person_outline
search
hrendeitpt

Filipini/ Duterte: "Nahranite krokodile UN-ovim aktivistima za ljudska prava"

"Što nije u redu? Imam li pravo štiti svoju zemlju od narko mafije?'' Predsjednik Duterte je obećao da će nastaviti svoju čvrstu liniju protiv trgovine drogom dok je on predsjednik. A UN-ovim istražiteljima za 'ljudska prava', poručio je da im apsolutno ništa ne vjeruje.

Nakon što je visoki povjerenik UN-a Zeid Ra'ad Al Hussein rekao da se Duterte "mora podvrgnuti psihijatrijskom ispitivanju", Duterte mu je odgovorio da krokodile treba nahraniti UN-ovim aktivistima za ljudska prava. "Ako ove budale dođu ovdje, jesu li ovdje krokodili? Oni koji jedu ljude? Bacite ih s njima'', rekao je Filipinski predsjednik Rodrigo Duterte svojim vojnicima.

Duterte je pod istragom Međunarodnog kaznenog suda (ICC) zbog ubojstva najmanje 4.000 civila od strane policije za manje od dvije godine tijekom čistke narko mafije i dilera. Naravno, UN koji je pokriče za sve nametnute ratove u 'ime demokracije', a koji se između ostalog najviše financiraju švercom droge i oružja, Dutertov rat protiv narko mafije nazivaju ubojstvom civila.

Predsjednik Duterte dopustio je policiji da ignoriraju UN-ove ''istražitelje za ljudska prava'', preuzevši potpunu odgovornost. "Kažu da nas istražuju. Bože, idiota'', rekao je. Predsjednik je naredio da se na istražitelje UN-a gleda kao na teroriste.

Visoki povjerenik UN-a Al Hussein žalio se filipinskoj vladi kazavši da im je dužnost poštivati ljudska prava i raditi s istražiteljima jer su članica Vijeća za ljudska prava UN-a i potpisnici nekoliko ugovora.

"Ova grupa istraživača za 'ljudska prava' ljuta je na mene. Njihov problem. Potpuno ih ignorirajte jer je to legalno i sukladno našem ustavu. I što nije u redu? Imam li pravo štiti svoju zemlju od narko mafije?'', zaključio je Duterte.

Predsjednik Duterte je obećao da će nastaviti svoju čvrstu liniju protiv trgovine drogom dok je on predsjednik. A UN-ovim istražiteljima za ''ljudska prava'' s potpunim pravom, Duterte apsolutno ništa ne vjeruje. Jer je im je zatvorio filipinsku narko liniju koja im je ostvarivala veliki profit.  http://www.gegenfrage.com/duterte-krokodile/

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

 

Last modified on Sunday, 22 April 2018 12:18
(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: