person_outline
search
hrendeitpt
Ponavljamo da shvatite zašto nam se sve ovo događa / Hrvatska je prodana Židocionistima prije nego je i stvorena! Pogledajte dokaze!

Ponavljamo da shvatite zašto nam se sve ovo događa / Hrvatska je prodana Židocionistima prije nego je i stvorena! Pogledajte dokaze!

Narodna banka Hrvatske (NBH) promijenila je 1997. godine ime u Hrvatska narodna banka (HNB). Kako je onda već 01.01.1990. godine, prije nego je Hrvatska postala država, registrirana u Londonu upravo pod imenom Hrvatska narodna banka (HNB).

Drugim riječima, Hrvatska je pro(dana) prije nego je stvorena i to Židocionistima, konkretno najvećem svjetskom prevarantu i zločincu Rothschildu (Hrvatska je na drugoj slici na dnu popisa jednog dijela Rothschildovih banaka).

A Što kaže Ustav RH?

Ustav Republike Hrvatske, donesen 21. prosinca 1990., odredio je u članku 53. Narodnu banku Hrvatske (NBH) kao središnju banku Republike Hrvatske i utvrdio njezine odgovornosti:

Narodna banka Hrvatske (NBH) je središnja banka Republike Hrvatske. Narodna banka Hrvatske odgovorna je, u okviru svojih prava i dužnosti, za stabilnost valute i za opću likvidnost plaćanja u zemlji i prema inozemstvu.

Sukladno članku 53 ustava RH u svom je radu samostalna i neovisna, a izvješća o svom djelovanju podnosi Hrvatskom saboru. Ima temeljni kapital u iznosu od 2.500.000.000 kuna i u isključivom je vlasništvu Republike Hrvatske. Dobit ostvarena poslovanjem Narodne banke Hrvatske pripada državnom proračunu. Položaj Narodne banke Hrvatske uređuje se zakonom.

Izmjenama i dopunama Ustava 1997. i 2010 godine, njen naziv 1997. godine promijenjen je u naziv Hrvatska narodna banka (HNB). A vidimo na prvoj slici da je 1.01.1990. prije nego je stvorena Hrvatska, registrirana upravo pod tim imenom!

Ovo je odgovor zašto je Hrvatska upala u dužničko ropstvo. Nevjerojatno u kojoj lažljivoj državi živimo!? Građani Hrvatske, je li uopće shvaćate što su nam napravili? Opljačkali su nas, uništili i prodali. Zastupnici, koji izglasavaju sve zakone najobičnije su političke prostitutke. 

Za koga su ginuli naši branitelji?

Za Rothschilda, Rockefellera, Sorosa...židocioniste? 

Vratimo Hrvatskoj pravni i ekonomski suverenitet! To smo dužni svima onima koji su dali život za našu jedinu Hrvatsku!

Donirajte

Amount: