person_outline
search
hrendeitpt

Nevjerojatno! Njemačka nije suverena država već privatna tvrtka - BRD GmbH!

Temeljni kapital iznosi 25.000 eura. Ovo je minimalni iznos koji se plaća za formiranje GmbH! Navedena financijska agencija zapravo je društvo s ograničenom odgovornošću čiji je jedini dioničar SR Njemačka. Savezna Republika zastupljena kao dioničar Federalnog ministarstva financija.

Njemačka, poznatija kao BRD GmbH, krade djecu njemačkih roditelja i obitelji kako bi ih smjestila u domove za djecu ili domove za njegu. Zapadna Njemačka je GmbH (Tvrtka s ograničenom odgovornošću, kao i Republika Hrvatska d.o.o), nije suverena država i obavlja re-obrazovanje djece koji su rođeni u Njemačkoj ili koji su uvezeni iz inozemstva kao imigranti. Međunarodna zajednica kao što je UN, Amnesty International, podupire ovu politiku BRD GmbH i priča cijelom svijetu kako Njemačka djeluje na humanitarnim osnovama.

 

U 2012. godini, napisao sam u Glasu Rusije: ''38 000 djece oduzeta su od roditelja''. Godinu ranije, 2011-e dnevno je oduzeto 105 djece! Ova brojka je potvrđena od strane državne statistike: https://de.statista.com/statistik/daten/studie/12982/umfrage/inobhutnahmen-minderjaehriger-durch-jugendaemter/

Poruka SMS-a / dpa / AFP objavljena 4. listopada 2016. godine govori o 119.954 koju je u 2015. preuzeo Ured za zaštitu mladih.

Više od 20.000 djece odvedeno je odmah od roditelja bez suđenja. Koliko je točno djece oduzeto ostaje tajna! Koliko je djece uvezeno s Bliskog istoka u Njemačku, nakon što ih je pozvala najomraženija osoba u Njemačkoj kancelarka Angela Merkel, također se ne zna?

er3

77.645 djece oteto je na njemačkom tlu od strane ureda za zaštitu mladih 2015. 

A, 42.309 "izbjeglica" - djece - deportirano je u Njemačku iste, 2015-te godine

vdrScreenshot 13

Dakle, Državna statistika potvrđuje otmicu od 77.645 djece na njemačkom tlu od strane ureda za mladež 2015. Plus 42.309 "izbjeglih" - djece s Bliskog istoja koja su odvedena u Njemačku.

To je ukupno 119 954 djece koje je Ured za socijalnu skrb mladih odveo - oteo 2015.godine.

Daleko od brojke 20.800 djece koja su službeno oduzeta od ureda za mladež. Bundeswehr dovozi brodom i zrakoplovima s Bliskog istoka u Njemačku djecu koja su oduzeta od socijalnih ustanova. Naravno, da ta djeca služe za sotonske seanse, prodaju organa i potrebe pedofila koji to skupo plaćaju. Brutalna Merkeličina policija im 24 sata stoji na dispoziciji. https://renaultolivier.wordpress.com/2016/04/23/brutaler-einsatz-der-polizei-mit-jugendamt-in-kaiserslautern/

Članak na engleskom jeziku: https://renaultolivier.wordpress.com/2016/10/06/germany-children-abduction-by-the-state-has-increased-from-38-000-in-2011-to-129-000-in-2015/

Članak na francuskom: https://renaultolivier.wordpress.com/2016/10/06/allemagne-le-nombre-des-enfants-retires-aux-parents-est-passe-de-38-000-en-2011-a-129-000-en-2015/  

i19029554 1218577124955028 7124690917856928071 n

Popularnost Angele Merkel je manja od 5%!

Njemačka nije suverena država već privatna tvrtka - BRD GmbH

BRD GmbH je pojam s kojim brojni reichski ideolozi i samoupravitelji označavaju državu Njemačku i stoga žele izraziti da kao "tvrtka" nema autoritet da djeluje suvereno .
Ostali pojmovi namijenjeni postizanju istog pseudo-semantičkog učinka jesu:
• BRiD (Savezna Republika Njemačka)
• BRvD (Savezna Republika Njemačka) ili
• OMF-FRG [1] (organizacija modaliteta strane vladavine)

Savezna Republika Njemačka - Finanzagentur GmbH - Agency GmbH

Prvi imperijski ideolozi, koji su koristili pojam BRD GmbH, poduprli su oznaku na njihovu otkriću da je u trgovačkom registru na distriktu Frankfurt / Main tvrtka registrirana Savezna Republika Njemačka - finance agency GmbH pod registracijskim brojem HRB 51411 . Identifikacijski broj poreza na promet u skladu sa zakonom o porezu na promet nekretnina §27a je: DE137223325

Temeljni kapital iznosi 25.000 eura. Ovo je minimalni iznos koji se plaća za formiranje GmbH! Navedena financijska agencija zapravo je društvo s ograničenom odgovornošću čiji je jedini dioničar SR Njemačka. Savezna Republika zastupljena kao dioničar Federalnog ministarstva financija.

Odgovornosti ove državne tvrtke uključuju usluge izdavanja saveznih vrijednosnih papira, zaduživanje zaduživanjem, korištenje derivativnih financijskih instrumenata i transakcija na tržištu novca (zaduživanje i ulaganja) radi kompenzacije računa Savezne Republike Njemačke s Deutsche Bundesbankom. S raspadom Savezne uprave za vrijednosne papire na dan 31. srpnja 2006. godine, financijsku agenciju preuzeo je privatni poslovni klijent za savezne vrijednosne papire i upravljanje saveznim dugom.

Raspon usluga koje financijska agencija nudi svojim dioničarima također uključuje pripremu analize tržišta i modela za utvrđivanje optimalne strategije zaduživanja, upravljanje likvidnošću, praćenje rizika i oglašavanje, tisak i odnose s javnošću za federalne vrijednosne papire.

U 2009. godini, fokus poslovnih aktivnosti Savezne Republike Njemačke - Finanzagentur GmbH (u daljnjem tekstu: Finanzagentur) bio je osigurati dnevnu likvidnost savezne vlade, provoditi emisijske projekte za financiranje saveznog proračuna i nastaviti aktivnosti za stratešku transformaciju federalnog portfelja duga.

Iako financijska agencija pokreće veliku i informativnu web stranicu, Reichovi ideolozi, državni demanti i drugi transgresivni pokreti nisu zabilježeni. Financijska agencija se izjednačava sa Saveznom Republikom Njemačkom i zaključuje da su vlada, uprava i pravda u stvarnosti tijela koja imaju privatno zakonodavstvo i nemaju ovlasti djelovati u javnosti.

Taj se pogled iznova i iznova potvrđuje snimkama zaslona web stranica međunarodne kreditne agencije Dun & Bradstreet , koja navodi vlade, urede, vlasti i sudove na međunarodnoj razini - državne institucije koje su takođe tvrtke.

Još jedan ideološki (iluzorni) zaključak o bogatstvu je tvrdnja da kapital obveznika društva s ograničenom odgovornošću iznosi samo 25.000 eura, a nacionalni dug sada je preko 1 Bill. Eura! Nazdravlje!

Izvor: https://renaultolivier.wordpress.com/author/renaultolivier2016/

To je danas Merkeličina Njemačka, opljačkana, nesigurna za život, moralno i financijski upropaštena, koja zahvaljujući lažljivim medijima još uvijek uspijeva kriti ovu poražavajuću istinu! Ovakva Njemačka je po ''našem'' premijeru Plenkoviću stup Europe kao i Francuska, u kojoj je stanje isto, ako ne i gore!

NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Istina i vjera naše su oružje protiv zajedničkog neprijatelja - političara koji otvoreno rade kako protiv interesa hrvatskog naroda tako i svih naroda bivše države!

 

Last modified on Monday, 10 February 2020 19:47
(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: