person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 77018 times

Hrvatska, Srbija, BiH i Crna Gora moraju preuzeti 5-7 milijuna izbjeglica!

Za budući hrvatski hot-spot zaslužan je HDZ koji je na vlasti već 21. godinu i SDP koji je na vlasti bio 7. godina, kao i svi predsjednici RH Hrvatske, danas protuustavno pretvorene u Republiku Hrvatsku d.o.o.! Potpuno je jasno da Hooton-plan, milom ili silom, ide dalje jer su Soroševi migranti - teroristi u Europi zaštićeni i mogu raditi što ih je volja, a da za to ne snose nikakve posljedice. 

Pitanje povećanog broja migranata koji žele u Europu preko 'zapadnobalkanske' rute jedno je od najvažnijih pitanja EU-a, i država u regiji. Balkan mora preuzeti odgovornost za izbjeglice, k'o papagaji ponavljaju EU-Soros plaćenici, jer je zapadnobalkanska ruta postala glavna u nastojanju sve većeg broja migranata da dođu u Europu.

Bivši instalirani predsjednik SAD nobelovac Barack Obama, stalno je hvalio njemačku kancelarku Angelu Merkel kako se odlično nosi s izbjegličkom krizom u Europi. ''Europa je suočena s najgorom izbjegličkom krizom od Drugog svjetskog rata zbog vala imigranta koji bježe pred sukobima ili siromaštvom s Bliskog istoka, iz Afrike i Azije'', priopćila je Obamova licemjerna administracija (Bijela kuća) koja stoji iza svih nametnutih ratova i porobljavanja država u svijetu.

Potpuno je jasno da sve ide po planu i programa iluminata Komiteta 300 i glavnog organizatora migrantskog putešestvija Georgia Sorosa koji je u ovu isplaniranu migrantsku krizu uložio oko milijardu dolara. Zato ne treba čuditi kada kaže: 'Mi smo ti koji odlučujemo'!

Na koje balkanske zemlje misle Sorosevi EU plaćenici?

Slovenija, Austrija i Mađarska su se ogradile žicom i u svakom trenutku mogu zatvoriti granicu. Gdje će izbjeglice kada se zatvore žicom granice? Naravno, ostati će u Hrvatskoj, Srbiji i BiH i Crnoj Gori,  budućem balkanskom hot spotu državama koje su ekonomski potpuno razvaljene i opljačkane. A počela su sr*nja sa izbjeglicama.

Sukladno s Dublinskim ugovorom, migranti koji su prvi put prijavljeni na teritoriju Europske unije u Hrvatskoj, a odbijen im je azil u zemljama koje su im bile željena destinacija, morat će se vratiti u našu zemlju. Problem je u tome što te osobe već mjesecima dolaze u zemlju, a Hrvatska ima samo dva centra za azilante, koja su već prekapacitirana.

Trenutno MUP ne daje informaciju gdje će biti smješteni migranti koji se vrate iz europskih zemalja. Centar Porin kod Zagreba je prepunjen, a i centar kod Kutine je pun. Uza sve te probleme, na istočnim se granicama okuplja sve veći broj migranata. Trenutačne su procjene da ih je u Bugarskoj 10.000, odakle pokušavaju prijeći u Srbiju, gdje također nekoliko tisuća izbjeglica pokušava naći put prema Zapadu.

Oni koji su iz Turske uspjeli ući u Bugarsku odustaju od rute preko Rumunjske jer im je Dunav koji teče većim dijelom granice nepremostiva prepreka. Stoga se radije odlučuju na put prema Srbiji i Hrvatskoj, jer je Mađarska svoju granicu osigurala ogradom i bodljikavom žicom. Priča se o dolasku 2 milijuna izbjeglica koje će Turska i Grčka propustiti!

Sorosevi migranti i teroristi dolaze zajedno, a za takve tvrdnje postoji 10. razloga:

1) U Europu se tajno isporučuje oružje za naoružavanje 'migranata' koji će u jednom trenutku počiniti genocide. Do sada su otkrivena najmanje nekoliko slučaja takvih isporuka.
2) Pametni telefoni se migrantima isporučuju od strane tajnih obavještajnih službi u suradnji s europskim telefonskim kompanijama koje vode ljudi koji će organizirati genocide.
3) Migranti dobivaju detaljne upute putem telefona o tome gdje se nalaze mreže potpore i koga kontaktirati kada stignu na odredište. Sve poruke im se šalju na arapskom uz prevode fraza.
4) Mnogi migranti sa sobom nose ogromne sume novca što baš i nema mnogo smisla s obzirom na to da su izbjeglice u pitanju.
5) Mnogi migranti nose veliki broj različitih lažnih putovnica i krivotvorenih dokumenata. To je mogla da im omogući samo neka tajna obavještajna služba koja podržava tu invaziju poput izraelskog Mosada koji je poznat po krivotvorenju putovnica. Treba napomenuti da izbjeglice dolaze iz ratom razorenih država i da ne bi trebali imati pristup tako skupim dokumentima.
6) Europska “mekana” politika i odbijanje policije da istražuje zločine koji migranti čine je dokaz da nešto nije u redu. Nasilni silovatelji ne bi smjeli dobiju pravo na jamčevinu.
7) Policija koordinirano djeluje da umanji otpor i protivljenje invaziji. Policija može brzo djelovati kada poželi ali to ne čini kada su u pitanju migranti.
8) Agresija nedavno pristiglih migranata nema smisla osim u slučaju da im je naređeno da sprovedu invaziju. Oni se uopće ne ponašaju kao da im je potrebna pomoć već otvoreno govore da dolaze pljačkati i krasti.
9) Ono o čemu mnogi mainstream mediji ne izvještavaju jeste činjenica da brojni migranti nestaju čim stignu na odredište. To prije djeluje kao da se priključuju nekoj tajnoj vojsci.
10) Ovi migranti će se nakon 10 godina vjerojatno svi pojaviti i formirati oružane terorističke skupine koje će ubijati nenaoružane Europljane u suradnji s obavještajnim službama.

Oni imaju tri cilja:

A) Da izvrše genocid nad bijelim Europljanima
B) Da opravdaju formiranje policijske države u Europi (Francuska je već to odradila)
C) Da se poveća mržnja prema muslimanima i islamu

Potpuno je jasno i zašto u 28 godina nismo definirali ni jednu granicu sa susjedima!

Zemlje sa otvorenim granicama postati će u jednom momentu hot spot izbjeglicama jer neće ima ti gdje (drugi se zatvaraju). Zemlju se sa otvorenim granicama može slobodno trovati chemtrailsom i GMO hranom. Zemlja sa otvorenim granicama je slobodan koridor švercerima djece za potrebe pedofilima, ljudskih organa, oružja, droge….

Za budući hrvatski hot-spot zaslužan je HDZ koji je na vlasti 21. godinu, SDP koji je na vlasti bio 7. godina i svi predsjednici Hrvatske, danas protuustavno pretvorene u Republiku Hrvatsku d.o.o.!

Ova nova ''hrvatska'' vlada zatvoriti će veleizdajnički ciklus, a to znači da će, prije nego se na prostorima Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore trajno naseli 5-7 milijuna izbjeglica, prodati Šume, Vode, Putne koridore, HEP, ostatak Podravke, jedinu hrvatsku banku HPB…

Ista situacija je i u ostalim bivšim republikama, a dokaz je da se sa Srbijom već krenulo:

0Screenshot 28

A jasno je i zašto ''naš'' MUP ne koristi dva hrvatska specijalna helikoptera za nadziranje kretanja migranata i njihovih ruta, nabavljena još za vrijeme bivšeg ministra Vlahe Orepića!

Kome nije jasno što nam sluganski gremijevi - HDZSDP političari spremaju, taj uistinu ne vidi šumu od stabla!

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(22 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: