person_outline
search
hrendeitpt
Pljačka stoljeća! NBH (Narodna banka Hrvatske) oteta je hrvatskom narodu i registrirana 1.01. 1990. kao privatna tvrtka pod imenom HNB! Prije nego je Hrvatska postala neovisna država!
igra riječi koju mogu osmisliti samo zločinački umovi...no i oni ponekad pogriješe pa puste u opticaj novčanice HNB-a i NBH!
  • Posted
  • Read 39455 times

Pljačka stoljeća! NBH (Narodna banka Hrvatske) oteta je hrvatskom narodu i registrirana 1.01. 1990. kao privatna tvrtka pod imenom HNB! Prije nego je Hrvatska postala neovisna država!

NBH (Narodna banka Hrvatske) promijenila je 1997. godine ime u HNB (Hrvatska narodna banka). No, već 01.01.1990. godine, prije nego je Hrvatska postala neovisna država, registrirana je u Londonu upravo pod imenom HNB! Potpuno je jasno da je naša - narodna banka NBH - opljačkana, a  novac otišao u Rothschildov HNB!

Drugim riječima, Hrvatska je oteta, pro(dana) prije nego je stvorena i to Židocionistima, konkretno najvećem svjetskom prevarantu i zločincu Rothschildu! 

 

A Što kaže Ustav RH?

Ustav Republike Hrvatske, donesen 21. prosinca 1990., odredio je u članku 53. Narodnu banku Hrvatske (NBH) kao središnju banku Republike Hrvatske i utvrdio njezine odgovornosti:

Narodna banka Hrvatske (NBH) je središnja banka Republike Hrvatske. Narodna banka Hrvatske odgovorna je, u okviru svojih prava i dužnosti, za stabilnost valute i za opću likvidnost plaćanja u zemlji i prema inozemstvu.

Sukladno članku 53 ustava RH u svom je radu samostalna i neovisna, a izvješća o svom djelovanju podnosi Hrvatskom saboru. Ima temeljni kapital u iznosu od 2.500.000.000 kuna i u isključivom je vlasništvu Republike Hrvatske. Dobit ostvarena poslovanjem Narodne banke Hrvatske pripada državnom proračunu. Položaj Narodne banke Hrvatske uređuje se zakonom.

Izmjenama i dopunama Ustava 1997. i 2010 godine, njen naziv 1997. godine promijenjen je u naziv Hrvatska narodna banka (HNB).

No, vidimo na slici da je več 1.01.1990. prije nego je stvorena neovisna Hrvatska, registrirana kao privatna tvrtka i upravo pod tim imenom - HNB!! Prijevara stoljeća!

tvrt hnb kopija

Ovo je odgovor zašto je Hrvatska upala u dužničko ropstvo. Nevjerojatno u kojoj lažljivoj državi živimo!? Opljačkali su nas, uništili i prodali, a tzv. hrvatski zastupnici, koji izglasavaju sve zakone, to dobro znaju ali šute kao prave političke prostitutke. 

Za koga su ginuli naši branitelji?

Za Rothschilda, Rockefellera, Sorosa, Rohatinskog, Vujčića, Škegru...tzv. hrvatske zastupnike i ostale židocioniste! 

 roš

Jedan je otišao, za njim bi uskoro mogao i Rohatinski, a neće dugo ni ovaj aktualni na kokainu!

Podsjetimo kako se glasovalo za promjene i dopune zakona o HNB-u

glasov

Licemjeri, ljigavci, kajmani, hijene, prevaranti... bankarske sluge sjede u našem saboru!  Samo 17 zastupnika je glasovalo za promjene i dopune zakona o Hrvatskoj narodnoj banci, a HNB je krvotok hrvatske države i hrvatskog naroda. HDZ i SDSS su glasovali protiv promjena, a SDP-ovci i HNS-ovci su nestali!

Ovo je direktni dokaz da je više od 100 zastupnika u saboru najobičniji sluganski šljam kojeg treba najuriti, procesiuirati i najstrože osuditi!

Vratimo Hrvatskoj pravni i ekonomski suverenitet jer to neće nikada napraviti korumpirani zastupnici! To smo dužni svima onima koji su dali život za Hrvatsku!

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, a DORH je dao nalog za obradu novinara koji pišu za Ipl!
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

(41 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: