person_outline
search
hrendeitpt

Dar od ruskog naroda: Sirija će za čuvanje svog neba besplatno dobiti S300 "Stealth Killer''! /video/

U Siriju će biti isporučeni vojnim transportnim zrakoplovima ili plovilima ruske mornarice

Rusija će u uskoro započeti isporuku S-300 sustava protuzračne obrane Siriji. Pošiljke će se provoditi besplatno, piše Kommersant novine, dodajući kako je Rusija odlučna poduzeti brzi napor za stvaranje echeloniranog sustava protuzračne obrane Sirije.

Pitanje o prijenosu S-300 sustava u Siriju ostaje "uglavnom politički" i praktično je riješeno. Komponente S-300 sustava, uključujući radarske stanice, transportna vozila, zapovjedna mjesta i raketni bacači, bit će isporučeni u Siriju vojnim transportnim zrakoplovima ili plovilima ruske mornarice.

Moguće je da će Rusija isporučiti sustave koji su već bili korišteni u ruskim oružanim snagama. Naravno, ova vijest posebno je pogodila cionistički Izrael i NATO batinu Deep State.

Izvor: Veterans Today / 24.travnja 2018

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Last modified on Wednesday, 25 April 2018 11:45
(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: