person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 15513 times

Prijelomna vijest iz središnjeg ureda ITCCS-a: 'Nakon izdanog uhidbenog naloga, uhićenja i privođenja, papa Franju spasili tjelohranitelji! Vatikan ušutkava medije o događajima u Ženevi!'

ITCCS-ovi izvršitelji (šerifi), nakon izdanog uhidbenog naloga za papa Franju, spriječeni u njegovom privođenju u zatvor. Nakon kratkog sukoba između šerifa i vatikanske sigurnosti, Bergoglio je oslobođen i uvučen u vozilo. Dvojica šerifa su pretučeni i uhićeni od strane vatikanskih agenata, a još dvojica ITCCS-ovih šerifa, uhićena su od Ženevske  policije.

Nedjelja, 24. lipnja2018 21, 00 sati GMT - središnji ured ITCCS-a

Napomena: Za pozadinu ovog Priopćenja molimo Vas da se obratite na ITCCS Communique od 22. lipnja na www.itccs.org

Bruxelles, Ženeva, Rim:

Četiri šerifa, koja su, na osnovu uhidbenog naloga izdanog od ITCCS-a, Međunarodnog suda za zločine crkve, došli uhititi Jorgea Bergoglia (papa Franju), napadnuti su i uhićeni od strane vatikanskih službenika. Pušteni su iz općinskog zatvora u Ženevi nakon pregovora između ITCCS-ovih odvjetnika i švicarskih vlasti.

Oni će podnijeti tužbu protiv vatikanskog sigurnosnog osoblja koje ih je napalo dok su zakonito provodili uhidbeni nalog ITCCS-a (Internacional Tribunal into Crimes of Church and State ) protiv već osuđenog ratnog zločinca i njihova poslodavca Jorgea Bergoglia, alias papa Franje. Otvorite link: http://yournewswire.com/pope-francis-trial-rape-murder-children/

20180222 081316

U Rimu je Vatikan zaustavio svaki protok i prijenos informacija svjetskim medijima o događajima u Ženevi 21. lipnja 2018., uključujući i otkazivanje Bergoglievog planiranog obraćanja predstavnicima Svjetskog vijeća crkava, njegov pokušaj uhićenja od strane šerifa uobičajenog zakonodavstva i otkazivanje Devetog kruga žrtvene ceremonije koju je Bergoglio trebao voditi u katedrali Notre Dame u Ženevi u ponoć.

Izvor iz Vatikana izjavio je da para-vojne snage, zadužene za zaštitu sudionika u 9. krugu, nisu premještene na drugo mjesto, što ukazuje da je krug odgodio izvođenje slijedećeg žrtvenog obreda. Da citiramo izvor, "Svatko je ovdje u stanju zbunjenosti i panike. Čak se govori o otkazivanju budućih papinskih nastupa."

Napomena: Za pozadinu ovog Priopćenja molimo Vas da se obratite na ITCCS Communique od 22. lipnja na www.itccs.org 

Priopćenje iz Središnjeg ureda Međunarodnog suda za zločine crkve i države (ITCCS):

''ITCCS-ovi izvršitelji (šerifi), nakon izdanog uhidbenog naloga za papa Franju, spriječeni su u odvođenju papa Franje u zatvor. Nakon kratkog sukoba između šerifa i vatikanske sigurnosti, Bergoglio je oslobođen i uvučen u vozilo. Dvojica šerifa su pretučeni i uhićeni od strane vatikanskih agenata, a još dvojica ITCCS-ovih šerifa uhićena su  od Ženevske policije.

Nakon pokušaja uhićenja Bergoglia, koji je u ljeto 2014. godine pravomoćno osuđen za kazneno djelo zločina protiv čovječnosti u Bruxellesu, Vatikan je objavio priču da papa Franjo ima "zdravstvenih problema". Ova lažna priča je priprema, potez prije Bergoglio-vog uklanjanja kao pape.

Prema izvoru u Vatikanu, a potvrdili su i drugi u Ženevi, kao posljedica ovog sukoba, tajna ceremonija Katoličkog kruga Ninth Circle, koja je bila zakazana za tu večer, otkazana je zbog "sigurnosnih problema". Isti izvor Vatikana potvrđuje da je Papa Franjo (Jorge Bergoglio), prisustvovao na ceremoniji kulture u devetom krugu zajedno s vrhunskim dužnosnicima WCC-a i švicarskim političkim čelnicima.

Svečanost devetog kruga uključuje ritualno silovanje i ubojstvo barem jednog djeteta, prema svjedocima očeva. http://itccs.org/2014/09/10/transcript-of-anne-marie-van-blijenburghs-testimony-bout-child-murders-in-belgium/

Kako je tekla akcija uhićenja instaliranog papa Franje?

Izvještaj o kombiniranoj akciji uhićenja papa Franje (Timovi A i B) 21. lipnja, kod Ekumenskog centra Svjetskog vijeća Crkava (WCC) u Ženevi:

''Kao što je dogovoreno prema našem taktičkom planu, obje momčadi, A i B, razmještene su na mjestu na kojem je govorio papa Franjo. Tim A djelovao je otvoreno, a Tim B prikriveno. Položaj Bergoglia identificirao je naš unutarnji izvor. Po primitku signala izvora da je subjekt Bergoglio krenuo prema paviljonu, članovi tima A postavljeni su na prednjim i stražnjim ulazima u WCC paviljon.

Brzo su uočeni, nakon čega su se sukobili s Vatikanovim tajnim operativcima uz asistenciju Ženevske redovite policije. Dvojica šerifa A tima fizički su zaustavljeni od Ženevske policije. Preostali članovi A tima navukli su sigurnosne snage daleko od Bergoglia, kako bi omogućili prikrivenim članovima Tima B da uhite papa Franju neposredno ispred paviljona.

Kada je subject Bergoglio pristupio WCC Paviljonu sa svojom pratnjom i osobnim tjelesnim čuvarima, dva člana momčadi B uklonili su tjelohranitelje. Četvorica preostalih članova tima B, nakon što su ''papa Franji'' pokazali i pročitali uhidbeni nalog ITCCS-a, krenuli su s njim na unaprijed dogovorenu sigurnu lokaciju. Nitko od preostalih vatikanskih službenika nije intervenirao kako bi zaštitio Bergoglia.

Međutim, iznenada se pojavila dodatna Vatikanova sigurnosna zaštitarska garda, koja nije bila predviđena i prijavljena od strane izvora. Napali su i pretukli dva člana Tima B i oslobodili Bergoglia, uvukavši ga u auto.

Unatoč trenutnom neuspjehu uhićenja Bergogli-a, doznali smo, iz našeg izvora, da je zbog "sigurnosnih problema" otkazan planirani Žrtveni ritual NINTH CIRCLE koji je zakazan za ponoć 21. lipnja u Bazilici Notre Dame na rue Argandu. Planirano sudjelovanje Bergoglia u ovom ritualu potvrdio je naš izvor'', stoji u izvješću.

Daljnje ažuriranje informacija biti će uskoro. Izdano od središnjeg ureda ITCCS-a.

43c68c4dfc1cf29f78205f42ad9d79f7 XL

ITCCS - Međunarodni sud za zločine crkve i države

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike, dijelove teksta ili blokiraju link! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

'Poštovani dobar vam dan, sa vašeg portala nemoguće je otvoriti linkove koje ste naznačili jer su blokirani. Preko Googlea sam otvorio link www.itccs.org, nizozemski, talijanski, španjolski i mađarski. Bilo bi dobro da na vašem portalu prevedete video svjedočenje g. Maria van Blijenborghsa od 10.9.2014. (traje oko 5 minuta) u kojem svjedoči o ubojstvima djece u Belgiji i Nizozemskoj u obredne svrhe. Naime, mnogi vjernici ne govore strane jezike. Također bi bilo dobro da sa gore navedenog linka objavite podrobnije informacije o slučaju pape Franje kao i izjave svjetskih političara kao što je npr. Putin koji kaže kako papa Franjo nije božji čovjek. Vaš tekst sam preko mojeg Facebooka proslijedio prijateljima'.

Srdačan pozdrav, H. M. mag.iur. Varaždin

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(14 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: