person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 41963 times

Kakvi ste to vi hrvatski zastupnici kad vas Plenković i Kolinda preskaču (zaobilaze) kao da ste panjevi!?

Šeksovo priznanje kako europski gremiji donose zakone, a Hrvatski sabor ih samo ratificira, potvrdili su Plenković i Kolinda koji redovno preskaču saborske zastupnike kad se radi o izuzetno važnim ptanjima za hrvatski narod, kojeg oni, zastupnici, predstavljaju 

Prisjetimo se još jednom što je točno Vladimir Šeks rekao komentirajući rezultate parlamentarnih izbora na kojima je glavnu ulogu odigrao APIS upisujući glasove odbjeglih Jugoslavena i Srba HDZ-u, SDP-u, HNS-u, IDS-u i Pupovčevim manjincima.

'Nije moć u hrvatskom saboru, u parlamentu. To je jedna velika iluzija. Politička moć u cijeloj Europi je u neformalnim grupama gremija, političkih gremija koji donose stvarne političke odluke. One se samo tehnički provode preko izvršne vlasti i vlade i na kraju zakonski uređuju u parlamentu'

'Pa čemu onda sve ovo', u čudu ga je upitala šokirana Šeksovim priznanjem, RTL-ova urednica Mirjana Hrga?

7c8a032eb1fd580d4ed0e1065f1e3688 XL

'Parlamentarne demokracije već dugo vremena nema u cijeloj Europi pa tako i u Hrvatskoj. Izvršna vlast dominira. Po Ustavu vlada odgovara hrvatskom saboru. U praksi u stvarnom političkom životu je obrnuto. Dominira politička vlast, a Sabor je samo jedna pozornica na kojoj se izglasavaju davno ranije na drugim mjestima donijete odluke'  hladnokrvno je objasnio Šeks i ostao živ.

Porezne obveznike saborski zastupnici, po jednom mandatu koštaju mimnimalno 500 milijuna kuna. Dakle, to je bačenih 500 milijuna kuna jer oni o ničemu ne odlučuju nego samo potvrđuje odluke koje se donose izvan Hrvatske. I što je najtragikomičnije, ne moraju ni dolaziti na posao veća samo kada izglasaju gremijeve zakone! 

Što će nam takvi zastupnici?

Ustav Republike Hrvatske jasno kaže da vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu. Netko je kazao da je hrvatski Ustav vlasništvo Vladimira Šeksa i Dejana Palića koji je više puta mijenjan bez saborske rasprave i prilagođen gremijima.

Šeksovo priznanje kako europski gremiji donose zakone, a hrvatski sabor ih samo ratificira, potvrdili su Plenković i Kolinda koji redovno preskaču saborske zastupnike kad se radi o izuzetno važnim pitanjima za hrvatski narod, kojeg oni, zastupnici, predstavljaju... slanje vojnika u Afganistan, Marakeški sporazum...

Kako možemo uporno šutjeti na sve ovo? I tko šuti?

Netko je napisao: ''Jedni šute jer su kao i oni, rat im je bio brat... drugi nemaju izgrađeno vlastito mišljenje zasnovano na vlastitom razmišljanju pa prihvačaju svako opće mišljenje koje u pravilu serviraju glavni židomediji, HRT, NOVA TV, RTL, Jutarnji, Večernji, Index, Slobodna Dalmacijatreći ne izlaze na izbore jer misle kako će se tako osvetili i HDZ-u i SDP-u…. četvrti su uhljebe koje glasaju za svoje.. a peti, Hreljini, broje dane kad će na onaj svijet.

Tko je ostao?

Mladost koja ima ''važnijeg'' i pametnijeg posla nego se baviti GMO-om, chemtrailsom, cjepivima, istanbulskom konvencijom, marakeškim sporazumom.... i unučad koja nema nikakvu budućnost. 

Najveća tragedija je što mnogi hrvatski građani, koji se bucaju u prsa domoljubljem, ni nakon 28 godina nisu shvatili da njihov HDZ nema nikakve veze sa domoljubljem već u dogovoru sa korporacijskim partnerom SDP-om, pljačka, truje, lihvari, jednom riječju, ubija hrvatski narod.

Zatucani HDZ-ovci ne žele shvatiti da u HDZ-u ima više komunjara nego u SDP-u. Također ne žele shvatiti da su ih u privatizaciji upravo oni sa HDZ-ovim knjižicama  opljačkali, a najgori od njih su današnje ortodoksne komunjare (cionisti) koje su 90-ih masovno mijenjali crvene knjižice za HDZ-ove iskaznice, vjenčavali se u crkvama i kupovali fakultetske diplome.

Koliko će još proći vremena da se hrvatski narod probudi i shvati da HDZ i SDP dogovorno vrše genocid nad njim?

 

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(33 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: