person_outline
search
hrendeitpt

SAD/ Svjetski znanstvenik Herndon: NATO (Deep State) nas svjesno truje chemtrailsom!

Marvin Herndon: 'Vrijeme je da svijet čuje istinu! Oni se opako igraju čovječanstvom’!

Vodeći svjetski znanstvenik u području nuklearne kemije, sa Sveučilišta u Kaliforniji J. Marvin Herndon nedavno je izdao znanstveni rad pod nazivom ‘Aluminijsko trovanje čovječanstva i Zemlje tajnim geoinženjering aktivnostima’ u kojemu je detaljno znanstvenim metodama dokazao prskanje aluminija i drugih tvari po zemlji i čovječanstvu. Što je izjavio:

„Kao znanstvenik ali i kao građanin San Diega nisam mogao pustiti svoje misli na miru, već sam morao istražiti tvari koje su toliko očite, i koje smo prisiljeni udisati. Objavio sam prvi znanstveni rad na tu temu. Rezultati mojeg istraživanja pokazuju da se u tekućem stanju prska aluminij uz mnoge druge po čovječanstvo smrtonosne tvari, poput ugljenog pepela koji sadrži velike doze također aluminija, dodavši da je o rezultatima svog istraživanja obavijestio i Američki nacionalni institut za zdravlje koji po njegovu mišljenju također sudjeluje u projektu ‘trovanja’ čovječanstva.

UN je sve to uključen isključivo zbog moći, kontrole i novca. Teorija o ‘klimatskim pojavama je prijevara na koju su nasjele mnoge zemlje, i paravan za ‘klimatsko oružje protiv čovječanstva’. ‘Velik je transfer novca uključen u tu igru. U početku se geoinženjering koristio u poljoprivredi, nakon toga u vojne svrhe, a onda su smislili globalno zatopljenje od čega vrhuška ima političke i financijske koristi.

Globalno, u posljednjih deset godina ili više, uz dramatično povećanje intenziteta, naš planet se namjerno i trajno izlože neprirodnim tvarima koje oslobađaju otrovne doze aluminija i drugih tvari u naš okoliš. I da napomenem, sve se to događa bez znanja javnosti, dakle u potpunoj tajnosti, bez razumijevanja, bez akademskih istraživanja, bez pristanka javnosti i vlasti i bez shvaćanja kako te toksične tvari zapravo utječu na čovjeka i na planetu.

Od proljeća 2014. godine, primijetio sam umreženu pojavu toksičnih geoinženjering staza u donjim slojevima atmosfere (troposferi), koje se miješaju sa zrakom koji udišemo. Do studenog 2014. godine, prskanje iz tankera-jet zrakoplova postalo je svakodnevna pojava, ponekad do te mjere da ovo prskanje uzrokuje da inače plavo nebo postane potpuno oblačno s primjesama umjetnih oblaka.

Posve uznemirujuće, pogotovo jer nema nikakvih upozorenja Vlasti ni za najugroženije članove zajednice: djecu, trudnice, starije osobe i osobe s kompromitiranim imunološkim i dišnim sustavom“.

Izjave ovog znanstvenika jako su uznemirile svijet, upravo zbog toga što mnogi ljudi ne vide i ne žele vidjeti što se događa. No, ukoliko je tajno zaprašivanje čovječanstva prevršilo toliku mjeru da se pojedini znanstvenici javno obraćaju javnosti, stanje je izuzetno alarmantno i pogubno za ljude.

Vrijeme je da svijet čuje istinu! Oni se opako igraju čovječanstvom’, izjavio je J.Marwin Herndon!

Nijemci priznali da nas NATO truje chemtrailsom (pogledajte ovaj kratki video).

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Last modified on Sunday, 12 August 2018 07:17
(13 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: