person_outline
search
hrendeitpt

Protest protiv Merkelice/ Policija kaže 5.000 prosvjednika, a 20.000 protuprosvjednika!? Organizatori kažu 70.000 prosvjednika! Kome vjerujete?

Komentirati skriptirane vijesti mainstream medija, uistinu nema smisla jer, kako kaže naš narod, glavni mediji i političari ''lažu čim zinu''.

Uvijek ista priča u svim EU zemljama u kojima policija čuva lopovsku elitu, a mediji im udrže ljestve. I zajedno varaju narod. Na isti način rade policija i partizanski mediji u Hrvatskoj.

Tako HRT piše: ''Na ulicama Berlina na skupu ''Za slobodu'', protiv kancelarke Angele Merkel prosvjedovalo je oko 5.000 pobornika ekstremne desnice AFD. Njihov je prosvjed preplavio četiri puta masovniji proprosvjed. Prema procjenama policije na više skupova suprostavilo im se oko 20.000 mahom mladih građana…''

Nevjerojatno, zasigurno su angažirali Krešimira Macana da stoji u prikrajku Branderbuških vrata i dojavljuje njemačkoj policiji, koliko je naših, a koliko njihovih.

image 1292806 galleryV9 xqyf 1292806

image 1292791 galleryV9 cprp 1292791

image 1292790 galleryV9 bwxp 1292790

Zapamtimo, ekstremna desnica, kako ih partizani (političari na vlasti i pri vlasti i urednici glavnih medija zovu) su svi oni koji istinski vole svoju domovinu. 

Već smo pisali da su namješteni njemački izbori, kao i francuski, u kojima je ''pobijedila'' Rothschildova marioneta Angela Merkel koja ima potporu naroda oko 5 %, kao što je imao svojevremeno i Stjepan Mesić kada je ukrao izbore.

Da zaključimo, u Njemačkoj se danas, u više gradova, okupilo preko 50 tisuća pristaša AfD-a koji su protestirali protiv omrznute Angele Merkel i njene katastrofalne politike. Demonstanti su od glavnog kolodvora krenuli prema Brandenburškim vratima, gdje ih je policija izbrojala oko 5,000 a 20.000 protuprosvjednika!? A organizatori preko 70.000 prosvjednika!

Kome vjerujete? AFD-u ili Angeli Merkel i njemačkim partizanima (policiji i medijima - imamo i mi 'naše' partizane)? Možda vam fotografije pomognu da i vi izbrojite prosvjednike. Jer, svatko ih danas broji.

A prenositi i komentirati skriptirane vijesti sa prosvjeda, uistinu nema smisla jer, kako kaže naš narod, mainstream mediji i političari ''lažu čim zinu''.

NAPOMENA: Ponovno nam partizani upadaju u računalo, mijenjaju slike, dijelove teksta ili blokiraju link! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com
Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Last modified on Friday, 22 June 2018 20:51
(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: