Print this page
Aluminijsko trovanje hrvatskog naroda! Hrvatskom upravljaju sluge židocionista koje svijet naziva nacistima 21 stoljeća!

Aluminijsko trovanje hrvatskog naroda! Hrvatskom upravljaju sluge židocionista koje svijet naziva nacistima 21 stoljeća!

Svjedoci smo da nas gotovo svakodnevno truju chemtrailsom. I danas, 17.9.2018 krvnički nas špricaju. I svi šute! Šuti Kolinda, šuti Plenković, šuti Krstičević, šuti Ćorić, šuti Branka Picek, šute zastupnici. Šute i glavni mediji koji su pod potpunom kontrolom onih koji upravljaju Hrvatskom. A upravljaju fašisti

Svjetski znanstvenik Marvin Herndon: 'Vrijeme je da svijet čuje istinu! Oni (Deep State) nas svjesno truju chemtrailsom opako se igrajući čovječanstvom’!

Vodeći svjetski znanstvenik u području nuklearne kemije, sa Sveučilišta u Kaliforniji J. Marvin Herndon izdao je znanstveni rad pod nazivom ‘Aluminijsko trovanje čovječanstva i Zemlje tajnim geoinženjering aktivnostima’ u kojemu je detaljno znanstvenim metodama dokazao prskanje aluminija i drugih tvari po zemlji i čovječanstvu.

 i JMarvinHerndon Geophysicist

Što je izjavio?

''Kao znanstvenik nisam mogao pustiti svoje misli na miru, već sam morao istražiti tvari koje su toliko očite, i koje smo prisiljeni udisati. Objavio sam prvi znanstveni rad na tu temu. Rezultati mojeg istraživanja pokazuju da se u tekućem stanju prska aluminij uz mnoge druge po čovječanstvo smrtonosne tvari, poput ugljenog pepela koji sadrži velike doze također aluminija''.

UN je sve to uključen!

''Teorija o ‘klimatskim pojavama je prijevara na koju su nasjele mnoge zemlje, i paravan za ‘klimatsko oružje protiv čovječanstva’. Naš planet se namjerno i trajno izlože neprirodnim tvarima koje oslobađaju otrovne doze aluminija i drugih tvari u naš okoliš. I da napomenem, sve se to događa bez znanja javnosti, dakle u potpunoj tajnosti, bez razumijevanja, bez akademskih istraživanja, bez pristanka javnosti i vlasti i bez shvaćanja kako te toksične tvari zapravo utječu na čovjeka i na planetu.

Od proljeća 2014. godine, primijetio sam umreženu pojavu toksičnih geoinženjering staza u donjim slojevima atmosfere (troposferi), koje se miješaju sa zrakom koji udišemo. Do studenog 2014. godine, prskanje iz tankera-jet zrakoplova postalo je svakodnevna pojava, ponekad do te mjere da ovo prskanje uzrokuje da inače plavo nebo postane potpuno oblačno s primjesama umjetnih oblaka.

Posve uznemirujuće, pogotovo jer nema nikakvih upozorenja Vlasti ni za najugroženije članove zajednice: djecu, trudnice, starije osobe i osobe s kompromitiranim imunološkim i dišnim sustavom“. Vrijeme je da svijet čuje istinu! Oni se opako igraju čovječanstvom’', između ostalog je rekao znanstvenik J.Marwin Herndon!

Kolinda, Plenković, Krstičević, Ćorić i Branka Picek se još nisu očitovali na kaznenu prijavu

Udruga ''Ne govoru mržnje - istinom protiv laži'' podnijela je kaznenu prijavu za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom protiv Kolinde, Plenkovića, Krstičevića, Ćorića i Branke Picek, trnutno najodgovornijih osoba za trovanje hrvatskog naroda. No, nijednom rječju se nisu očitovali na kaznenu prijavu.

A svjedoci smo da nas gotovo svakodnevno špricaju chemtrailsom. I danas, 17.9.2018. krvnički nas špricaju.

i Screenshot 8

 oiScreenshot 8

I svi šute! Šuti Kolinda, šuti Plenković, šuti Krstičević, šuti Ćorić, šuti Branka Picek, šute zastupnici. Šute i glavni mediji koji su pod potpunom kontrolom onih koji upravljaju Hrvatskom. A upravljaju fašisti. Točnije, cionisti ili židokonvertiti, čiji su djedovi, očevi, stričevi (partizani), na Bleiburgu i ostalim stratištima izvršili genocid (holokaust) nad hrvatskim narodom.

Samo su metke iz 45-e metke zamijenili puno gorim oružjem - GMO-om i chemtrailsom, zbog čega je Hrvatska na prvom mjestu u Europi, desetom na svijetu, po broju umrlih od malignih bolesti. A umiremo svaki dan. I jako mladi.

Njihova produžena ruka (doušnici), Sorosevi LGBT-ovci, imaju 'ključ' - pristup svim društvenim mrežama na kojima brišu komentare, svojim lažnim profilima kontaminiraju objave, blokiraju dijeljenja, linkove i profile, te dojavljuju policiji osobe čije komentare smatraju ''govorom mržnje''.

A ''govor mržnje'', govor je istine opljačkanog i frustriranog hrvatskog naroda koji proziva političare. S potpunim pravom. Sve rade samo da bi se zaustavila istina.

Jer, ''naši'' političari, na vlasti (HDZ) i lažnoj oporbi (SDP), iznad su zakona, pa ne moraju polagati račune nikome, a najmanje nekom hrvatskom narodu, goyima, stokom!

NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera naše oružje protiv zajedničkog neprijatelja, političara koji otvoreno rade protiv interesa svih naroda bivše države!
Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Last modified on Wednesday, 18 September 2019 09:19
(19 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved