person_outline
search
hrendeitpt
Masovni pomor pčela znak je da nas nacisti žele uništiti!

Masovni pomor pčela znak je da nas nacisti žele uništiti!

Više od 37 milijuna pčela na farmi u Kanadi je umrlo nakon što je GMO kukuruz zasađen u okolnom području, prema izvještajima lokalnih pčelara.

Dave Schuit, pčelar koji proizvodi med u gradu Elmwood u Kanadi, tvrdio je da je zbog GMO kukuruza koji je zasađen u okolnom području, njegova farma izgubila oko 37 milijuna pčela (oko 600 košnica). Imidakloprid i klotianidin, dva najkorištenija pesticida kompanije Bayer CropScience (koja je nedavno kupila kompaniju Monsanto), i oba sadrže neonikotinoide, su povezani s mnogim pomorima pčela u europskim i američkim državama. Međutim, unatoč opasnostima povezanim sa uporabom ove kemikalije, pesticidi se i dalje redovito koriste i prodaju na tržištu.

 

Pčele su odgovorne za oprašivanje oko jedne šestine cvatova biljnih vrsta širom svijeta.

U 2010. godini, pčele su pomogle osigurati više od 19 milijardi dolara vrijednosti poljoprivrednih kultura u Americi. Međutim, bez obzira na njihovu neprocjenjivu važnost u našem ekosustavu, pčelinja populacija konstantno opada. 44 posto pčelinjih zajednica u SAD-u je umrlo prošle godine, izvijestilo je prošlog mjeseca američko ministarstvo poljoprivrede. Pčele su i u Hrvatskoj počele nestajati!

Na području oko Valpova nedaleko od mjesta Nard prije nešto manje od dvije godine otrovano je oko 150 pčelinjih zajednica i za njih je pčelarska sezona završila. Nažalost, to nije sve i drugi pčelari se javljaju da u košnicama ima sve manje pčela, ali glavni mediju ne smiju o tome pisati!? Svežije izvještaje nemamo ali mogu biti samo gori jer se Slavonija do prije mjesec dana intenzivno prešila chemtrailsom.

Gdje god NATO zaprašuje chemtrailsom, smrtonosnim smećem koje sadrži nano čestice,aluminijev oksid, stroncijum, barijum, sumper heksa-klorid, mangan i arsen, događaju se čudne stvari, pomori pčela, morgeloni, razni tumori jer sve više mladih ljudi umire! Glavni mediji i o tome šute! Jesmo li se ikada zapitali kome oni zapravo služe? Da nema alternativnih medija ne bi zapravo ni znali kakav pakleni plan nam, a o tome svi najveći znanstvenici govore, pripremaju nacisti (sve uvriježeni naziv za NATO), pod pokroviteljstvom Ujedinjenih naroda!

Pčele u ekosustavu imaju jednu od najvažnijih uloga. Osim što proizvode med, doprinose našem ekosustavu na način da oprašuju biljke. Svi dobro znamo da bez oprašivanja biljaka ne bi bilo ni njenog ploda, pa tako ni hrane za nas i životinjski svijet. Na Zemlji se samo oko 10% biljaka cvijetnica oprašuje vjetrom, dok 90% oprašuju insekti. Glavninu tih insekata čine upravo pčele. Tu sitnu posvećenu životinju, iznimne inteligencije, štovali su mnogi narodi i vjerojatno odatle potječe izreka da 'pčele umiru, a ne ugibaju'. No, izgleda da su počele ugibati i na misteriozan način nestajati.

Ne truje CIA samo u Americi! Stigli su i u Hrvatsku. Najviše su nastradli pčelari u Valpovu i to nije jedini slučaj pomora pčela u Hrvatskoj. Znanstvenici su sigurni da je za ovaj problem zaslužna grupa pesticida pod imenom neoniktinoidi, koji su se počeli koristiti u poljoprivredi. Smatra se da kemikalije iz pesticida uzrokuju smrt, a u blažem slučaju gubitak orijentacije kod pčela pri čemu se izgube, te umiru daleko od kolonije. Ovo automatski znači raspadanje košnice.

Pokazalo se da i najmanja doza pesticida na određen način šteti pčelama. Izumiranju pčela odnose se na GMO usjeve! Zahvaljujući Mesiću i ostalim fašistima na vlasti, a koji se nazivaju antifašistima, Monsanto ( Bayer ili Pioneer ) stiže ili je stigao i u našu Hrvatsku od koje će, kako su počeli, napraviti novi Bleiburg.

Veliki znanstvenik Albert Einstein je rekao: 'Nestanu li pčele sa planeta Zemlje, čovjeku kao vrsti ostaje još oko 4 godine života'.

Koliko nam je po njegovoj teoriji još ostalo godina života?

Donirajte

Amount: