djevojčice a Hillary snimke iznajmljivala pedofilima!

TRUMP: Ako pobijedim isti dan ću spremiti Hillary Clinton na doživotnu robiju!

Obavještajna služba (SVR) navodi da se američki predsjednički izbori bliže "eksplozivnom kraju " jer je u javnost procurila video snimka koju je tajno napravila izraelska obavještajna služba MOSAD ,a prikazuje bivšeg predsjednika Billa Clintona kako siluje13-godišnju djevojčicu.

Snimku ima i Hillary Clinton koja ju je i napravila, a sve se događalo u njihovom privatnom avionu. Kasnije je Hillary snimke iznajmljivala pedofilskoj eliti, uz naplatu, za veliku cijenu. Iskorištene djevojčice, a navodi se veliki broj kao i onih najmlađih, su poslije slane na 'daljnju ogradu' u kraljevske domove, Englesku i Nizozemsku.

Ovo je izašlo u javnost prije 15 dana nakon diskreditiranja, u predsjedničkom sučeljavanju, Donalda Trumpa da je napastvovao žene.

Video zapis u kojem se vidi kako Bill Clinton siluje 13-godišnju djevojčicu 'projektiran' je od strane Izraela, Instituta za obavještajno specijalne operacije (Mossad), a nalogodavac je Jeffery Epstein misteriozni milijarder koji bi mogao sa tom snimkom srušiti Hillary Clinton.

Zanimljivo je kao kako se Jeffery uvukao u najviše krugove ove pedofilske elite u koju spadaju i Clintoni.

MOSSAD u ovom izvješću spominje Leslia Wexnera jednog od američkih top clothiers-a koji posjeduje US-based modne lance L marki i Victoria Secret.

Regrutirani Jeffery Epstein, procjenjuje se ulaganje od milijardu $, osniva financijsku tvrtku pod nazivom J. Epstein & Company-a Wexner, koristeći ime Wexner poznato i prepoznatljivo u svijetu.

Prava svrha osnivanja J. Epstein & Company, bila je da se omogući Jeffery Epsteinu djelovanje unutar krugova Society of America političkih elita-a. Nakon "ensnaring' svoje žrtve omogućio im je da "ispune" svoje najviše " devijantne seksualne fantazije ", dok ih je u isto vrijeme potajno snimao u "svrhu ucjene", prepoznatljiv cionistiočki način rada.

Bill Clinton, princ Andrew, i drugi sudjelovali su u seksualnom iživljavanju s mladim djevojkama na takozvanom"orgijaškom otoku" na kojem su činili teške zločine.

Dok, nasuprot Clintonovima, policijski detektiv Mike Fisten koji je i istraživao mnoge zločine navodi da u stotinama intervjua s više stotina svjedoka, nitko nije nikada identificirao Trumpa da je bio uključen u bilo kakve seksualne aktivnosti s maloljetnim djevojkama.
FBI je preuzeo ovaj slučaj.

Trump je izjavio ukoliko pobjedi na ovim predsjedničkim izborima da će Hillary spremiti na doživotnu robiju!

Za sada ništa od toga!

Last modified on Monday, 04 November 2019 20:26
(9 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: