person_outline
search
hrendeitpt
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 4647 times

Kosorice, Josipoviću: vama je mjesto u Remetincu, a ne u javnim medijima!

Gospođo Kosor Vi ste hrvatska sramota. Ako hoćete oprati grijehe koje ste učinili hrvatskom narodu uhvatite Ivu Josipovića za ruku (drugi Ivo je stanar) i pravac za Remetinec.

Prvi Veleizdajnički čin - potpisivanje Lisabonskog Ugovora

Pokret Građanska solidarnost podnio je kaznenu prijavu protiv Jadranke Kosor i ive Josipovića jer su potpisali Lisabonski Ugovor - udruživanje Republike Hrvatske u savez sa drugim državama, što je protivno članku 135. Ustava RH, koji zabranjuje udruživanje prije referenduma.

Članak 135. stav 4. kaže (142): 'Odluka o udruživanju Republike Hrvatske donosi se na referendumu i samo NAROD referendumom može donijeti odluku o udruživanju sa drugim asocijacijama'.
Temeljne odredbe Ustava, Članak 2. stav 1. kaže „Suverenitet Republike Hrvatske neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv. Potpisom Lisabonskog ugovora, Hrvatska je izgubila svoj suverenitet, što je protuustavno po članku 2.

Ne obazirući se na to Jadranka Kosor u svojstvu premijerke i Ivo Josipović u svojstvu predsjednika potpisali su dana 9. prosinca 2011. godine, za vrijeme summita u Bruxellesu, takozvani mali ustav EU, odnosno Lisabonski sporazum i time pokazali da su iznad Ustava RH i naroda!

Drugi veleizdajnički čin: Pristanak na arbitražu Piranskog zaljeva

Domazet Lošo: Jadranku Kosor treba odmah uhititi i optužiti za veleizdaju!
'Optužujem Ivu Sanadera i Jadranku Kosor jer su dio hrvatskog akvatorija prepustili svjetskim moćnicima iza kojih stoji politika Velike Britanije. Optužujem ih jer su pristali arbitrirati o nečemu što je naše. Pravna agresija se ne smije priznati. Postoji hrvatski narod koji o tome mora odlučivati na referendumu'.

'Upozoravali su Vas na vrijeme pravni eksperti Vladimir Ibler i akademik Davorin Rudolf što će se dogoditi, ako Hrvatska nepotrebno pristane na arbitražu. Vrlo dobro ste znali da smo mogli pristati na posredovanje Međunarodnog suda za pravo mora, a nikako na Arbitražni sud, za kojeg se unaprijed znalo kako će presuditi. Sastavljen je tako da Hrvatska izgubi', rekao je admiral Domazet.

Dakle, sa Ivom Josipovićem ste najprije protuustavno (pro)dali suverenitet Republike Hrvatske, da bi nakon toga sa Ivo Sanaderom pristali na arbitražu Piranskog zaljeva, odnosno namjeravali ste ga (pro)dati Slovencima, a znate da se zemlja ne može poklanjati bez referenduma, pokazavši još jednom da ste iznad Ustava RH i naroda.

Je li mirno spavate?

Na Vašem mjestu ne bih mirno spavao bez obzira što je HDZSDP partija iz Zakona preko noći izbacila kazneno djelo 'dovođenje u podređen položaj države' prema kojemu se kaznom od najmanje tri godine zatvora kažnjavalo građanina Republike Hrvatske koji pokuša RH dovesti u položaj podređenosti ili ovisnosti prema kojoj drugoj državi.

Djelo iz čl. 137, jednostavno je nestalo bez ikakvog obrazloženja radne skupine Ministarstva pravosuđa ili Vlade RH koji su dužni u svojim prijedlozima navesti i obrazložiti sve promjene u odnosu stari/novi Kazneni zakon.

Članak 137. nalazio se u glavi XII. Kaznenog zakona pod nazivom Kaznena djela protiv Republike Hrvatske i to kazneno djelo (dovođenje u podređen položaj države). Na njegovu važnost ukazuje i povezanost sa člankom 152. Kaznenog zakona jer je pravna teorija navodila da udruživanje za počinjenje takvih protudržavnih kaznenih djela mora po prirodi stvari biti kažnjivo i prije počinjenja bilo kojeg od tih djela, jer bi konačni rezultat mogla biti veleizdaja.

Ovaj članak je postojao u Krivičnom zakonu Republike Hrvatske pod nazivom Ugrožavanje neovisnosti Republike Hrvatske i nikome prije nije smetao. Ono što ipak svakome građaninu treba biti zabrinjavajuće je da su na ukidanju tog člana zajednički radili SDP i HDZ. Danas je svakome jasno i zašto! Unutarnjeg neprijatelja se moglo, koristeći ovaj članak zakona, slati na Goli otok. A podrivanjem se smatralo i pjevanje hrvatskih pjesama.

Jadranka Kosor, Ivo Josipoviću, vi ste hrvatska sramota. To su građani shvatili i pokazali što misle o Vama na zadnjim parlamentarnim izborima kada niste prošli, a svaka šuša je. Komentari, kada (po zadatku) lajete na facebooku protiv Kolinde, Hasanbegovića i drugih hrvatskih vrijednosti, potvrđuju sve navedeno.

Vama je mjesto u Remetincu, a ne u javnim medijima! 

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: