person_outline
search
hrendeitpt
Zastupnici, ukinite nasljedne partizanske mirovine! Najmlađi partizan (14) i još 39.610 njegovih suboraca svaki mjesec uredno primaju mirovinu!
likovi poput ovih na slici primaju partizansku nasljednu mirovinu osiguranu iz državnog proračuna kojega punimo mi porezni obveznici!
  • Posted
  • Read 36144 times

Zastupnici, ukinite nasljedne partizanske mirovine! Najmlađi partizan (14) i još 39.610 njegovih suboraca svaki mjesec uredno primaju mirovinu!

Iako ovo zvuči tragikomično, zakon omogućava nasljeđivanje partizanskih mirovina suprugama, djeci, unucima, pa čak braćama i sestrama! Zakon je preuzet iz Jugoslavije i do današnjeg dana nije promijenjen

Državni zavod za statistiku kaže da u Hrvatska ima 39.611 živih sudionika NOB-a koji primaju mirovinu. Ako pogledamo popis stanovništva, po kojem je u Hrvatskoj svega 11. 578 živih muškaraca starijih od 85 godina, pitanje je ima li uopće živućih partizan koji primaju mirovinu. Jer, ako je išao u rat s 18 godina, danas je napunio 95 godina! A Hrvatska za partizanske mirovine godišnje izdvaja 1,4 milijarde kuna!

Usporedbe radi, Drugi svjetski rat završio je prije 73 godine, a Domovinski rat je okončan prije 23 godina. Braniteljske mirovine jedne su od onih koje često podliježu revizijama, provjerama i kontrolama, a sve kako bi se našao koji lažni invalid. Ali nitko ne poteže pitanje partizanskih mirovina čiji aktivisti, tzv.antifašisti, osnutkom svoje lige u Hrvatskoj, vrlo snažno zastupaju interese partizanskih mirovina, nemilice gazeći po tekovinama koje su nam iznjedrili hrvatski branitelji.

Hrvatska čuda - Partizanske mirovine: Penzija i ‘borcu’ koji je 1945. imao samo tri godine!?

Iako je Drugi svjetski rat završio prije 73 godine, hrvatska država i danas, 27 godina nakon neovisnosti, isplaćuje mirovine partizanima koji su 45 izvršili holokaust nad nenaoružanim hrvatskim narodom, ne štedeći ni starce i djecu. Razoružali su nas i 90-te pa smo se takoreći goloruki branili.

vukovar 45

12.travanj 1945, Vukovarska Bartolomejska noć

 6

Djeca partizana, poput svojih očeva, ponovili su zločin prema Vukovarcima i 91.godine

Potpuno je jasno da su ovdje u pitanju milijarde koje se izdvajaju za partizanske zločince, a HDZ-ova i SDP-ova vlada, koje su vodile državu, godinama u dužničkom ropstvu drže preko 300 tisuća ovršenih hrvatskih građana nakon što su ih u privatizaciji opljačkali i ostavili bez posla.

Tako najmlađi partizan - korisnik mirovine - ima svega 14 godina i rođen je 2003. godine. Iako zvuči šokantno ali i tragikomično, zakon omogućava nasljeđivanje partizanskih mirovina suprugama, djeci, unucima, pa čak braćama i sestrama! Zakon je inače preuzet iz Jugoslavije i do današnjeg dana nije promijenjen!

Na ovaj problem upozorio je Guido Hornik, umirovljeni časnik HV-a, koji je otkrio nevjerojatne informacije uspoređujući partizanske mirovine sa mirovinama stradalnika Domovinskog rata. Iz prikaza “Izvješća o rezultatima ostvarenja aktivnosti i projekata u financijskom planu Ministarstva branitelja”, vidljiv je podatak da su glavni teret socijalnog zbrinjavanja zapravo partizani i bivši oficiri JNA, a ne stradalnici Domovinskog rata.

Prema podacima, dolaskom SDP-a na vlasti 2001. godine porastao je broj partizanskih mirovina za nevjerojatnih 6000!!! No, to ništa nije sporno članovima saveza antifašista Hrvatske, čiji je predsjednik, Franjo Habulin rođen 12 godina nakon Drugog svjetskoga rata.

Antifašisti lažno ‘pakiraju’ partizane 

Kako bi objasnili milijarde kuna izvučenih iz državnog proračuna, antifašisti lažno “pakiraju” partizane među građane ove zemlje koji su nakon Drugog svjetskoga rata odradili cijeli radni staž. Tako nešto je nemoguće, ako se uzme u obzir postotak onih koji primaju mirovine, a da uopće nisu bili u partizanima. Uz to, nejasno je koji je točno staž odradio najmlađi korisnik mirovine rođen 2003. godine, koji još nije ni punoljetan…

78bvv

Partizanska djeca Kolinda i Josipović odrađuje svoje poganske dionice za istog gazdu - Rothschilda... (štitite ovo dvoje veleizdajnika pa zamijenjujete sliku... samo nam radite reklamu, idioti)  

Današnji korisnici partizanskih mirovina, ako su išli sa 18 godina u rat (rođeni 1923.) i ako su živi, danas imaju 95 godina! A prosjek korisnika koji uživaju partizanske mirovine je kao da su svi išli u rat sa 5 godina. Zato ne treba čuditi što je bilo i dosta brzinskih ženidbi s rodbinom kako bi mirovina ostala u obitelji. Tako se jedan korisnik partizanske mirovine neposredno prije smrti oženio sestričnom kako bi ona mogla uživati u mirovini.

Vlada za blokirane ne mari ali zato uredno isplaćuje milijarde za partizanske nasljedne mirovine od kojih je najmlađi umirovljenik star 14 godina. Za to su isključivi krivci Rothschildovi i Soroševi HDZSDPHNS zastupnici koji sjede u saboru zahvaljući izbornim prijevarama!

Zato se odblokrajmo sami! Dosta je ovog partizanskog zuluma prema hrvatskom narodu. Hrvatskom upravljaju fašisti - partizanska djeca, Rothschildove sluge, koje su Hrvatsku protustavno pretvorili u privatnu korporaciju. Upravljaju sluge čiji su očevi, stričevi, ujci, rođaci… 45. izvršili genocid nad hrvatskim narodom.

zu

 

zuuu

Isto nam rade i danas. Uništili su tvornice, proizvodnju, da bi nas doveli u dužničko ropstvo, prodali su Slavoniju, truju nas genetski modificiranom hranom, chemtrailsom, cjepivima. Oteli su nam vode, šume, uveli istospolne zajednice, ratificirali Istanbulsku konvenciju da bi uveli sotonski rod, pljuju po naš vjeri, Isusu…. Nema kraja zlodjelima partizana, od djedova i očeva, do djece i unuka.

Od njih nije bilo milosti 45-e, nema je ni danas, neće je biti ni sutra.

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru.. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

(15 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: