person_outline
search
hrendeitpt
Na Balkanu se sprema krvavi rat zbog migranata!?

Na Balkanu se sprema krvavi rat zbog migranata!?

To su gremiji davno dogovorili, to zna naša predsjednica i politički HDZSDP vrh. Zašto ne ustanemo i rastjeramo političku oligarhiju koja nas je opljačkala i uništila?

Premijer Slovenije Miro Cerar upozorava, u intervjuu njemačkom dnevniku 'Welt', da bi sljedeći val izbjeglica mogao izazvati konflikt na Balkanu.

Prema njegovim riječima, ako previše ilegalnih migranata bude došlo onda će sve zemlje zatvoriti svoje granice, što vodi ka svađama, pošto zatvaranje granica znači istovremeno da se ne prihvaćaju više ljudi iz susjednih zemalja. Tako nastaje domino efekt. Što se tiče ograde postavljene između Slovenije i Hrvatske Cerar je kazao da je ona morala biti postavljena, ne zbog migranata, već zato što je hrvatska vlada izbjeglice stalno, na različita mjesta granice, dovozila i nisu nam govorili gdje i kada.

'Ako Austrija zatvori svoju granicu onda bi svi migranti ostali u Sloveniji. Već sada je jasno da se Austrija priprema za zatvaranje granica ', odgovorio je Cerar na pitanje što ako ne uspije sporazum s Turskom i Austrija primjeni mjere povodom dostizanja gornje granice utvrđene za prijem tražitelja azila.
On smatra da bi do toga moglo doći već u rujnu ili listopadu, dodajući da bi odluka Austrije značila zatvaranje granice unutar schengenskog prostora.

'To, međutim, nije ideja schengenske zone. Trebalo bi da učinimo sve na europskim vanjskim granicama kako bi Balkan zaštitili od konflikta, a Schengen od raspada. Ako ne uspijemo ovaj migracijski problem riješiti zajednički u EU i sa zemljama zapadnog Balkana onda nemamo zajedničku budućnost'.

Kada je riječ o sporazumu s Turskom on je naglasio da je on dio više mjera, koje nisu dovoljne. Podsjetio je na njegovu inicijativu da se pomogne Grčkoj i uspostavi druga kontrolna linija na granici s Makedonijom, što je imalo odmah efekte. Prema njegovim riječima, kada su Makedonci zatvorili granice Grci su bili prinuđeni da nešto poduzmu. 

'Budimo iskreni, Grci ne osiguravaju dovoljno schengenske granice. Ponekad samo dalje transportiraju migrante. Naravno, njihova je situacija vrlo komplicirana, ali dobivaju financijsku potporu i pomoć u radu policije, ali Grci ne koriste svu tu pomoć. Ako se Grčka i dalje ne bude ponašala odgovorno i solidarno onda će ostale članice Schengena vrlo brzo razmotriti sve opcije koje imaju na raspolaganju, jer se radi o opstanku', rekao je Cerar.

Grčka je pod kontrolom Sorosa i gremija koji ih financiraju i Cipras točno radi po njihovim uputama. Paralelno, Soros razbija Makedoniju, možda i posljednju prepreku ka ostvarenju monstruoznog plana smještaja do 7 milijuna izbjeglica i terorista koji će raditi pakao na Balkanu, a upravo to je i konstantirao Cerar izjavivši da bi, ako Makedonija otvori granice uslijedio domino efekt, jer će Austrija zatvoriti svoje međe, Slovenija svoje, a potom i Hrvati i Srbi svoje.

No, Hrvatska neće zatvarati svoje granice i to su jasno i glasno više puta ponovili prethodni Ostojić i sadašnji ministar Orepić. Što to znači? Znači da će se u jednom momentu izbjeglice naći u Srbiji i Hrvatskoj i tu će ostati jer su to gremiji već odavno dogovorili sa hrvatskom i srpskom vladom, odnosno sa Kolindom i Vučićem koji upravljaju Hrvatskom i Srbijom, a vlada i sabor, odnosno srpska skupština, samo provode odluke koje im stižu na stol.

Mi građani Hrvatske i Srbije, najveće balkanske ovce za šišanje, šutimo i nabacujemo se, uz svesrdnu potporu, Vučića, Vulina s jedne strane i Milanovića, Pupovca, Kovača… s druge strane, ustašama i četnicima, a drugi zatvaraju granice jer znaju što će se dogoditi.

Grčka, Kosovo, Srbija, Crna Gora, Hrvatska i ako padne, Makedonija su zemlje kojima upravljaju 'Šeksovi gremiji' zahvaljujući kupljenim balkanskim političarima.
5do 7 milijuna izbjeglica podijeliti će balkanska braća. To je Soros sa svojim gremijima odavno najavio rekavši : Mi smo ti koji odlučuju!

Tko su to oni, a tko smo to mi?

Šeks je otkrio tko su oni, samo se mi građani još nismo izjasnili tko smo mi.

Naši političari su opljačkali i rasturili Hrvatsku, najbogatiju zemlju u Europi. Oni će nas i dokrajčiti ako se budemo i dalje ponašali kao da se ništa ne događa.

Jedino mi preostaje upitati se: 'Jesmo li uistinu toliko glup narod'?

Donirajte

Amount: