person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 19223 times

Aluminijsko trovanje hrvatskog naroda! I Hrvatskom upravljaju židocionisti koje svijet naziva fašistima 21 stoljeća!

Svjedoci smo da nas gotovo svakodnevno truju chemtrailsom. I danas nas špricaju. I svi šute! Šuti Kolinda, šuti Plenković, šuti Krstičević, šuti Ćorić, šuti Branka Picek, šute zastupnici. Šute i glavni mediji koji su pod potpunom kontrolom onih koji upravljaju Hrvatskom. A upravljaju židocionosti -  fašisti 21 stoljeća

Svjetski znanstvenik Marvin Herndon: 'Vrijeme je da svijet čuje istinu! Oni (Deep State) nas svjesno truju chemtrailsom opako se igrajući čovječanstvom’!

Vodeći svjetski znanstvenik u području nuklearne kemije, sa Sveučilišta u Kaliforniji J. Marvin Herndon izdao je znanstveni rad pod nazivom ‘Aluminijsko trovanje čovječanstva i Zemlje tajnim geoinženjering aktivnostima’ u kojemu je detaljno znanstvenim metodama dokazao prskanje aluminija i drugih tvari po zemlji i čovječanstvu.

 i JMarvinHerndon Geophysicist

Što je izjavio?

''Kao znanstvenik nisam mogao pustiti svoje misli na miru, već sam morao istražiti tvari koje su toliko očite, i koje smo prisiljeni udisati. Objavio sam prvi znanstveni rad na tu temu. Rezultati mojeg istraživanja pokazuju da se u tekućem stanju prska aluminij uz mnoge druge po čovječanstvo smrtonosne tvari, poput ugljenog pepela koji sadrži velike doze također aluminija''.

UN je sve to uključen!

''Teorija o ‘klimatskim pojavama je prijevara na koju su nasjele mnoge zemlje, i paravan za ‘klimatsko oružje protiv čovječanstva’. Naš planet se namjerno i trajno izlože neprirodnim tvarima koje oslobađaju otrovne doze aluminija i drugih tvari u naš okoliš. I da napomenem, sve se to događa bez znanja javnosti, dakle u potpunoj tajnosti, bez razumijevanja, bez akademskih istraživanja, bez pristanka javnosti i vlasti i bez shvaćanja kako te toksične tvari zapravo utječu na čovjeka i na planetu.

Od proljeća 2014. godine, primijetio sam umreženu pojavu toksičnih geoinženjering staza u donjim slojevima atmosfere (troposferi), koje se miješaju sa zrakom koji udišemo. Do studenog 2014. godine, prskanje iz tankera-jet zrakoplova postalo je svakodnevna pojava, ponekad do te mjere da ovo prskanje uzrokuje da inače plavo nebo postane potpuno oblačno s primjesama umjetnih oblaka.

Posve uznemirujuće, pogotovo jer nema nikakvih upozorenja Vlasti ni za najugroženije članove zajednice: djecu, trudnice, starije osobe i osobe s kompromitiranim imunološkim i dišnim sustavom“. Vrijeme je da svijet čuje istinu! Oni se opako igraju čovječanstvom’', između ostalog je rekao znanstvenik J.Marwin Herndon!

Kolinda, Plenković, Krstičević, Ćorić i Branka Picek se još nisu očitovali na kaznenu prijavu

Udruga ''Ne govoru mržnje - istinom protiv laži'' podnijela je kaznenu prijavu za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom protiv Kolinde, Plenkovića, Krstičevića, Ćorića i Branke Picek, trnutno najodgovornijih osoba za trovanje hrvatskog naroda. No, nijednom rječju se nisu očitovali na kaznenu prijavu.

A svjedoci smo da nas gotovo svakodnevno špricaju chemtrailsom. I danas nas kurvini sinovi špricaju chemtrailsom.

i Screenshot 8

 oiScreenshot 8

I svi šute! Šuti Kolinda, šuti Plenković, šuti Krstičević, šuti Ćorić, šuti Branka Picek, šute zastupnici. Šute i glavni mediji koji su pod potpunom kontrolom onih koji upravljaju Hrvatskom. A upravljaju fašisti. Točnije, cionisti ili židokonvertiti, čiji su djedovi, očevi, stričevi (partizani), na Bleiburgu i ostalim stratištima izvršili genocid (holokaust) nad hrvatskim narodom.

Samo su metke iz 45-e metke zamijenili puno gorim oružjem - GMO-om i chemtrailsom, zbog čega je Hrvatska na prvom mjestu u Europi i desetom na svijetu, po broju umrlih od malignih bolesti. A umiremo svaki dan. I jako mladi.

Njihova produžena ruka (doušnici), Sorosevi LGBT-ovci, imaju 'ključ' - pristup svim društvenim mrežama na kojima brišu komentare, svojim lažnim profilima kontaminiraju objave, blokiraju dijeljenja, linkove i profile, te dojavljuju policiji osobe čije komentare smatraju ''govorom mržnje''.

A ''govor mržnje'', govor je istine opljačkanog i frustriranog hrvatskog naroda koji proziva političare. S potpunim pravom. Sve rade samo da bi se zaustavila istina.

Jer, ''naši'' političari, na vlasti (HDZ) i lažnoj oporbi (SDP), iznad su zakona, pa ne moraju polagati račune nikome, a najmanje nekom hrvatskom narodu, goyima, stokom!

NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera naše oružje protiv zajedničkog neprijatelja, političara koji otvoreno rade protiv interesa svih naroda bivše države!
Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(22 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: