person_outline
search
hrendeitpt

Sorošev migrant: 'Nisam znao da je hvatanje žena za međunožje, stražnjicu…nezakonito!

29-godišnji Aly E. seksualno je zlostavljao žene od travnja 2015. do veljače 2018. Najmanje 13 žena seksualno je napadnuto i uznemiravano na liniji podzemne željeznice 6.

29-godišnji Aly E. seksualno je zlostavljao žene od travnja 2015. do veljače 2018. Najmanje 13 žena seksualno je napadnuto i uznemiravano na liniji podzemne željeznice 6. Masturbirao bi pred njima, zgrabio ih za stražnjicu, hvatao za međunožje….

U utorak je priznao seksualne napade na Okružnom sudu, nakon što mu je policija predočila snimke nadzorne kamere, kazavši: "U Egiptu se takve stvari događaju stalno, ne kažnjavaju ih. Ne znam nikakve zakone. Nitko mi nije rekao da je to pogrešno."

Sudac ga je upitao: "Znači, to možete učiniti ovdje u Njemačkoj? Ovdje je dopušteno javno uhvatiti žene između nogu, za stražnjicu?

"To je učinila uporaba droge: heroin, kokain, ekstaza, alkohol, plave pilule'', pokušao se opravdati nasilnik. 

Postavlja se logično pitanje: odakle izbjeglici novac za heroin, kokain…?

Naravno da se tu ne radi o izbjeglici već o samo jednom, od bezbroj prikrivenih i financiranih Soroševih terorista, koji su se ''ukrcali'' u izbjegličkom valu sa ciljem teroriziranja žena, kako u Njemačkoj tako i u drugim EU državama u kojima su na vlasti židokonvertiti ili korumpirani - kupljeni političari.

U Njemačkoj žene na večer ne smiju izlaziti same jer su teroristi na svakom koraku. Merkelina policija rijetko reagira i u pravilu, prijavljene napade posprema pod tepih. 

A sve se radi po Agendi ili sotonističkoj egidi: Akcija-Reakcija-Rješenje

25. srpnja 2018 Sean Adl-Tabatabai Vijesti

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera naše oružje protiv zajedničkog neprijatelja – židocionista koji otvoreno rade protiv svih naroda bivše države! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

 

Last modified on Thursday, 26 July 2018 09:58
(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: