person_outline
search
hrendeitpt

Benjamin Fulford: 'Operaciju svrgavanja predsjednika Madura vode osuđeni kriminalac iz Irana Elliott Abrams, senator Marco Rubio i sotonistički izraelski kriminalac, premijer Benjamin Netanyahu'

Venezuela ima 303 milijarde barela vrijednu naftu, najveće svjetske rezerve nafte, a njezina nastojanja da ukloni ovu naftu iz petrodolarskog sustava kazarske mafije pravi je razlog pokušaja zbacivanja predsjednika Nicolasa Madura. Rusija poslala nuklearne bombardere kako bi zaštitila Venezuelu i elitne tjelohranitelje kako bi zaštitila Madura

Bitka za planetu Zemlju se pojačava jer je sotonistička vladajuća Zapadna kabala stjerana u kut, opasna, i doslovno se bori za svoj život. Kabala se sada očajnički bori da ostane na vlasti kradući naftne rezerve Venezuele, jer su osuđeni na propast ako izgube kontrolu nad financijskim sustavom, a time i na mogućnost zapošljavanja zaštitara. Sve je više zviždača koji potvrđuju da doista muče i ubijaju djecu i nastavljaju pokušavati ubiti većinu zemaljske populacije.

Primjerice, britanski list The Guardian sada potvrđuje ono što smo već dugo izvještavali, a to je da je HIV / AIDS namjerno rasprostranjen u pokušaju depopulacije Afrike. https://www.theguardian.com/…/south-african-intelligence-of…

Prije mnogo godina izvijestili smo da nam je dr. Michael Meiring rekao da je on, zajedno s pionirom cjepiva protiv dječje paralize dr. Jonasom Salkom sudjelovao u širenju HIV-a (AIDS-a) ubacujući ga u cjepiva protiv dječje paralize koja su dobila 2 milijuna Afrikanaca. Početna geografija izbijanja HIV-a (AIDS-a) u Africi točno odgovara geografiji kampanje cijepljenja protiv dječje paralize. Nećemo se ovdje detaljno baviti time, ali uvjeravamo vas da su ebola, SARS, ptičja gripa, itd. također namjerno rasprostranjene kao dio ovog programa depopulacije.
https://www.presstv.com/…/U.S.-bioweapon-viruses-insects-Ge…

https://sputniknews.com/…/201809111067942351-lugar-center-…/

Također čujemo od više zviždača koji opisuju kako članovi zapadne vladajuće elite žrtvuju djecu kao dio njihovog obožavanja Ba'ala, inače poznatog kao Moloch, Set, Sotona, itd. Raspravljat ćemo o nekoliko najnovijih strašnih otkrića u nastavku, ali prvo da pogledamo tekuću globalnu borbu za vlast.

U svom najnovijem potezu, sotonistička kazarska mafija sada pokušava sačuvati kontrolu nad financijskim sustavom temeljenom na petrodolarima tako što će ugrabiti rezerve nafte u Venezueli. Sotonista Leo Zagami pozvao je sve masone da podrže "vođe oporbe masona Juana Guaidoa" kao predsjednika koji se bori za "masonstvo i kršćanstvo", protiv komunističkog pape Franje i "komunističkih jezuita".
https://leozagami.com/…/25/freemasons-vs-jesuits-in-venezu…/

Venecuela ima 303 milijarde barela vrijednu naftu, najveće svjetske rezerve nafte, a njezina nastojanja da ukloni ovu naftu iz petrodolarskog sustava kazarske mafije pravi je razlog pokušaja zbacivanja predsjednika Nicolasa Madura.
https://www.zerohedge.com/…/inli…/2019-01-24_16-59-31_0.jpg…

https://www.zerohedge.com/…/american-empire-pivots-toward-v…

Zapravo, neuspjeh da se svrgne Maduro je vrsta trenutka “pada Berlinskog zida” za kazarsku mafiju. Kako objašnjavaju izvori iz Pentagona, "neokonzervativni udar protiv Madura nije uspio, jer američka vojska, Vatikan, Meksiko, EU, Južna Afrika, Rusija, Kina, Iran, Turska, Indija, Kuba, Nikaragva, Bolivija i drugi narodi to ne podržavaju. Također, "Brazil i Kolumbija odbijaju napasti ili dopustiti korištenje svojih baza, ne postoji UN priznanje marionete Guaidoa, pa čak ni Organizacija američkih država nije uspjela (16 od 34) dobiti dovoljno (16 od 34) glasova." Također treba napomenuti da je Rusija poslala nuklearne bombardere kako bi zaštitila Venezuelu i elitne tjelohranitelje kako bi zaštitila Madura.

Cijelu ovu operaciju, usput rečeno, vodio je osuđeni kriminalac iz Irana Elliott Abrams, senator Marco Rubio i sotonistički izraelski kriminalac, premijer Benjamin Netanyahu.
Taj potez protiv Venezuele dolazi kada je, doduše nedemokratska EU zadala još jedan udarac kazarskom petrodolarskom sustavu proglašavajući Saudijsku Arabiju zemljom koja financira terorizam. Ta najava dolazi kada je EU osmislila vozilo posebne namjene kako bi zaobišla sankcije protiv Irana koje predvode Kazari.
https://www.zerohedge.com/…/eu-adds-saudis-terror-funding-l…

https://www.jpost.com/…/Will-EU-financial-vehicle-to-beat-U…

To nas dovodi do uhićenja Huawei-jevog financijskog direktora Meng Wanzhou od strane Kanade za počinjenje prijevare “laganjem američkim bankama o vezama njezine tvrtke s telekomunikacijskom tvrtkom koja je poslovala u Iranu “u kršenju sankcija protiv Irana“. Premijer Justin Trudeau bio je prisiljen otpustiti kanadskog veleposlanika za Kinu jer je veleposlanik rekao istinu navodeći, između ostalog, da Kanada čak nije ni podržala "sankcije protiv Irana” s kojima je uhićenje navodno povezano.

Vidite da je i ova svađa zapravo u vezi s kontrolom međunarodnog financijskog sustava. Kinezi, kroz Huawei, grade međunarodni platni sustav koji se ne oslanja na SWIFT sustav koji kontroliraju Kazari, a to je zapravo ta borba - a ne "sankcije protiv Irana".

U međuvremenu, čini se da je korporativna vlada SAD-a ukrala povrat poreza poreznim obveznicima kako bi financirala trotjedno gašenje svoje vlade, sve do 15. veljače. Špekuliramo da je to slučaj jer je najava privremenog povratka na posao od strane vlade koincidirala s najavom da će povrat poreza biti manji nego što bi ljudi mogli očekivati.
https://www.postbulletin.com/…/article_2019b754-4d83-503e-a…

Izvori u Pentagonu imaju drugačije objašnjenje, rekavši: "Trump je samo zaustavio zatvaranje do 15. veljače kako bi mogao održati govor o stanju Unije, izložiti Vrhovni sud kao nemilosrdan, platiti velike porote i potvrditi suce i državnog odvjetnika Williama Barra, dok FBI može servirati više naloga za uhićenje, a zatim proglasiti nacionalno izvanredno stanje."

Čini se da američka vojska misli da je Trump njihov spasitelj, ali ako ne iskoristi njegovo proglašenje izvanrednog stanja da objavi jubilej i veliku kampanju za pomoć planetu – sličnog stupnja kao i kineski projekt OBOR - onda sve što ona zapravo radi jest da pokušava očuvati bankrotiranu američku korporativnu vladu. Govoreći o bankrotu, izvori iz Pentagona primjećuju da, "Nije moguće dobiti pomoć za sanaciju od bijesnih Kalifornijskih poreznih obveznika i platitelja lokalnih taksi, Rothschildov agent Roger Kimmel podnio je ostavku Pacifičkom odboru za plin i električnu energiju kada komunalna tvrtka prijavljuje stečaj." Nadajmo se da će procedure stečaja izložiti da je korištenje usmjerenog energetskog oružja od strane kompanije da promovira pogrešno vođenu politiku genocidne Agende 21.

U svakom slučaju, usprkos previranjima u SAD-u i napadu na Venezuelu, svijet se kreće u dobrom smjeru dok SAD odvija svoje vojne kampanje širom svijeta. Posljednji korak na tom frontu bio je mirovni sporazum postignut u Afganistanu. Također, čini se da se dugotrajni gerilski rat na Filipinima završava.
https://www.japantimes.co.jp/…/foreign-troops-exit-afghani…/

https://www.nst.com.my/…/muslim-self-rule-backed-philippine…

Svjetski mir je preduvjet za ponovno pokretanje financijskog sustava, tako da su to vrlo dobri znakovi.

Drugi dobar znak je porast insajdera u sotonističkim kultovima koji izlaze s otkrivenjima o kultu čiji su dio. U nastavku su dvije takve objave. Prva dolazi od zviždača europske kraljevske obitelji koji je nedavno kontaktirao ovog pisca. Evo što je imao za reći:

“Sotona je okultni naziv - ne osoba / stvar. Sotonski elementi su kult koji unose u svoju lažnu stvarnost svoja neobična uvjerenja. Kada se ta lažna stvarnost završi, Sotona jednostavno ne postoji; to se naziva pomakom paradigme u fizici. Pogledao sam cijelu temu u forenzičkoj arheologiji Kazara; datira iz babilonskih kultova Ba'ala i žrtavovanja ljudi, uglavnom . Transmutirala se u ono što je sada poznato kao Katolička crkva - visoko sotonizirani kvazi-krvni ritual - kult Ba'ala, ili kome zvono zvoni. Porijeklo isusovaca također seže unatrag. Upotrijebite dokaze o incidentu u Fukušimi kada se isusovac [Crni papa Petar Hans Kolvenbach] proglasio Sotonom. To je visoki crni naslov crkve poput pape. Ne dopuštam ovim besmislenjacima da mi prijete; oni su psihopatični kriminalci i ništa drugo.

"Sklon sam da ostanem iznad toga zbog samoodržanja, ali ovdje je bila vrlo neobična epizoda dok sam pregledavao neke dokaze na visokoj razini o gore navedenom - sotonistički ritual u Australiji kojem je prisustvovala policija, svih ljudi, gdje je trudnoj ženi izbačeno sve od prsnih kostiju do prepona, dijete je raskomadano i pojedeno, a onda je jedan red drogirane djece paradirao i odrubljene su im glave, ništa manje, i uobičajene seksualne orgije pijenja krvi, kao što se dogodilo u najnovijem rušenju Svjetskog trgovinskog centra. 9/11 bila je krvava žrtva da se pozove na ovaj bizarni koncept antikrista ili drugog dolaska - sve mesijansko. Cijeli taj slučaj jako me je uznemirio i doista me razbolio.

“Bilo je nekoliko sličnih incidenata tijekom godina, dok sam morao toliko toga ispitati - koristiti scenarije slučajeva - kako bih osmislio ovaj financijski sustav. Drugi mali grumen u cijeloj toj aferi bio je LHC CERN, koji je vratio poruku "Tekel". Ovo je stara babilonska fraza "Meme tekel Parsin" ili "pismo je na zidu" i potječe iz Nabukodonozora. Razumijem kada su o tome saznali sotonistički elementi raznih vladajućih klasa na visokoj razini diljem svijeta, njihove su se ruke podigle jer su se financijski sustavi koji su ih štitili, podržavali, gasili. U otvorenom, bilo je mnogo spominjanja NLP riječi "Quantum Shift", koje se odnose na ovaj incident, i doista prilično brzog usvajanja cijele tehnološke revolucije DLT-a, uključujući i novi svjetski financijski sustav."

Drugo otkrivenje pronađeno je prošlog tjedna na raspravi u sobi za razgovor.
https://8ch.net/pol/res/12708444.html

Evo citata:
- Dolazim iz bogate obitelji u automobilskoj industriji, ali sam prognan jer nisam njihove vrste. Ne da se bojim, imam dovoljno sredstava da traju vječno, ili dok se ne ubijem. Ali prije toga želim vam objasniti tko bi mogao biti zainteresiran, kako bogati pedofili mogu kupiti pojedince ili skupine djece. Ponuđene usluge uključuju i uništavanje dokaza, policijsku zaštitu, seksualno obrazovanje djeteta prije kupnje i dostavu diljem Europe. To je pedo Amazon za gornju klasu. Glavno skladište djeluje iz kantona moje obitelji. Bellinzona je mjesto gdje ćete pronaći Kapitol pedo zločinačkih organizacija. Njih vode neki Židovi i drugi. Zahvaljujući svima vama, naučio sam istinu o Židovima."

Oni koje ova osoba naziva “Židovima”, naravno, nisu pravi Židovi, već pripadnici kulta Ba'ala koji se pretvaraju da su Židovi. Oni se također prerušavaju u muslimane, kao u saudijsku kraljevsku obitelj, ili kršćane, kao u obitelji Bush, itd. Njihovo vrijeme završava.

https://www.facebook.com/budjenjeee/# Buđenje / Preveo: Fredi

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

Last modified on Sunday, 03 February 2019 08:58
(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: