person_outline
search
hrendeitpt
Masovni pomor pčela znak je da nas cionisti (fašisti 21 stoljeća) žele uništiti!

Masovni pomor pčela znak je da nas cionisti (fašisti 21 stoljeća) žele uništiti!

Više od 37 milijuna pčela na farmi u Kanadi je umrlo nakon što je GMO kukuruz zasađen u okolnom području, prema izvještajima lokalnih pčelara. GeoengineeringWatsch.org je dokazao da pčele najviše ubija aluminij u chemtrailsu i umiru od simptoma Alzheimera i demencije!

Dave Schuit, pčelar koji proizvodi med u gradu Elmwood u Kanadi, tvrdio je da je zbog GMO kukuruza koji je zasađen u okolnom području, njegova farma izgubila oko 37 milijuna pčela (oko 600 košnica). Poznato je da su Bayerovi (koji se udružio sa Monsantom) najprodavaniji pesticidi, Imidacloprid i Clothianidin. Ulazeći u pelud i nektar mogu oštetiti korisne insekte poput pčela. Američki znanstvenici pronašli su 121 različit pesticid u uzorcima pčela, voska i peludi, vjerujući da su pesticidi ključni problem. "Vjerujemo da neke suptilne interakcije između prehrane, izloženosti pesticidima i prašenjem chemtrailsom (geoinženjeringom) konvergiraju kako bi ubijale kolonije", rekao je Jeffery Pettis, istraživačkog laboratorija pčelinje ARS-a.

Kolaps globalne populacije pčela je velika prijetnja za usjeve. Procjenjuje se da je trećina svega što jedemo ovisi o oprašivanju pčela. Nova studija objavljena u časopisu Zbornik radova Nacionalne akademije znanosti otkrila je da neonikotinoidni pesticidi ubijaju pčele uništavajući njihov imunološki sustav i čineći ih nesposobnim boriti se protiv bolesti i bakterija. GeoengineeringWatsch.org je dokazao da pčele najviše ubija  aluminij u chemtrailsu i umiru od simptoma Alzheimera i demencije!

Pčele su odgovorne za oprašivanje oko jedne šestine cvatova biljnih vrsta širom svijeta.

U 2010. godini, pčele su pomogle osigurati više od 19 milijardi dolara vrijednosti poljoprivrednih kultura u Americi. Međutim, bez obzira na njihovu neprocjenjivu važnost u našem ekosustavu, pčelinja populacija konstantno opada. 44 posto pčelinjih zajednica u SAD-u je umrlo prošle godine, izvijestilo je američko ministarstvo poljoprivrede. Pčele su i u Hrvatskoj počele nestajati!

Na području oko Valpova nedaleko od mjesta Nard prije nešto manje od dvije godine otrovano je oko 150 pčelinjih zajednica i za njih je pčelarska sezona završila. Nažalost, to nije sve i drugi pčelari se javljaju da u košnicama ima sve manje pčela, ali glavni mediju ne smiju o tome pisati!? Svježije izvještaje nemamo ali mogu biti samo gori jer se Slavonija intenzivno preši chemtrailsom.

Gdje god NATO zaprašuje chemtrailsom, smrtonosnim smećem koje sadrži nano čestice, aluminijev oksid, stroncijum, barijum, sumper heksa-klorid, mangan i arsen, događaju se čudne stvari, pomori pčela, morgeloni, razni tumori, i sve više mladih ljudi umire! Glavni mediji o tome šute ili puštaju vijesti na kapaljku! Jesmo li se ikada zapitali kome oni zapravo služe? Da nema alternativnih medija ne bi zapravo ni znali kakav pakleni plan nam pripremaju cionisti ili nacisti 21 stoljeća - sve uvriježeniji naziv za NATO - koji djeluje pod pokroviteljstvom Ujedinjenih naroda!

4815895604 8a574c3688 b

Uništeni kanadski pčelar Dave Schuit

Pčele u ekosustavu imaju jednu od najvažnijih uloga. Osim što proizvode med, doprinose našem ekosustavu na način da oprašuju biljke. Svi dobro znamo da bez oprašivanja biljaka ne bi bilo ni njenog ploda, pa tako ni hrane za nas i životinjski svijet. Na Zemlji se samo oko 10% biljaka cvijetnica oprašuje vjetrom, dok 90% oprašuju insekti. Glavninu tih insekata čine upravo pčele. Tu sitnu posvećenu životinju, iznimne inteligencije, štovali su mnogi narodi i vjerojatno odatle potječe izreka da 'pčele umiru, a ne ugibaju'. No, izgleda da su počele ugibati i na misteriozan način nestajati.

Ne truje CIA samo u Americi! Stigli su i u Hrvatsku. Najviše su nastradli pčelari u Valpovu i to nije jedini slučaj pomora pčela u Hrvatskoj. Znanstvenici su sigurni da je za ovaj problem zaslužna grupa pesticida pod imenom neoniktinoidi, koji su se počeli koristiti u poljoprivredi. Smatra se da kemikalije iz pesticida uzrokuju smrt, a u blažem slučaju gubitak orijentacije kod pčela pri čemu se izgube, te umiru daleko od kolonije. Ovo automatski znači raspadanje košnice.

Pokazalo se da i najmanja doza pesticida na određen način šteti pčelama. Izumiranju pčela odnose se na GMO usjeve! Zahvaljujući najprije Mesiću, Sanaderu, Josipoviću, Milanoviću i ostaloj političkoj oligarhiji ili fašistima koji sjede u saboru i donose gremijeve zakone na vlasti, NATO, MMF i Monsanto su se dobro pozicionirali u Hrvatskoj i sigurno provode novi Bleiburg nad hrvatskim stanovništvom.

Albert Einstein je rekao: 'Nestanu li pčele sa planeta Zemlje, čovjeku kao vrsti ostaje još oko 4 godine života'.

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike, dijelove teksta ili blokiraju link! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Donirajte

Amount: