person_outline
search
hrendeitpt

Ubijena Rothschildova bivša supruga, pronađena je mrtva viseći o vratima kupaonice u Londonu!

Nataniel Rothschild je jedini sin i nasljednik bankara Jacoba Rothschilda koji će postati peti baron Rothschild i naslijedit će oko 500 milijuna funti, nakon očeve smrti.

Rothschildova policija kaže kako smrt 'nije sumnjiva'.

Annabelle Neilson, bivša supruga elitnog bankara Nataniel Rothschilda pronađena je mrtva u svom domu u Londonu, Chelsea. Tijelo 49-godišnje tijelo Annabelle, bilo je obješeno u kupaonici u njenom stanu vrijednom od 4,1 milijuna dolara. Policija još nije potvrdila uzrok njezine smrti, nisu isključili uporabu droge ili alkohola, ali kažu da smrt "ne tretiraju kao sumnjivu". 

Neilson je bila u vezi 6 godina, 3 u braku, s Nathanielom Rothschildom - sinom svjetskog zlotvora Jacoba Rothschilda. Nakon rastave bila je prisiljena potpisati sporazum o povjerljivosti i ukinuti prezime dinastije Rothschild.

tata rScreenshot 1

Ona je bila u bliskoj vezi s modnim dizajnerom Alexanderom McQueenom koji je također umro u jezivim i sličnim okolnostima 11. veljače 2010. godine.Ujutro ga je domaćica našla kako visi na kvaki u kući u Londonu.

Annabelle Neilson je bila posljednja osoba koja je vidjela McQueena i bila je strašno pogođena njegovom smrću.

Nataniel Rothschild je jedini sin i nasljednik bankara Jacoba Rothschilda koji će postati peti baron Rothschild i naslijedit će oko 500 milijuna funti nakon očeve smrti. Bliski obiteljski prijatelji kažu da su roditelji Nataniela bili "zapanjeni" "vulgarnim" izborom 23-godišnjeg sina. Nije teško zaključiti da su Rothschildi naručili njeno ubojstvo!

Izvor: http://www.neonnettle.com/news/4545-rothschild-s-ex-wife-found-dead-hanging-from-doorknob-at-home

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, usporavaju, mijenjaju slike, dijelove teksta ili blokiraju linkove! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera naše oružje protiv zajedničkog neprijatelja – židocionista koji otvoreno rade protiv svih naroda bivše države! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

 

 

Last modified on Thursday, 19 July 2018 08:08
(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: