person_outline
search
hrendeitpt
Pljačka stoljeća! NBH (Narodna banka Hrvatske) registrirana je 1.01. 1990. kao privatna Rothschildova tvrtka pod imenom HNB! Prije nego je Hrvatska postala neovisna država!
igra riječi koju mogu osmisliti samo zločinački umovi...no i oni ponekad pogriješe pa puste u opticaj novčanice HNB-a i NBH!
  • Posted
  • Read 40401 times

Pljačka stoljeća! NBH (Narodna banka Hrvatske) registrirana je 1.01. 1990. kao privatna Rothschildova tvrtka pod imenom HNB! Prije nego je Hrvatska postala neovisna država!

NBH (Narodna banka Hrvatske) promijenila je 1997. godine ime u HNB (Hrvatska narodna banka). No, već 01.01.1990. godine, prije nego je Hrvatska postala neovisna država, registrirana je u Londonu upravo pod imenom HNB! Potpuno je jasno da je naša - narodna banka NBH - opljačkana, a  novac otišao u Rothschildov HNB!

Drugim riječima, Hrvatska je oteta, pro(dana) prije nego je stvorena i to Židocionistima, konkretno najvećem svjetskom prevarantu i zločincu Rothschildu! 

 

A Što kaže Ustav RH?

Ustav Republike Hrvatske, donesen 21. prosinca 1990., odredio je u članku 53. Narodnu banku Hrvatske (NBH) kao središnju banku Republike Hrvatske i utvrdio njezine odgovornosti:

Narodna banka Hrvatske (NBH) je središnja banka Republike Hrvatske. Narodna banka Hrvatske odgovorna je, u okviru svojih prava i dužnosti, za stabilnost valute i za opću likvidnost plaćanja u zemlji i prema inozemstvu.

Sukladno članku 53 ustava RH u svom je radu samostalna i neovisna, a izvješća o svom djelovanju podnosi Hrvatskom saboru. Ima temeljni kapital u iznosu od 2.500.000.000 kuna i u isključivom je vlasništvu Republike Hrvatske. Dobit ostvarena poslovanjem Narodne banke Hrvatske pripada državnom proračunu. Položaj Narodne banke Hrvatske uređuje se zakonom.

Izmjenama i dopunama Ustava 1997. i 2010 godine, njen naziv 1997. godine promijenjen je u naziv Hrvatska narodna banka (HNB).

No, vidimo na slici da je več 1.01.1990. prije nego je stvorena neovisna Hrvatska, registrirana kao privatna tvrtka i upravo pod tim imenom - HNB!! Prijevara stoljeća!

tvrt hnb kopija

Ovo je odgovor zašto je Hrvatska upala u dužničko ropstvo. Nevjerojatno u kojoj lažljivoj državi živimo!? Opljačkali su nas, uništili i prodali, a tzv. hrvatski zastupnici, koji izglasavaju sve zakone, to dobro znaju ali šute kao prave političke prostitutke. 

Za koga su ginuli naši branitelji?

Za Rothschilda, Rockefellera, Sorosa, Rohatinskog, Vujčića, Škegru...tzv. hrvatske zastupnike i ostale židocioniste! 

 roš

Jedan je otišao, za njim bi uskoro mogao i Rohatinski, a neće dugo ni ovaj aktualni na kokainu!

Podsjetimo kako se glasovalo za promjene i dopune zakona o HNB-u

glasov

Licemjeri, ljigavci, kajmani, hijene, prevaranti... bankarske sluge sjede u našem saboru!  Samo 17 zastupnika je glasovalo za promjene i dopune zakona o Hrvatskoj narodnoj banci, a HNB je krvotok hrvatske države i hrvatskog naroda. HDZ i SDSS su glasovali protiv promjena, a SDP-ovci i HNS-ovci su nestali!

Ovo je direktni dokaz da je više od 100 zastupnika u saboru najobičniji sluganski šljam kojeg treba najuriti, procesiuirati i najstrože osuditi!

Vratimo Hrvatskoj pravni i ekonomski suverenitet jer to neće nikada napraviti korumpirani zastupnici! To smo dužni svima onima koji su dali život za Hrvatsku!

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, a DORH je dao nalog za obradu novinara koji pišu za Ipl!
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

(42 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: