person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 37257 times

HNB je pro(dan) Židocionistima prije nego što je Hrvatska postala država!

Narodna banka Hrvatske (NBH) promijenila je 1997. godine ime u HNB. No, već 01.01.1990. godine, prije nego je Hrvatska postala država, registrirana je u Londonu upravo pod imenom HNB (Hrvatska narodna banka)...

Drugim riječima, Hrvatska je pro(dana) prije nego je stvorena i to Židocionistima, konkretno najvećem svjetskom prevarantu i zločincu Rothschildu (Hrvatska je na drugoj slici (galerija) na dnu popisa jednog dijela Rothschildovih banaka).

A Što kaže Ustav RH?

Ustav Republike Hrvatske, donesen 21. prosinca 1990., odredio je u članku 53. Narodnu banku Hrvatske (NBH) kao središnju banku Republike Hrvatske i utvrdio njezine odgovornosti:

Narodna banka Hrvatske (NBH) je središnja banka Republike Hrvatske. Narodna banka Hrvatske odgovorna je, u okviru svojih prava i dužnosti, za stabilnost valute i za opću likvidnost plaćanja u zemlji i prema inozemstvu.

iou

Sukladno članku 53 ustava RH u svom je radu samostalna i neovisna, a izvješća o svom djelovanju podnosi Hrvatskom saboru. Ima temeljni kapital u iznosu od 2.500.000.000 kuna i u isključivom je vlasništvu Republike Hrvatske. Dobit ostvarena poslovanjem Narodne banke Hrvatske pripada državnom proračunu. Položaj Narodne banke Hrvatske uređuje se zakonom.

Izmjenama i dopunama Ustava 1997. i 2010 godine, njen naziv 1997. godine promijenjen je u naziv Hrvatska narodna banka (HNB). A vidimo na prvoj slici da je 1.01.1990. prije nego je stvorena Hrvatska, registrirana upravo pod tim imenom!

Ovo je odgovor zašto je Hrvatska upala u dužničko ropstvo. Nevjerojatno u kojoj lažljivoj državi živimo!? Opljačkali su nas, uništili i prodali, a tzv. hrvatski zastupnici, koji izglasavaju sve zakone, to dobro znaju ali šute kao prave političke prostitutke. 

Za koga su ginuli naši branitelji?

Za Rothschilda, Rockefellera, Sorosa...tzv. hrvatske zastupnike i ostale židocioniste! 

Vratimo Hrvatskoj pravni i ekonomski suverenitet! To smo dužni svima onima koji su dali život za našu jedinu Hrvatsku!

(38 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: