person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 7834 times

Glavni cilj stvaranja EU SUPER DRŽAVE je da pomoću zajedničke vojske i policije silom kontroliraju stanovništvo EU naroda kako bi zadržali opljačkano i nesmetano nastavili EU narodima ''donirati'' nove izbjeglice, a s njima i prikrivene teroriste!

Od izbijanja globalne svjetske krize koja je uzrokovala i duboku krizu eurozone, potom zbog navodne 'ruske prijetnje', koja je još uvijek prisutna u glavama eurobirokrata i europskih lidera, zbog islamskog ekstremizma i sigurnosne prijetnje su sve glasniji zagovornici stvaranja europske državne zajednice koja bi oduzela suverenitet nacionalnim vladama i centralizirala vlast u okviru europskog nadnacionalnog sustava.

To su u stvari bili skriveni detalji sastanka njemačke kancelarke Angele Merkel, bivšeg francuskog predsjednika Francoisa Hollandea i talijanskog premijera Mattea  Renzija na talijanskom otoku Ventotene. Nakon toga, mediji otkrivaju kako je 'ruska prijetnja' natjerala EU, prije svega Njemačku, da ojača svoju obranu i provjeri mogućnost uporabe 2000 bunkera preostalih iz vremena Hladnog rata, dok NATO jača aktivnosti oko dovršetka sporazuma sa Švedskom i Finskom, zemlje koje želi uvući u svoju orbitu i tako se ''lakše se suprotstaviti agresivnim namjerama Putina''.'

Međutim, Paul C. Roberts, američki ekonomist i bivši pomoćnik Reaganovog ministra financija, dakle, čovjek koji je pokrivao važne funkcije u bivšim američkim administracijama, stalne navode o ''ruskoj prijetnji' smatra uvredom zdravom razumu''. Nije moguće da je bilo koji europski političar toliki idiot da vjeruje da je Rusija napala Ukrajinu i da Rusija u bilo kojem trenutku može napasti Poljsku i baltičke države, ili da je Putin ''novi Hitler'' koji planira obnovu sovjetskog carstva.

20170808 224126

Njemačke žene svakodnevno napadaju i siluju Merkeline izbjeglice. 'Izbjeglice treba shvatiti jer su im uništeni domovi', kaže nova majka Terezija ili židovska licemjerka Merkel koja je sa svojim NATO partnerima uništila domove tih jadnih ljudi, nakon toga ih pozvala kako bi s njima dovukla Isilovce koji teroriziraju njemačke žene sa ciljem da se uvede izvanredno stanje - radi zaštite žena!? Akcija-Reakcija-Rješenje... poznata cionistička agenda koju koriste u svim porobljenim zemljama. 

Ove apsurdne optužbe nisu ništa drugo nego propaganda Washingtona. Sve je tako očito. Ni jedan idiot u to ne može povjerovati, ali ipak, Europska unija ide ruku pod ruku s tom propagandom, baš kao i NATO", rekao je u jednom od nedavnih članaka Paul Craig Roberts. No, ipak je tako, što se vidi i po izjavama bivšeg predsjednika Hollandea i kancelarke Merkel i napisa u medijima o tome kako Rusi samo što nisu krenuli na istočne granice EU.

''Europa mora bolje osigurati svoju obranu, a također mora biti praktična. Moramo bolje zaštititi europske granice i dijeliti obavještajne podatke. Želimo više koordinacije u obrambenom sektoru'', govorio je bivši francuski predsjednik, danas, kao i naš Josipović, omraženi Hollande. 

''EU treba učiniti više za vlastitu unutarnju i vanjsku sigurnost", kazala je Angela Merkel, a hrvatski 'Večernji list' i druga režimska glasila podgrijavaju ovu histeriju napisima poput članka ''Strah od Rusije'', ''Putin podigao čitavu vojsku podignuo na razinu pune ratne spremnosti''. 

20171221 182148

Rothschildova instalirana kancelarka Angela Merkel uništila je njemačko gospodarstvo,  samo to mainstream mediji uspješno kriju  

Nakon pune dvije godine nizozemski ministar vanjskih poslovao priznao je da je sve lagao vezano za Putin i Rusiju. Iz moralnih razloga dao je otkaz. Kada bi naši političari zbog morala davali otkaze, rijetko koji bi i ostao! Međutim, sve ovo se ne čini bez posebnog razloga i dio je strategije koja traje već dugi niz godina. Strah od krize i neimaštine, sada strah od Rusije i strah od terorizma su nužni za dovršetak stvaranje europske super države.

Nakon ekonomske i financijske krize, koje su više nego stvarne, nadalje, stvarne terorističke prijetnje koju sa sobom nosi islamski ekstremizam, ''ruska prijetnja'' je fatamorgana, ali lijeka ima. Postoje 'dobri stručnjaci' u zagrebačkom "Vrapču" ili bolnici "Dr. Ivan Barbot" u Popovači koji mogu pomoći onima koji je još uvijek 'vide', a takvi su sve brojniji među zagovornicima europske federacije.

Nedavno je bolivijski predsjednik Evo Morales rekao da, ako jedna nacija ima oružane snage podređene imperijalizmu, 'onda je to kolonizirano selo, a ne zemlja sa suverenitetom', dok je u 19. stoljeću hrvatski političar, pravnik i pisac Eugen Kvaternik, ubijen 1871. u Rakovičkom ustanku, pisao ''kako je nemoguće govoriti o suverenitetu Hrvatske, ako nema i ekonomskog suvereniteta hrvatskog naroda''.

Unatoč svemu, danas su sve ustrajniji pozivi za stvaranjem 'europskih središnjih vlasti i institucija sposobnih za upravljanje krizom'. Među glasnogovornicima ove ideje je 2010. bio neizbježni George Soros, koji je za The New York Times napisao kako treba stvoriti nadnacionalno tijelo koje će imati ovlasti 'izdavati vrijednosne papire država i nametnuti ekonomske sankcije zemljama koje odstupe od linije', a tada se počelo govoriti o 'Sjedinjenim Europskim Državama', termin kojeg su koristili sve manje europski, a više bivši britanski premijer David Cameron, kao i bivši predsjednik Europskog vijeća Herman Van Rompuy.

Ideja da vlasti nacionalnih država, koje ionako ne predstavljaju volju naroda, zamijeni centralizirana europska superdržava, koja bi bila još udaljenija od građana, ali bliska moćnicima iz banaka, multinacionalnih korporacija, a sada i vrha vojnih i obavještajnih struktura, evocira duh tehnokratskog i autokratskog modela koji će izbrisati sve tragove demokracije. Naime, ovakva nadnacionalna tijela, koja bi činila kičmu europske superdržave, ne bi imala nikakve veze s izbornim procesom, koji je utkan u same temelje demokracije i služi da građani mogu utjecati na odluke svojih zastupnika.

Strahovi sve više jačaju posljednjih nekoliko godina, posebno nakon što su na vrlo nedemokratski način eurobirokrati od svih država članica mogli tražiti da ratificiraju Lisabonski sporazum iz 2007. godine, koji je u praksi osnivačka povelja za buduće 'United States of Europe'. Jedan od njegovih tvoraca, Giuliano Amato, iskreno je priznao u intervjuu za EU Observer 'kako je odlučeno da dokument treba biti nečitljiv, te da se sakriju njegove ustavne vrijednosti'.

Prijenos ovlasti u sektoru financija, ekonomije, obrane i sigurnosti je već dosegao kritičnu razinu i nerazumljiva je šutnja europske javnosti na ovakve inicijative i manipulacije stvarnim, proizvedenim i izmišljenim krizama, koje, između ostalog, služe i za jačanje središnjih tehnokratskih i birokratskih institucija u Bruxellesu. 

Bez obzira na neizvjestan ishod bilo kakve inicijative u tom smislu, nacionalni suverenitet je nešto što europski narodi trebaju sačuvati. Europski demos ne postoji, on je fikcija i kao takav ne može biti opravdanje za koncentriranje stvarne moći u centru koji ni na koji način neće biti povezan s građanima, niti će odražavati volju naroda.

AGENDA 21 ide po planu, Soros kaže da će biti kako on kaže. I uistinu izbjeglice stižu, brzo će se inkorporirati (radi se od 5-7 milijuna izbjeglica) na Balkanu, zemlji na kojoj žive 'intelektualno' isti narodi. 

Izvor: altermainstreaminfo.com

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama kako bi nas učinili neozbiljnima! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: