person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 10588 times

I Jadranka i Kolinda odgovorne su zbog trovanja hrvatskog naroda chemtrailsom!

Račan, Mesić, Sanader, Josipović, Kosor, Milanović, Kitarović, nažalost i Plenković… samo su instalirani politički niz koji odrađuje svoje pogane ili sotonske dionice, sa krajnjim ciljem depopulacije ili eutanazije hrvatskog entiteta. Kome to još nije jasno, uistinu je naivan, da ne kažem glup.

Zastupnica u Hrvatskome saboru, dr. se. Mirela Holy, još 2010-te godine, postavila je zastupničko pitanje vladi u vezi sve većeg broja zabrinutih građana Hrvatske zbog chemtrailsa:

VLADA REPUBLIKE HRVATSKE
Klasa: 021-12/10-01/114 Urbroj: 5030110-10-2 Zagreb, 13. svibnja 2010.

Predmet: Zastupničko pitanje dr. se. Mirele Holy, u vezi s tragovima koje na nebu ostavljaju određeni zrakoplovi prilikom preleta hrvatskim zračnim prostorom

Zastupnica u Hrvatskome saboru, dr. se. Mirela Holy, postavila je, sukladno sa člankom 185. Poslovnika Hrvatskoga sabora, sljedeće zastupničko pitanje: "U proteklih godinu dana obratio mi se veći broj građana i građanki Hrvatske koji/je su zabrinuti/te zbog chemtrailsa, neobičnih kemijskih tragova koji u posljednjih nekoliko godina na nebu ostavlja sve veći broj naizgled civilnih zrakoplova, prilikom preleta hrvatskim zračnim prostorom.

Ti su tragovi neuobičajeni zbog toga što iza sebe tvore kondenzacijske tragove u obliku X formacije te zbog toga što ostaju na nebu i po desetak sati. Iako prilikom izgaranja mješavine goriva i zraka u turbinama mlaznih aviona na visinama iznad 6.000 metara nastaju kondenzacijski tragovi, odnosno kristali koji formiraju trag dug 15-30 dužina aviona, ti uobičajeni zrakoplovni tragovi nestaju i prestaju biti vidljivi već nakon nekoliko minuta, ovisno o tlaku i vremenskim uvjetima.

No, u posljednjih nekoliko godina na hrvatskom nebu se primjećuju i drugi neuobičajeni fenomeni: zrakoplovi lete izvan uobičajenih ruta i to niže od normalne visine za komercijalni zrakoplov; lete u neuobičajenim formacijama jedan pored drugog ili jedan prema drugom; na nebu tvore mrežu tragova te ponekad lete u grupama od sedam aviona čime krše članak 22. Pravilnika o letenju aviona u kojem piše da je najveći dopušteni broj aviona u grupi pet aviona.

S obzirom na to da se chemtrailsi pojavljuju i u drugim zemljama, neke su države provele istraživanja uzoraka kišnice te zraka u sportskim avionima, u vrijeme pojave chemtrailsa od strane nepoznatih zrakoplova koji su uredno najavljeni kontroli leta, a u tim su uzorcima pronađene mnoge opasne bakterije koje napadaju respiratorni sistem, izazivaju infekcije krvi, upale pluća, mozga i srčanog mišića; te patogeni mikroorganizmi, gljivice, neke vrste kvasaca, soli barija, aluminij, dibrometan te fibrozni filamenti.

Naglašavam da članak 69. Ustava Republike Hrvatske osigurava pravo na zdrav život svima u Hrvatskoj te određuje daje država dužna osiguravati uvjete za zdrav okoliš.
Slijedom prethodno rečenog, molim da mi odgovorite na sljedeća pitanja: Je li Vlada Republike Hrvatske upoznata s fenomenom chemtrailsa i raspolaže li s rezultatima istraživanja učinaka ovog uznemiravajućeg fenomena? Ako da, o čemu se točno radi i predstavlja li ovaj fenomen opasnost za zdravlje i život građana i građanki Hrvatske?"

Odgovor Vlade RH - instalirane predsjednice - Jadranke Kosor:

Na navedeno zastupničko pitanje, Vlada Republike Hrvatske daje sljedeći odgovor:
''Tragovi koji se vide iza mlaznih aviona u preletima na nebu su oblaci u obliku ravnih linija koji se uglavnom sastoje od čestica leda i nazivaju dekondenzacijski tragovi ili contrails. O karakteristikama atmosfere, prvenstveno temperaturi i vlazi, ovisi hoće li se ti oblaci razilaziti brže ili sporije. Ako je zrak na toj visini suh, tragovi će se brzo raspršiti i nestati, a ako vlage ima puno, tragovi mogu ostati na nebu satima i povećavati se dok na kraju ne iščeznu.

Kondenzacijski tragovi nastaju kao posljedica hlađenja ispušnih plinova avionskih motora koji se miješaju s okolnim zrakom. U slučaju daje vlaga dovoljno velika (i isto tako ako je temperatura dovoljno niska) dolazi do kondenzacije tekuće vode. 

U ovom trenutku ne može se ni potvrditi niti negirati moguće tragove chemtrailsa u zračnom prostoru Republike Hrvatske, s obzirom na to da ne postoje pouzdane informacije o njihovoj pojavi. Naime, kada bi postojao konkretni dokaz da je u zračnom prostoru Republike Hrvatske uočena pojava chemtrailsa, vrlo lako bi se utvrdilo koji avion je što ispuštao i u koju svrhu, a mogle bi se i poduzeti mjere da se u budućnosti zabrani prelet takvih zrakoplova. U tom smislu, svaka dojava o pojavi chemtrailsa treba biti dokumentirana datumom, točnim vremenom i lokacijom uočenog traga, kako bi se prema planovima letenja ustanovilo koji i čiji je avion ostavljao tragove na nebu.

Bez takvih konkretnih podataka i dokaza o pojavi chemtrailsa ne može se ni proučavati njihov utjecaj na zdravlje i život građana Republike Hrvatske. Ovako, svi navodi temeljeni su na laičkim uočavanjima koji možda i nisu bili chemtrailsi, već vrlo vjerojatnije spomenuti contrailsi. Zrakoplovi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva koji za pogonsku skupinu imaju mlazne motore koriste mlazno gorivo JET-A1 (GM-1).

Da bi se poboljšala njegova svojstva, gorivu se mogu dodavati aditivi u skladu s IATA odobrenjima. Najčešće se koriste aditivi za sprječavanje smrzavanja goriva na velikim visinama leta zrakoplova, ali u gorivo koje koriste zrakoplovi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, ne dodaju se nikakvi aditivi.

U području civilnog zračnog prometa, zrakoplovi i zrakoplovne komponente, među kojima i motori, podložni su certifikacijskim standardima koji su primjenjivi u proizvodnji zrakoplova i komponenti. Ti standardi bazirani su, između ostaloga, i na Aneksu 16. Konvencije o međunarodnom civilnom zrakoplovstvu (ICAO Annex 16 Volume II Aircraft Engine Emissions). Zadovoljenje certifikacijskih standarda je preduvjet koji mora biti ispunjen prije izdavanja svjedodžbe o plovidbenosti zrakoplova, te naknadno i svjedodžbe zračnoga prijevoznika u Republici Hrvatskoj.

Što se tiče drugih navoda o kojima nisu izravno postavljena pitanja, a odnose se na kršenja propisa i pravila letenja, Agencija za civilno zrakoplovstvo, koja je nadležna i za to područje u civilnom zrakoplovstvu, prima, te putem internoga odbora za sigurnost (Safety Bord) evaluira prijave. Agencija postupa po prijavama uvijek kada je to moguće, odnosno kada raspolože podacima i činjenicama, te kada zaključi da je to potrebno u interesu sigurnosti.

Do sada nisu primljene prijave niti su evidentirana kršenja u značajnijem opsegu, a koja bi bila u vezi s navodima iz zastupničkog pitanja. Isto tako, i kod grupnog letenja hrvatskih vojnih zrakoplova, budući da nisu navedeni točni podaci o mjestu i vremenu takvih letova, nije moguće utvrditi o čemu je točno riječ. Eventualno potrebna dodatna obrazloženja u vezi s pitanjem zastupnice, dat će Božidar Kalmeta, ministar mora, prometa i infrastrukture.''

Jasno, ovakav odgovor može dati samo instalirana premijerka ili glupa premijerka!

Počastio sam je terminom veleizdajnička kučka, jer je sa drugim veleizdajnikom Ivom Josipovićem, protuustavno, bez da se pita hrvatske građane, potpisala Lisabonski ugovor (slično Rapalskom ugovoru), nakon čega smo izgubili neovisnost za koju je 1991. glasovalo 94,7% hrvatskih građana. Borutu Pahoru, doslovno je poklonila Piranski zaljev!

kosor pahor 09052013 625cropiks

(Borut i zaljubljena Jadranka)... je*eš malo mora, al' mi je  čačino... 

Dostavljeno redakciji:

chem

32chem

Scrchemeenshot 7

Račan, Mesić, Sanader, Josipović, Kosor, Milanović, Kitarović, nažalost i Plenković, samo su instalirani politički niz, koji je odradio ili odrađuje svoje pogane ili sotonističke dionice sa krajnjim ciljem depopulacije ili eutanazije hrvatskog entiteta. Kome to još nije jasno, uistinu je naivan, da ne kažem glup.

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike, dijelove teksta ili blokiraju link! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: