person_outline
search
hrendeitpt
Svjetlana Valentić Svjetlana Valentić
  • Posted
  • Read 13081 times

Croatia Airlines-ovi piloti su i ove godine chemtrailsovim nano česticama dobro 'podmazali' borovinu! Sada iz Ureda za obranu šalju pozive i nude 150 kuna za ''smotriranje'', jer znaju što su napravili! /odblokirali smo blokirani video/

Programi geoinženjeringa ne samo da smanjuju količinu padavina i uništavaju ozonski omotač, nego i – zbog velike količine metalnih nano čestica, koje svakodnevno avioni  izbacuju na Zemljinu površinu – prekrivaju naše drveće zapaljivom prašinom, koja oblaže lišće i koru drveta te pridonosi stvaranju požara, koji je, radi zapaljivosti tih materijala, izuzetno teško ugasiti u što smo se mogli uvjeriti prošle godine u Dalmaciji

Kristijan Straka: 'Dobio sam poziv, kao i pola Hrvatske od ureda za obranu za "smotriranje"! Mislim da me ne budu vidjeli, jer imam predosjećaj da spremaju pričuvu, koju bi pobacali po Dalmaciji na sezonu gašenja požara, za 150 kn dnevno'!

 

oooi

Pitanje je upućeno Marku Franciškoviću. Potpuno je jasno da Kolinda, kao vrhovna zapovjednica oružanih snaga, vrlo dobro zna zašto sprejaju chemtrailsom. Ovaj video s prijevodom, blokirali su, pa smo ga ponovno postavili. Isto tako glasnogovornica udruge ''Ne govoru mržnje - istinom protiv laži'' Svjetlana Valentić, poslala je preko tisuću mailova gotovo svim vatrogasnim društvima da se pripreme za ovogodišnji 'roštilj', koji bi mogao biti gori od prošlogodišnjeg. Zato pozivaju mladost i nude 150 kuna, jer znaju što su učinili.  

Kolinda, Krstičević, Plenković, Čorić i Branka Picek  znaju da su na Croatia-Airlines-ovim avionima ugrađeni raspršivaći za šricanje chemtrailsa i krivi su za svu štetu od požara 

Požarna apokalipsa...ognjena zemlja... Split obranjen... vatra se nevjerojatno brzo širi prema Strožancu i Podstrani... cijele noći vladao je pakao... izgorjelo je nekoliko kuća…izvještaji su sa prošlogodišnjeg apokaliptičnog požara koji je ugrozio i sam grad Split. No, nitko nije povezao da smo svake godine preplaćeni na požare u Žrnovnici, Mravincima, Kućinama i Podstrani. Prošle godine je bio najgori jer se proširio do samoga grada Splita. 

- Bilo je dobro, ali je onda vjetar naglo pojačao i vatrenu liniju počeo nositi put Podstrane, sve kuće koje se nalaze put Žrnovnice vatrogasci su branili koliko su mogli, ali bili su to apokaliptični prizori. U jednom je trenutku nastupilo zatišje u trajanju od oko 20 minuta, mislili smo da će se smiriti, ali onda je put drugog dijela Strožanca i Podstrane počelo nositi. Ljudi su na ulicama, čekaju epilog situacije, svi su na nogama, nitko ne spava, svi dežuraju, naoružani su svim živim potrebnim sredstvima kojima će pokušati ugasiti stihiju - u 2 sata ujutro javio je reporter Radio Splita Marino Marinčić

pozar fff528e78391a4289aff73ddbf429819 view article new

- Sinoć smo imali borbu za kuće, požar ide dalje brdom... imamo i svježih snaga, došle su nam kolege iz Varaždina, Karlovca, Zagreba, Sesveta.. iz cijele Lijepe naše...neki su na izmaku snaga jer je proteklih 5-6 dana bilo dosta velikih požara u našoj županiji, ali dok bude trebalo, radit ćemo - izjavio je u 5 sati ujutro zapovjednik JVP-a Split Ivan Kovačević.

Načelnik općine Podstrana Mladen Bartulović, kazao je da se vatra s brda Perun iznova počela spuštati prema Strožancu.

- Počela je evakuacija u Strožancu i Podstrani. Vjetar mijenja smjer, što dodatno pogoršava situaciju. U ovom trenutku bez vode su potrošači s područja Kučina te dijela Kile - javlja Slobodna Dalmacija

- Hotel Lav u opasnosti, 50-ak kuća je u opasnosti - javio je reporter RTL-a .

Javio se i gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara.
- Molim građane da ne izlaze u zadimljene prostore, neka bolesnici i mala djeca ne izlaze van nepotrebno, bura je krenula i zadimila cijeli splitski poluotok. Neka zatvore prozore i uključe klima uređaje. Nije dobro da ulaze čestice u stanove ...

20180428 180628

Naravno našli su, kao i svake godine, dežurnog krivca "dvojicu koji su ovo namjerno podmetnuli"- Glasine se šire poput plamena, struje nema, sa smirivanjem požara ovaj dio grada tone u tamu. Zrak je pun dima, pepela i nervoze. Kako neslužbeno saznajemo, navodno je zadržana jedna osoba za koju se sumnja da je podmetnula požar i pokušala pobjeći. Službene potvrde još uvijek nema - izvjestio je režimski novinar specijalno obućen za pronalaženje piromana.

Javili su se i Vrdoljakovi HEP-ovci. - Morali smo isključiti više 110-kilovoltnih dalekovoda, dva 400-kilovoltna i nekoliko 220-kilovoltnih, pa se trenutno napajanje grada Splita vrši samo preko jednog dalekovoda u Kaštelima - objasnio je Zlatko Visković iz HEP-a za Radio Dalmaciju.

PhotoGrid 1497770984665

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković posjetio je Općinski sud Dračevac u istočnom dijelu Splita kojemu je prijetilo da ga zahvati vatra, pa se došao na licu mjesta uvjeriti jesu li svi zatvorenici na sigurnom.

Šef Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanader u izjavi za HTV najavio je da će u hitno biti održan sastanak kriznog stožera na kojem bi trebao sudjelovati i premijer Andrej Plenković. A javio se i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović,

- Kompletna policija je angažirana, kao i vatrogastvo svih županija. Bit će na terenu sve dok se ne ugasi i najmanji plamen. Pozivam građane da ostanu pribrani. U utorak zasjeda stožer na čelu s predsjednikom Vlade Plenkovićem i očekujemo nove smjernice...

A vidjeli smo i ''našu'' Kolindu koja je ''prozvala'' Krstičevića koji je ''dao ostavku'', a koju Plenkovića nije primio, jer nije dao na ''svog'' generala koji odobrava vojnim avionima da špricaju chemtarils.

Jadno, bijedno i žalosno. Jedino što je vrijedno spomena je izjava mještanina:

''Najvažnije je da nema ljudskih žrtava. Ali sada nema više ni što gorjeti ovdje jer vegetacije više ni nema, sva poljoprivreda u trenu je nestala, a ni za uzgoj životinja više uvjeta nema jer čime ih hraniti... Ovdje se ne radi samo o materijalnoj šteti, nego i o uništenju kompletne poljoprivrede, a tu je plodno tlo tako da masline, voćke... sve je izgorjelo…''.

I naravno, treba pohvaliti Torcidu kao i sve one koji su se samoorganizirali i obranili mnoge kuće, a  i sam grad. Najmanje 4500 hektara je opustošeno u prošlogodišnjem kataklizmičkom požaru.

A nove smjernice, kako kažu Sanader i Božinović, premijera Plenkovića, uz suglasnost predsjednice Kolinde i ministra obrane Krstičevića, ministra okoliša Čorića i ravanteljice DHMZ-a Branke Picek, su: 'Praši brale u svih šesnaest', kao što praše svakodnevno zbog čega je udruga iz Podstrane podnijela kaznenu prijavu protiv njih, jer chemtrails, osim što uništava naše zdravlje i poljoprivredu, uzrok je i svih velikih požara koje smo imali svih ovih godina. Oni moraju odgovarati za svu štetu izazvanu požarima!

Vatrogasci, pročitajte kako nastaju požari... to morate znati

Programi geoinženjeringa ne samo da smanjuju količinu padavina i uništavaju ozonski omotač, nego i – zbog velike količine metalnih nano čestica, koje svakodnevno izbacuju vojni avioni na Zemljinu površinu – prekrivaju naše drveće zapaljivom prašinom, koja oblaže lišće i koru drveta te pridonosi stvaranju požara, koji je, radi zapaljivosti tih materijala, izuzetno teško ugasiti u što smo se mogli uvjeriti prošle godine u Dalmaciji.

Programi klimatskog inženjeringa će, na nekim područjima, izazvati poplave, dok na drugim suše, a kako je već određeno unutar planova onih, koji te programe provode. Tako će npr. Slavonija biti uništavana poplavama ne bi li se u potpunosti uništila poljoprivreda, osiromašilo I raselilo lokalno stanovništvote, posljedično, otvorila vrata Monsantu s ciljem uzgoja GMO hrane za Europu, a kako je sam Monsanto u više navrata javno i najavio kao svoj cilj. Prevedeno, programima geoinženjeringa se, upravljajući klimom, ciljano osiromašuju određena područja, radi profita korporacija, koje takvim napadima klimom mogu zaraditi.

20180423 100036

Podstrana je cijela posprejana..., a načelnik Bartulović ne reagira iako mu se dostavljaju sve objave o chemtrailsu   

Na žalost, da bi se, nesmetano, moglo upravljati klimom, nužno je toksično sprejanje aerosolom (čiji su sastavni dio zapaljive nano čestice aluminija, barija, stroncija I drugih toksičnih metala te supstanci) takoreći na svakodnevnoj bazi. Kad sprejanje ne primijećujete po danu, vrši se po noći, što je, u zadnje vrijeme, radi porasta osviješćenosti populacije, sve češća pojava.

Korijenje drveća, radi sve veće koncentracije ponajviše aluminija (najviše se koriste nano čestice aluminija), prepoznaje toksičnost te, da bi se obranilo, prestaje do daljnjega “raditi” tj. Uzimati hranjive sastojke iz zemlje. To će rezultirati sušenjem (pojedinih) grana, a s vremenom i cijelog drveta,te, stoga, još većoj podložnosti požaru. Često će se, u zadnjoj fazi propadanja drva, primjetiti kako nije otpustilo lišće od prošle zime.

Vatrogaci, pripremite se i na ovogodišnju roštiljadu, mogla bi biti i vatrenija od prošlogodišnje  

Sunčeva je radijacija postala itekako štetna i opasna pa ćemo tako, kao posljedicu, na površini Zemlje moći izmjeriti, od ukupnog sunčevog zračenja, čak60% štetnog UVB zračenja (a ne bi smjelo biti više od 5% po lažima, koje nam servira potplačena i/li kukavička znanstvena zajednica). UVB sunčeva radijacija izaziva opekline od sunca, karcinom. UVB radijacija jerazlog zašto vam se sunce, u zadnje vrijeme, čini tako jakim. Ne umišljate. Ne čini vam se to bez razloga. Ozonski omotač je, radi programa klimatskog inženeringa uništen. Štetno sunčevo zračenje je uzelo maha! UVB radijacija, u ovakvoj količini, vrlo će lako izazvati požar, pogotovo na drveću prekrivenim metalnom prašinom.

Kako li će se vatrogasci nositi s požarima, koji su podmazani metalnom zapaljivom prašinom? Pa to je kao da smo dolili ulje na vatru! Poznajete li kojeg vatrogasca? Ako da, javite mu ove informacije, jer, radi programa klimatskog inženjeringa zaštitni omotači, koje vatrogasci koriste, u ovom slučaju više neće biti od dostatne koristi. Javite im, neka se pripreme na požare, organiziraju što bolje jer njihovi su životi itekako u opasnosti!

chemtrail 6

Unutrašnjost aviona u kojem se nalaze chemtrails spremnici

Naša je dužnost da upozoravamo, što i radimo. Sve objave u kojima ukazujemo naposljedice geoinženjeringa – prskanje chemtrailsom, udruga 'Ne govoru mržnje -istinom protiv laži' šalje predsjednici, premijeru, ministrima, ravnateljici DHMZ-a, zastupničkim klubovima, županu SD Županije, gradonačelniku Splita, načelniku Podstrane, a ova objavu poslati će se i svim vatrogasnim društvima.

Pa neka se ''naši'' političari i dalje igraju, love izmišljene piromane ili plaćaju snimanje spotova o vatrogascima herojima. Spot o junacima, hrabrim vatrogascima koji je napravila NOVA TV, zapravo  je ruganje vatrogascima koji to, nažalost, još nisu shvatili. A Pilipović je najbolje objasnio kako su junaci opremljeni za gašenje požara.

Mogli bi ostati i bez turista 

Vatrogasci, pripremite se za ovogodišnje požare! Otvorite ovaj link i sve će vam biti jasno! https://www.youtube.com/watch?v=mSLKetLMSJU

Pripremila i prevela Svjetlana Valentić

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(11 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: